Japans snoep proeven met Kristina

Japans snoep proeven met Kristina

Het leek mij al zo ontzettend lang een leuk idee om Japans snoep te proberen. Een paar keer heb ik de aanvraag gehad om dat met Amerikaans snoep te doen, maar na daar zeven maanden te zijn geweest ken ik het wel. Het is heel erg lekker allemaal uit Amerika, maar voor mij niet meer onbekend. Wat wel helemaal onbekend was, is het Japanse snoepgoed. Via via kon ik aan een doos vól met snoep komen, ruim dertig stuks. Omdat het ook maar zo saai is om dit in mijn uppie te proberen, doe ik dit samen met Kristina. Zij heeft al één keer eerder dit soort snoepjes getest, maar ook voor haar zaten er heel veel nieuwe dingen bij.

Inktvis snoep, wasabi & zure dadels?

Qua verpakkingen konden wij niet echt opmaken wat er nou voor snoep in zat. Je zag allerlei plaatjes en heel soms een Engels woord die we begrepen. In de doos die ik ontving zaten ruim dertig stuks aan snoepgoed en sommige plaatjes vielen me gelijk al op. Zo zag ik een inktvis voorbij komen, maar ook het woord wasabi was te vinden. Sommige verpakkingen kon je niet inkijken en vertelden ook aan de buitenkant niet wat er in zou zitten. Het was af en toe echt een verrassing, die niet altijd even goed uitpakten. Er was zelfs een moment dat ik het snoepje niet binnen kon houden zó vies was die. We hebben tijdens het filmen veel gelachen, maar waren vaak vooral verbaasd. Waarover zie je uiteraard in de video.

Japans snoep proeven met Kristina

Dit is nu de tweede keer dat ik een video opneem met Kristina, al eerder kon je een paar maanden geleden onze mukbang vinden. Het is zo gezellig om met een ander een video op te nemen! Uiteraard hoop ik dat jullie deze video leuk vonden. Omdat ik zó mega veel kerst video ideeen heb, zal ik deze maand iets vaker video’s plaatsen. Dit gaat misschien een beetje ten koste van mijn blog artikelen, maar ook die blijven komen. Doordat ik steeds kritischer word met mijn foto’s, duurt het maken van een artikel de laatste tijd een beetje langer. Ik hoop dat jullie dit begrijpen en natuurlijk gewoon elke dag terug komen op mijn blog. Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen! Welk snoepje leek jou wel lekker?

Liefs,
Rebecca

6 Reacties

 1. 5 december 2017 / 10:37

  Aaah zo leuk! Ben benieuwd naar de video, ga hem vanavond lekker kijken <3

 2. 5 december 2017 / 10:46

  Haha leuk gedaan meiden! Die inktvis, ieeeeew! Ik zou zoiets echt niet durven haha.

 3. 5 december 2017 / 12:33

  Leuk zeg japanse snoep proberen! Jullie hebben er weer een leuke video van gemaakt

 4. 5 december 2017 / 13:11

  Jullie samen zijn zo leuk! Haha. Leuke video! Ik moest zo lachen om jou toen je zei: ”Moet ik je nu aankijken als ik een hapje neem?”. Het zag er ook wel een beetje fout uit ja, hahaha. :’)

 5. 5 december 2017 / 21:24

  Leuke video en dapper hoor 😉 ik doe het jullie niet na.

 6. 11 december 2017 / 23:15

  Super leuk filmpje! Sommige snoepjes uit Japan zijn heel lekker en andere snoepjes weer heel vies 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video