Escada – Fiesta Carioca | Limited edition eau de Toilette

Escada - Fiesta Carioca | Limited edition eau de Toilette

Waarschijnlijk herken je het parfum alleen al zonder dat je de naam weet. Escada staat bekent om de vrolijke en zomerse flacons en komt dit keer uit met een Limited Edition ter ere van hun 25e verjaardag. Al 25 jaar lang komt Escada met nieuwe geuren en volgens mij heeft iedereen hier ooit wel eens een geurtje van gehad. Ik sowieso! De nieuwe geur van Escada – Fiesta Carioca is de nieuwe geur om je helemaal in de zomerstemming te laten komen.

Escada - Fiesta Carioca | Limited edition

Escada – Fiesta Carioca | Limited edition eau de Toilette

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het flacon. In alle jaren dat ik Escada ken, herinner ik het me precies zo. Zelf vind ik het ontzettend leuk als een merk zo dicht bij huis blijft, en dat heeft Escada zeker gedaan. De vrolijke kleuren en mooie passiebloemen geven je gelijk een zomers gevoel. Fiesta Carioca is geïnspireerd op de inwoners van Rio de Janeiro (de Carioca) en hun unieke levenslust en kleurrijke feesten.

Dit flesje kwam binnen en eigenlijk wist ik gelijk al dat ik dit een lekker luchtje zou vinden. Het is ontzettend lang geleden dat ik een luchtje van Escada geroken had, dus ik was erg benieuwd. Het is zeker gelukt om mij een zomers gevoel te geven bij de verpakking en bij het flacon. Die felle kleurtjes maken je gelijk vrolijk!

Escada - Fiesta Carioca

Nog steeds zo lekker als vroeger?

Wat ik me kan herinneren aan de geurtjes van Escada, is dat deze altijd erg zoet en zomers waren. Laat dit nou precies de geur zijn waar ik dol op ben. Een geurtje kan voor mij (bijna) niet zoet genoeg zijn. Met deze flacon kon het bijna niet anders dan weer een zoet geurtje te zijn. Zodra ik de dop van de flacon haalde werd ik al blij verrast. De geur belooft je naar een zonnige bestemming te nemen en je een onweerstaanbaar warm gevoel te geven.

De geur prikkelt je zintuigen met de geur van Braziliaanse passievruchten, aangevuld met noten van sappige Europese rode frambozen. Deze geuren worden versterkt door het hart van passiebloem en oranjebloesem. Deze combinatie van fruitig en bloemig gaat over in een basis van muskus en cederhout, dat zorgt voor een vleugje sensualiteit. Oelala, als dat niet lekker klinkt! De flacon alleen al sprak me aan, maar door de geur omschrijving werd ik nog enthousiaster.

Fiesta carioca limited edition Escada

Ohhh my goodness, wat vind ik dit lekker. Het geurtje is net zo zoet als je kan voorstellen bij het flesje. Toch zit er ook iets fris in de geur, wat het allemaal weer iets subtieler maakt. Als ik deze geur draag, dan heb ik het idee dat ik constant zo een ouderwetse snoepjes ketting om mijn nek heb hangen. Als je de geuren van Escada een beetje kent, dan kan je deze geur er zo uitpikken. Niet alleen qua flacon zijn ze dicht bij huis gebleven, ook qua geur. Niet gek, want met deze geur wilde ze alle eerdere edities eren. Dit is echt wel een geur die ik de hele zomer zou kunnen dragen.

Escada - Fiesta Carioca | Limited edition eau de Toilette

Als je deze zomer nog op zoek bent naar een zoet geurtje, raad ik je aan om deze eens te proberen. Escada Fiesta Carioca is te koop bij parfumerieën en warenhuizen. Een flesje Fiesta Cariaco is te koop vanaf €40,- voor 30ml. Nog een tip, deze geur is ook verkrijgbaar in een bodylotion (€25,-)

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

17 Reacties

 1. 5 juni 2017 / 08:06

  Deze lijkt me heerlijk! Ik ben gek op framboos en de woorden ”snoepjesketting” klinken mij als muziek in de oren 🙂

 2. 5 juni 2017 / 09:07

  Oh heerlijk, zo’n fris en zoet luchtje! En die verpakking is inderdaad ook echt geweldig!

 3. 5 juni 2017 / 09:19

  Wat een prachtige flacon! Ik ben dol op de geuren van escada! Laten me ook fijn terugdenken aan onze ver weg vakanties ?

  • Rebecca
   Auteur
   6 juni 2017 / 22:42

   Jaaa dat doen deze geuren heel goed! Alle luchtjes zijn zo zomers!

 4. 5 juni 2017 / 09:27

  Ahh wat is het flacon mooi zomers en vrolijk; de snoepjesketting-geur klinkt heerlijk, haha!

 5. 5 juni 2017 / 20:49

  Heel erg benieuwd ben ik! Ik heb hier al een flesje van Escada staan en die is echt heerlijk 🙂 Ik denk dat ik deze ook wel kan waarderen.

 6. 5 juni 2017 / 21:09

  Wat een prachtige flacon! De geur lijkt me ook erg lekker!

 7. 5 juni 2017 / 21:33

  Lijkt me een heerlijke geur en de verpakking is prachtig!

 8. 5 juni 2017 / 21:40

  Brengt heel wat herinneringen naar boven de geurtjes van Escada. Uit het oog verloren, maar niet uit het hart! Dit geurtje lijkt mij heel lekker

  • Rebecca
   Auteur
   6 juni 2017 / 22:41

   Dat had ik dus ook. Ik was deze ‘vergeten’ maar door dit luchtje kwamen alle herinneringen weer terug.

 9. 5 juni 2017 / 22:02

  Hij ziet er onwijs mooi uit! Geweldige flacon! Hij lijkt me lekker voor de zomer hihi!

 10. 6 juni 2017 / 13:25

  Mooie flacon! helaas hou ik nite van zoet want dan zou ik hem zeker willen hebben.

 11. 6 juni 2017 / 16:53

  Ooooh, hij klinkt superlekker! Shame on me, maar zolang ik me kan herinneren, heb ik nog nooit parfum van Escada gehad. Supermooie foto’s <3

  • Rebecca
   Auteur
   6 juni 2017 / 22:41

   Waaaat, ja echt shame on you! Dit was echt mijn jeugd haha

 12. 6 juni 2017 / 17:05

  Lekker lekker!! Ik vind het echt een heerlijk luchtje! Mooie verpakking idd ook. Prachtige foto’s.

 13. 6 juni 2017 / 22:54

  Oeh! Hebben! Bij mij kunnen geurtjes ook nooit zoet genoeg zijn. Ik heb ooit Cherry in the air gekocht die was ook lekker zoet. Dus dan moet dit ook een toppertje zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video