Sushi mukbang & Snapchat Q&A met Kristina

Sushi mukbang & Snapchat Q&A met Kristina

Een talent van mij is praten, heel veel praten. Dit is ook een reden waarom ik een youtube kanaal ben begonnen, om af en toe eens een eind weg te praten. Nog een talent van mij is eten. Dit met elkaar gecombineerd is een droom die uit komt. Ik wilde al een hele lange tijd een sushi mukbang opnemen, maar ergens durfde ik dit niet helemaal. Kristina had er al twee keer eerder één opgenomen en daarom besloten we het samen te gaan doen. Als het ware was het een beetje mijn sushi mukbang ontgroening.

sushi mukbang qa

Verandering op mijn kanaal en blog

Steeds vaker komen er hele andere onderwerpen voorbij dan beauty. Ik zie mezelf daarom ook allang niet meer als een beautyblogger. Er komt steeds meer fashion voorbij, maar ook het interieur en mijn persoonlijke leventje komen steeds vaker langs. Het fijne hier aan is dat ik niet ben gebonden aan een bepaald onderwerp en dat ik het over álles kan hebben wat ik wil. Een mukbang is niet het eerste waar je namelijk aan denkt bij een beautyblog. Het is misschien niet helemaal je ding en ik begrijp het ook zeker als je hier niet naar gaat kijken, haha. Toch is het een ontzettend gezellige video geworden en komen er verschillende leuke, gênante en vreemde verhalen aan bod. Ook ons allerbeste grap delen we graag met je.

Sushi mukbang & Snapchat Q&A met Kristina

Of dit voor herhaling vaatbaar is? Voor mij wel. Ik moet even zien hoe dit werkt voor mijn kanaal of ik het daadwerkelijk vaker ga doen. Op mijn blog denk ik niet dat dit een hit word, maar mijn kanaal staat de laatste tijd ook iets meer los van mijn blog. Ik merk op youtube een mooie groei, terwijl mijn blog toch wat achter blijft. Toch lijkt het me leuk als jullie de video een kans geven en als je nog niet geabonneerd bent, kun je dat hier doen. Op het kanaal van Kristina vind je een storytime!

Liefs,
Rebecca

7 Reacties

 1. 4 augustus 2017 / 08:02

  Wat leuk, ik ben dol op kletsvideo’s en sushi dus ik ga zeker even een kijkje nemen! <3

 2. 4 augustus 2017 / 16:04

  Wat leuk om te zien, heb met veel plezier naar de video gekeken!

 3. 4 augustus 2017 / 16:13

  Ik had al gereageerd op youtube , maar hier ook ff. Super leuk om te zien en je merkt helemaal niet dat dit je eerste is!

 4. 5 augustus 2017 / 14:39

  Haha jullie zijn leuk samen! :’) Had deze video gister al gekeken. Was leuk om te zien! Wat een grote brokken sushi zeg, wow hahaha. Ik heb ze net als jij ook nog nooit zo groot gezien hoor!

 5. 5 augustus 2017 / 18:03

  Leuk om te zien, heb echt gelachen om jullie!

 6. 6 augustus 2017 / 14:48

  Hij is zo leuk! Jullie 2 zijn zo grappig! En kom maar op met nog meer video’s ik ben dol op je persoonlijke verhalen zoals in de mukbang :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video