Winter favorieten ❄ Stay in and cozy up

Winter favorieten ❄ Stay in and cozy up

In de voorgaande jaren ben ik nooit een liefhebber geweest van het koudere weer. Oké, ik vond het wel altijd gezellig als de openhaard weer aan kon, maar daar bleef het wel bij. Sinds vorig jaar is dat helemaal veranderd. Het is niet zo dat ik sta te springen om het winterse weer, maar ik vind het allang niet meer zo erg. Er zijn een paar items die mij zeker weten deze winter door gaan slepen, of het allemaal net wat leuker maken. Ik laat je een paar van mijn winterse favorieten zien van dit jaar.

letterbord inspiratie coolgift

Stay in and cozy up

Het is heel belangrijk om tijdens de koudere dagen iets liever te zijn voor jezelf. Je huid word droger, je haar misschien wat doffer maar ook je energiepijl word lager. Vroeg of laat krijgen we allemaal wel eens te maken met een winterdip en zelf ben ik hier heel vatbaar voor. Rond de koude en donkere dagen vind ik het heel belangrijk om alles in huis wat extra gezellig te maken. Door het hele huis heb ik meerdere kaarsjes, maar ook de dekentjes komen allemaal weer tevoorschijn. Een nieuw accessoires die ik (eindelijk) mag toevoegen aan mijn interieur is dit te leuke letterbord. Ik wilde zo een letterbord al zo lang, maar nooit kwam het er van. Nu ik er dan eindelijk één heb, verander ik bijna wekelijks de quote. Dit letterbord komt van Coolgift en ik koos voor de grote variant. Dit vind ik namelijk wel een item wat mag opvallen en zo heb ik lekker veel ruimte voor mijn favoriete quotes.

johnny doodle sint happens chocolade letter

Treat yourself with your fave snack

Wat mij altijd blij maakt? Chocolade! Er is geen één situatie waarin ik ooit nee zou zeggen tegen een goed stuk chocolade. ”Helaas” had ik een tijdje geleden een samenwerking met Johnny Doodle voor hun chocolade letters en ik kan je vertellen dat deze verslavend zijn. Deze letter is met pure chocolade en karamelblokjes, maar mijn favoriet is de variant met melk chocolade, karamel en brownie. Als ik niet oplet is de letter binnen no-time op. Op z’n tijd zeker niet erg en als je er maar echt van geniet, dan kan het best. Als je nog geen chocolade letter van Johnny Doodle hebt geprobeerd, raad ik je dat aan om toch eens te doen. Of toch niet…

how to survive winter tipsRudolp mok hot drink

Happiness is a hot drink on a cold day

Het is geen verrassing, ik ben dol op koffie en andere warme dranken. Het is niet voor niets dat er op mijn letterbord een quote over koffie staat. Om mijn koffie (of warme chocolademelk) in stijl te drinken deze winter, heb ik nog een favoriet. Volgens mij hoef ik deze schattige Rudolp helemaal niet uit te leggen, want kijk zelf! Dit te schattige rendiertje is een mok, maar niet zomaar een mok. De neus van deze rendier veranderd van kleur. Als je er namelijk warm drinken in doet, word zijn neusje rood. HOE schattig is dat? Als je nog een kerstkado zoekt voor een kerstliefhebber zoals ik, dan is dit misschien een hele leuke optie. Ik heb echt een zwak voor alles waar een rendiertje op staat of wat een rendiertje is, dus deze mok en ik was liefde op het eerste gezicht.

Rebecca Denisethe body shop body butter winter

Sleep, drink water and treat your skin

Een absolute must voor mij tijdens deze koude dagen, is een goede en vooral dikke bodybutter. Ik heb geen idee of het tussen mijn oren zit, maar ik heb het idee dat een dikke bodybutter zo veel meer voedend is dan een normale lotion. Een tijdje geleden lagen deze heerlijke butters van the bodyshop op de mat en hierdoor maakte ik een vreugdedansje. Al jarenlang ben ik dol op de bodybutters van The Body Shop en ook dit jaar zijn er weer heerlijke winterse edities. Links zie je Frosted Berries, dan Vanilla Chai en helemaal rechts is Frosted Plum. Vanilla Chai had ik vorig jaar ook en is groot favoriet hier in huis. Dit jaar moet deze echter plaats maken voor Frosted Plum, aangezien die nu een welverdiende eerste plaats heeft.

the body shop bodybutter

Beautiful skin requires commitment, not a miracle

Het is zo, zó belangrijk om je huid goed te verzorgen tijdens de winter. Uiteraard is het altijd belangrijk, maar veel mensen hebben geen idee hoe uitdrogend de kou eigenlijk is. Misschien zie je voor het oog niks vreemds, maar reken er maar op dat je huid wel droger word. Deze bodybutters van The Body Shop zijn allemaal rijk en voedend en beloven 24 uur te hydrateren. Nou vind ik dat misschien niet helemaal geloofwaardig, maar hydrateren doen ze zeker. Zelf word ik kriebelig als een bodybutter niet snel intrekt en ook dat zit gelukkig wel goed bij deze.

