Posters van Desenio | Eindelijk iets aan de muur

Posters van Desenio | Eindelijk iets aan de muur

Een langere tijd geleden vertelde ik dat mijn vriend en ik moeite hadden met de inrichting van ons huis. Het lukt maar niet om het echt gezellig te maken. We hebben een best grote ruimte en ons bank is huge, waardoor ik dingen al snel te veel vind. In het artikel over mijn interieur vroeg ik om tips en heel veel mensen vertelde mij dat ik iets aan de muur moest hangen. Er werd verteld dat foto’s van ons samen leuk zou zijn, maar dat zie ik echt niet zitten aan de muur, haha.

Desenio poster review

Eindelijk iets aan de muur

De laatste tijd zie je de posters van Desenio steeds meer voorbij komen online. De eerste keer dat ik de posters tegen kwam wilde ik het eigenlijk al bestellen. Toch heb ik dit een aantal weken/maanden uitgesteld omdat ik gewoon echt geen keuze kon maken. Zoals ik al zei wil ik geen foto van ons hoofd aan de muur, want daar houd ik echt niet van. Iets dat ons ook ontzettend leuk leek was een stadskaart. Dan komt het punt weer dat ik een kaart wil van een plek waar we samen zijn geweest en die was er niet. Wel in Nederland, maar dat vind ik dan weer niet leuk. Zie, ik ben echt een koos besluitloos en erg moeilijk. Misschien is dat de reden dat ons muren al bijna een jaar leeg zijn.

Desenio wand inspiratie

☾ Flowers & a quote

Zodra ik even serieus ging kijken wat ik wilde, kwam ik al snel op de rechter poster van de close-up van rozen. Deze vind ik echt prachtig en dan vooral de kleuren. We hebben niet heel veel kleur in huis, maar de kleuren die we hebben passen hier heel goed bij. Omdat ons dressoir -net als de bank- erg groot is, wilde ik er niet maar één poster hangen. Samen besloten we om voor drie te gaan, maar deze moesten natuurlijk wel bij elkaar passen. Eerst wilde ik niet voor een quote gaan, omdat deze misschien snel kan vervelen. Toen ik eenmaal deze quote las, paste deze echt perfect bij mij en mijn situatie op dit moment. De poster aan de linker kant was een idee van Mitchell en is een mooie afbeelding van een Magnolia.

Marc Jacobs quote

De lijsten en zending

Als je eenmaal de keuze gemaakt hebt welke posters je wilt, komt het volgende dilemma. Welke kleur lijst neem je? Er is echt zo ontzettend veel keuze, maar zoals je ziet is het gelukt. Wij dachten dat wit op wit niet mooi zou zijn, maar op de site zagen we wat inspiratie foto’s en daar hadden ze het ook. Ergens vind ik het wel een heel mooi en clean effect geven. We twijfelde erg lang tussen hout kleur en wit, maar ik ben blij met deze keuze.

De bestelling kwam ongeveer met vijf dagen binnen en het was allemaal erg mooi verpakt. Helaas waren de eerste lijsten die wij binnen kregen niet goed. Alle drie de lijsten waren in dezelfde hoek ‘open’ en dat was niet mooi. Ik stuurde gelijk een mailtje met een foto er bij en nog dezelfde dag werden er nieuwe lijsten verstuurd. Het was overduidelijk een fabrieksfoutje, aangezien het bij elke hoek hetzelfde was.Desenio poster review

”it would be a much more beautiful world if people did as they pleased, and not what they thought other people expected of them”

De mensen die mij vertelde dat dit écht verschil maakte, hebben helemaal gelijk. Ik vind het zo een gezellig effect geven en het vult gelijk al iets meer op. Natuurlijk hebben wij nog heel veel witte muren, maar die komen op z’n tijd wel aan de beurt. Nu is het alleen de vraag wat ik allemaal op het dressoir kan zetten, zonder dat het te druk word.. Met de code REBECCADENISE krijg je 25% korting op je posters. Alleen vandaag en morgen nog. Mocht je nog ideeën hebben voor het dressoir of leuke tips voor het interieur, let me know!

