Waarom?

Waarom?

Er zijn van die dingen die ik me afvraag. Niet dat het een mega belangrijke vraag is, maar toch spookt het wel eens door mijn hoofd. Waarom? Die vraag stel ik mezelf ongeveer 5 keer per dag en vandaag deel ik er een paar op mijn blog. Wie weet heb jij er wel antwoord op. Of wie weet zit jij ook met die vraag. Ik kan toch vast niet de enige zijn die denkt ‘waarom krijg ik niet dat koekje die op die ijs zit, maar schep je er omheen!?’. Toch?

WAAROM…

… zijn er nog steeds mensen die geen balkje op de band leggen na hun boodschappen te hebben geplaatst? Het is zó ontzettend makkelijk en echt een kleine moeite.

… wordt er altijd om de lekkere dingetjes op die bakken ijs heen geschept? Ik kies die ene smaak, omdat het koekje in die schep zit en dan schept ze er omheen.. Natuurlijk moet het er lekker uit zien voor andere, maar nou en.

… kan het niet gewoon vanaf een uurtje of elf afkoelen, zodat we normaal kunnen slapen..

… ben ik niet gewoon ontzettend rijk en kan ik zeven keer per jaar op vakantie?

… zeur ik altijd dat ik niet ben afgevallen, terwijl ik letterlijk alles eet wat om me heen ligt? DUH. Alsof ik na ontbijt met magnum, lunch met taart en avondeten met dorito’s af kan vallen. Jammer..

… is net op de dag dat ik geld moet storten de automaat kapot? Die ene keer per drie jaar dat ik geld moet storten is ‘ie stuk.

… zijn er vrouwen die met los haar kunnen sporten en er fabulous uit zien? Terwijl ik met een kroezige knot op mijn kop rond loop als een tomaat..

… gebruik ik nu al een week lang elke dag nagelverharder, maar zijn er al drie nagels afgebroken?

… heb ik katten die niks van kattengras begrijpen?

… en ook niks van een koeldeken? Ze liggen er strak naast, maar er op doen ze niet.

… is de was nooit af?

… zijn er alleen maar kneiter harde perziken te koop? Vervolgens vergeet ik dat ik ze heb en is het net snot.

Zoals je ziet, zijn dit echte first world problems.. Maar hey, dit soort dingen vraag ik me gewoon wel eens af. Al deze gedachten spoken door mijn hoofd op een dag en nu dacht ik, laat ik dat eens fijn delen. Graag gedaan.

Liefs,
Rebecca

18 Reacties

 1. 1 juni 2017 / 07:11

  Herkenbaar! Ik ben ook zo iemand die zich steeds dit soort dingen afvraagt. Een schrale troost trouwens: ik zie er met los haar tijdens het sporten dus ook echt niet uit 😉 En dat balkje achter de boodschappen is soms best irritant inderdaad. Zeker omdat het zo’n kleine moeite is!

 2. 1 juni 2017 / 07:44

  Hahah oh dat van die perzikken: zo herkenbaar.

 3. 1 juni 2017 / 08:43

  Oh ja hoor, ik kan me bijna overal bij aansluiten haha!

 4. 1 juni 2017 / 09:02

  Heel herkenbaar! Ik moet ook echt mijn haar goed vastzetten als ik ga sporten en dan nog is het messy. Zelf vraag ik mijzelf ook vaak dit soort dingen af haha.

 5. 1 juni 2017 / 09:33

  Hahaha, dit is zo herkenbaar! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook een klein beetje geïrriteerd raak wanneer iemand niet het balkje op de band legt. Zoals je ook zegt, een kleine moeite lijkt me. En inderdaad, is er geen trucje om perziken sneller te laten rijpen? :’)

 6. 1 juni 2017 / 10:09

  Hahah, alsof je sommige dingen zo uit mijn hoofd hebt geplukt;p.
  Vooral die van dat sporten komt mij heel bekend voor, dit is dan ook denk ik de reden dat ik dat sporten een beetje links laat liggen, haha.

 7. 1 juni 2017 / 11:42

  Ugh dat balkje in de supermarkt en dat ijs, zo herkenbaar! Ik heb dat met perziken ook altijd, ook met avocado’s trouwens. Die ready-to-eat avocado’s van AH zijn altijd veel te rijp… Malou x

 8. 1 juni 2017 / 11:49

  Hahaha heeeeel herkenbaar!! Die van die vakantie herken ik als eerste! Waarom ben ik niet gewoon rijk ?

 9. 1 juni 2017 / 13:31

  Ik herken er wel een aantal 😛 Echte first world problems, hihi. Ik zou ook wel rijk willen zijn zodat ik lekker vaak op vakantie kan.. Helaas.. 🙁

 10. 1 juni 2017 / 16:13

  Leuk om te lezen en ontzettend herkenbaar! En over dat sporten… Ik heb heel lang en dik haar; een knot blijft niet zitten en een staart zakt omlaag. Oh, en waarom vergeet ik toch steeds dat er een tas koffie op m’n bureau staat en is de helft steevast koud?

 11. 1 juni 2017 / 17:52

  Haha, heerlijk artikel! Ik blijf mij ook maar verbazen als ik dames in de sportschool zie met los haar. Waarschijnlijk doen ze geen eens hun best en zijn ze gewoon onderdeel van het interieur :’)

 12. 1 juni 2017 / 22:28

  Bijna alles is zo herkenbaar! (behalve over de katten, ik heb geen katten namelijk)
  Ik stoor me ook echt zo erg aan die balkjes, ik leg mijn boodschappen meestal gewoon op de band, ook al ligt het balkje van diegene voor me er niet. Niet mijn schuld, moeten ze maar netjes dat balkje erachter leggen.

 13. 4 juni 2017 / 00:40

  Haha dat van dat met los haar sporten! Heerlijk. Ik sport zelf altijd met mijn lange haar ingevlochten in een lange vlecht, maar onlangs ben ik tijdens het hardlopen halverwege mijn elastiekje verloren waardoor mijn haar ineens los wapperde (vreselijk; met mijn rooie kop en natte bezweette haar om me heen). Ik kan er echt niet bij hoe sommige vrouwen hun haar inderdaad gewoon standaard los houden. Xx

 14. 5 juni 2017 / 14:04

  Heel herkenbaar allemaal! Dat balkje, hou op schei uit…dit inspireert me echt voor een “dingen waar ik me aan irriteer-blog” hahaha, er komt al van alles in me op en ik denk dat het een serie blogs gaat worden hahaha xxx

 15. 6 juni 2017 / 17:23

  Haha wat een leuk artikel! Ik herken het wel enigszins hoor. Ik kan er zo slecht tegen als iemand geen balkje neerlegt. Want vervolgens blijven ze vet breed staan en ligt dat balkje ergens voorin, dus dan kan ik er niet bij en moet ik maar mijn arm soort van ertussen leggen om de boodschappen te scheiden.

 16. 6 juni 2017 / 19:28

  Rijk zijn en 7 x per jaar op vakantie kunnen zou ik ook wel willen hihi.
  Dat de was nooit klaar is vind ik ook zo irritant. Het komt gewoon iedere dag terug helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video