Bring in the bling essie winter 2017

Essie Winter 2017 collectie – Bring in the bling

Deze. Collectie. Is. Zo. Mooi. Ik weet niet waarom ik hier nog geen apart artikel van gemaakt heb, want deze Essie winter collectie is het helemaal waard. Als het jullie leuk lijkt wil ik dit nog wel doen. Het komt niet vaak voor dat ik alle kleuren van een collectie net zo leuk vind. Bij deze kan ik niet anders dan zeggen dat elk kleurtje perfect bij mij past. Ik ben dol op donkerdere kleurtjes en zoals je ziet is dat goed gelukt bij deze winter collectie. Om de paar dagen kan ik niet wachten om er weer een ander kleurtje op te doen. Essie stelt mij serieus nooit teleur. Overtuigd deze collectie je niet, lees dan mijn review van de Essie 90s collectie. Op onderstaande foto zie je het tweede lakje van rechts, Suit and Tied.

Winter favorieten ❄ Stay in and cozy up

Those are a few of my favorite things

Mag ik even een moment van stilte. Dit is namelijk de eerste keer dat ik mijn favorieten op deze manier deel. Ik kan me dit bijna niet voorstellen, maar het is echt zo. Zelf vind ik dit een hele fijne manier om te laten zien wat ik op dit moment graag gebruik of doe. Uiteraard hoop ik dat jullie het ook op deze manier leuk vinden. Met gevaar voor eigen leven, want kort hierna brandde ik de katoenbollen af die je soms op de achtergrond ziet. Ik deelde dit ook op mijn Instagram en kreeg zo veel grappige reacties. Ja jongens, bloggen is levensgevaarlijk. Wat is een absolute winter musthave voor jou?

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

13 Reacties

 1. 3 december 2017 / 08:43

  Johnny doodle chocola is zo lekker <3<3. Super mooie foto’s heb je bij dit artikel gemaakt!

 2. 3 december 2017 / 09:58

  Haha, ik moest wel lachen om je gevaarlijke actie op het einde! Gelukkig is het allemaal goed afgelopen 😉 Wat een mooie favorieten en wat heb je ze mooi op de foto gezet! Ik heb je artikel met veel plezier gelezen. Dat letterbord en de body butters van The Body Shop staan toevallig op mijn Sintlijstje voor vanavond 🙂

 3. 3 december 2017 / 10:39

  He wat een geweldige foto’s weer meid, dat doe je altijd zo vreselijk leuk! Hm, ik ben nu wel benieuwd naar die letters van Johnny Doodle. Ik ben ook echt van de chocolade. Mocht ik ooit moeten kiezen tussen nooit meer zoet of nooit meer hartig, dan is de keus voor mij echt super snel gemaakt. Op mijn werk kreeg ik van de week een pepernoten / chocolade reep van Tony Chocolonely en dat is ook echt een aanrader.

 4. 3 december 2017 / 11:11

  Wauw, wat een mooie foto’s heb je toegevoegd! Leuk artikel om te lezen en die letter van Johnny Doodle ziet er echt tè lekker uit!

 5. 3 december 2017 / 14:42

  Die chocolade, daar kan je mij ook heel blij mee maken, wat ziet ie er lekker uit! En die caramel stukjes, jammie!
  Wat een super leuke mok heb je, ik vind alles heel sfeervol op de foto gezet.

 6. 3 december 2017 / 18:35

  Geweldige foto’s weer!! En wat een heerlijke spulletjes, die maken de winter iets leuker!
  Schrikken zo’n katoenbol in de fik maar gelukkig is dat goed afgelopen!

 7. 3 december 2017 / 18:55

  Liefde voor dit artikel! Ik krijg er lentekriebels van. Ik ben dol op de keratgeuren van TBS. Die mok is zo schattig!

 8. 3 december 2017 / 19:09

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt! Tegen chocolade zeg ik ook nooit nee, maakt niet uit welk seizoen 😉

 9. 3 december 2017 / 19:48

  Haha ik zag het al dat je die katoenbollen afbrandde , ik let er altijd heel er goed op als ik er kaarsen in de buurt bij heb met foto’s maken.
  Maar leuk dat je je favorieten hebt gedeeld!

 10. 3 december 2017 / 22:38

  Fijne favorieten heb je, de rendieren mok is leuk en wat heb je prachtige foto’s gemaakt!

 11. 4 december 2017 / 17:30

  Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt! Fijne favorieten ook, de warme drankjes zijn voor mij ook onmisbaar. Oh en dekentjes en onze pelletkachel! Lekker warm 🙂

 12. 4 december 2017 / 18:01

  Wauw wat een prachtige foto’s.
  Die mok is echt super cute en die kleur nagellak is ook erg mooi.

 13. 6 december 2017 / 16:37

  Mag ik effe zeggen dat ik de foto’s voor dit artikel echt megamooi vind? De opgefikte katoenbollen meer dan waard, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid