Aliexpress bikini shoplog | 7 budget bikini’s

Aliexpress bikini shoplog | 7 budget bikini's

In een eerdere shoplog die al online is gekomen van Aliexpress, vroeg ik naar jullie mening over een aliexpress bikini shoplog. Ik wist niet zeker of dit wel leuk genoeg was, maar ik heb zรณ ontzettend veel stemmen gehad voor de optie ‘ja’ dat het wel duidelijk was. Ergens vind ik dit ontzettend spannend om te doen en een tikkeltje eng, maar hey, ik ben ook maar een mens. Be kind, please.

Aliexpress bikini’s

Op aliexpress bestelde ik zeven bikini’s die mij allemaal stuk voor stuk aanspraken. Ik bestelde alles een paar maten groter, omdat bikini’s sowieso bij mij al klein vallen. Alle zeven bikini’s gingen mee naar Mallorca, waar ik ze allemaal kon testen. Ik kon de bikini’s namelijk wel gewoon laten zien, maar wie weet vielen ze wel van ellende uit elkaar in de zee.. Of dit ook daadwerkelijk gebeurd is zie je in de video!

Aliexpress bikini shoplog | 7 budget bikini’s

Mochten jullie nog vragen hebben over de bikini’s, dan hoor ik het graag. Zoals altijd, heb ik de links van alle items onder de video geplaatst op youtube. Nog niet geabonneerd? Dan kun je dat hier doen. Ik heb de 2700 abonnees behaald en heb echt een vreugde dansje gedaan. De 3000 komt nu echt in de buurt en ik ben zo excited!ย Welke bikini vind jij het leukst?

Liefs,
Rebecca

18 Reacties

 1. 3 juni 2017 / 14:52

  Wat een leuke bikini’s zitten er tussen zeg! Ik ga ook maar eens kijken voor bikini’s op Aliexpress!

 2. 4 juni 2017 / 00:38

  Onwijs leuke bikini’s inderdaad! En ontzettend respect dat je jezelf zo laat zien, ondanks dat je gewoon een prachtig weekend hebt. You go girl! Xx

 3. 4 juni 2017 / 07:46

  Mooie bikini’s!!! En je mag niet mopperen met zo’n figuur. Je ziet er gewoon goed uit!

 4. 4 juni 2017 / 08:17

  Prachtige bikini’s! Je ziet er geweldig uit <3

 5. 4 juni 2017 / 11:30

  Er zitten toffe bikini’s bij zeg! Jammer dat ze niet allemaal perfect zitten, maar gelukkig zitten er ook een aantal heel goed en mooi. Blijft toch altijd lastig bij bikini’s he… Je ziet er heel goed uit!!

 6. 5 juni 2017 / 05:22

  Prachtige bikini’s! Dat je met die hoed op een handkus naar de camera geeft, zo leuk!

 7. 5 juni 2017 / 20:59

  Wat een mooie bikini’s zie ik ertussen zeg! Ik ga zeker eventjes kijken op ali!! Leuk leuk leuk!!!

 8. 5 juni 2017 / 22:30

  Wat een gave bikini’s!
  En meid; je hebt een prachtig figuur!
  Ben er jaloers op!

 9. 6 juni 2017 / 00:55

  Je ziet er geweldig uit in de bikini’s. Misschien moet ik die site ook even bekijken.
  x

 10. 6 juni 2017 / 07:09

  Mooie bikini’s zeg! Ik had vorig jaar een set gekocht. En ben zeer tevreden. Draag ze nu soms nog wel eens. Maar het is inderdaad wel even uitzoeken welke maat nu goed is!

  Gr

 11. 6 juni 2017 / 09:00

  Ik vind het super knap dat je dit online zet rebec! Je krijgt al snel negatieve reacties bij zulk soort video’s, maar hij is super goed gelukt. Topper!!

 12. 6 juni 2017 / 11:42

  Ik vind het broekje van de zwarte bikini met bloemenprint ontzettend mooi! Erg flatterend, ook. Mooie bikini’s, ze staan je goed! Jammer dat je zo onzeker bent, want je hebt echt een prachtig lichaam!

 13. Roos
  6 juni 2017 / 23:09

  Waaaauw wat een toffe bikini’s. En ze staan je prachtig. Had niet verwacht dat dat toch nog wel goede kwaliteit zou zijn. Zeker een kijkje wagen dus!! En mocht je nog een vrijwilliger nodig hebben die je super leuke highwaisted bikini wilt overnemen, I vollunteer! I loooove it.

 14. 8 juni 2017 / 08:51

  Superleuke video! Ik heb zelf ook steeds xl in bikini’s en ik ben zo blij om eindelijk iemand te zien die ook eens een video maakt en die geen maatje small heeft ๐Ÿ™‚ ik ben niet zo zelfzeker over mijn figuur maar als ik zie hoe jij straalt met jouw xl wordt ik er oprecht blij van! Als je nog iemand zoekt om de dubbele bikini over te nemen wil ik mij vast en zeker kandidaat stellen!

 15. 21 juni 2017 / 14:44

  Wat een ontzettend leuke bikini’s zitten hier tussen! Ik durf het niet zo goed om bikini’s via Aliexpress te bestellen, maar ze zien er echt mooi uit. Ze staan je ook prachtig, jammer dat die met geel niet past, want dat vind ik ook de leukste. Ook al zou het mij nooit staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video