Liefs,
Rebecca

review

27 Reacties

 1. 2 augustus 2017 / 06:44

  Eerlijk? Ik vind het erg prachtig uitzien! Ik zou heel graag zelf zulk interieur hebben haha.

 2. 2 augustus 2017 / 07:45

  Echt heel mooi geworden. Het maakt het gelijk een stuk warmer/knusser. Prachtige quote ook zeg! Wij hebben (sinds we in ons nieuwe huis wonen) ook nog steeds niets aan de muur hangen.. lastig! Liefs xx

 3. 2 augustus 2017 / 08:21

  Wauw, prachtig die posters zo! Het staat echt heel mooi en sfeervol zo boven de bank! Mooie posters hebben jullie ook uitgekozen. Die quote vind ik prachtig en is helemaal waar.

 4. Djamila
  2 augustus 2017 / 08:43

  Ik vind het er heel mooi uitzien ! Mooi rustig en toch warm ! 🙂

 5. 2 augustus 2017 / 09:27

  Ik vind het geweldig!! Echt heel erg mooi <3

 6. 2 augustus 2017 / 09:36

  Prachtige posters. Mooi zacht van kleur en een mooi detail in huis, love it!

 7. 2 augustus 2017 / 09:48

  Ah, super leuke posters! Ze staan erg mooi aan je muur!

 8. 2 augustus 2017 / 09:57

  Ik mocht ook een paar keer iets uitzoeken van Desenio en ze hebben echt super leuke posters!

 9. 2 augustus 2017 / 10:50

  Ze zijn heel mooi, ook de quote vind ik goed gekozen!

 10. 2 augustus 2017 / 11:20

  Wat passen ze mooi bij elkaar! Het leukt echt op. Inspirerende quote, ook. 🙂
  Mijn vriend en ik moeten ook eens wat aan de muur hangen, want onze witte muren zijn zo saai… Schandalig eigenlijk, want we wonen al sinds eind 2014 in ons appartementje!

 11. 2 augustus 2017 / 11:58

  Wauw, jullie interieur ziet er mooi uit. De posters zijn echt een mooie toevoeging!

 12. 2 augustus 2017 / 12:59

  Oeeh super mooi! Je hebt echt een heel mooi huis zeg!!

 13. 2 augustus 2017 / 14:34

  Mooie posters! Desenio heeft hele toffe posters vind ik altijd.

 14. 2 augustus 2017 / 18:20

  Het staat echt heel mooi zo, een extra beetje aankleding. Heel leuk!

 15. 2 augustus 2017 / 19:57

  Heel erg mooi! Ik heb voor mijn eigen kamer ook drie posters van Desenio, precies goed en maakt het inderdaad helemaal af!

 16. 3 augustus 2017 / 00:40

  Ik vind ze er echt heel mooi uitzien! Zou ook zomaar bij mij aan de muur kunnen hangen hihi

 17. 3 augustus 2017 / 10:26

  Wauw wat een mooie aanvulling op jullie interieur! Dit is echt pinterest proof nu <3

 18. 3 augustus 2017 / 14:32

  Ja wauw! Ik vind de posters heel mooi. Toevallig ben ik op dit moment bezig met het eea binnen te veranderen 😉 Ik neem dit mee.

 19. 3 augustus 2017 / 21:13

  oh tof, ziet er goed uit! Zoiets wil ik ook nog eens doen, maar inderdaad 1 met een stadskaart hihi 🙂

 20. 3 augustus 2017 / 21:37

  Ah zó tof!! Ik vind vooral die linker onwijs mooi, wauwie. Desenio heeft echt super mooie posters. Als mijn vriend en ik volgend jaar gaan samenwonen gaan we hier ook kijken voor een paar toffe posters, daar zijn we het al een tijdje over uit haha.

 21. 4 augustus 2017 / 15:35

  wauw wat zijn ze mooi, het staat erg goed bij de rest van de kamer!

 22. 4 augustus 2017 / 17:59

  Niet wat ik in ons huis zou ophangen, maar ik vind het eigenlijk wel heel mooi! Vooral de linker! De kleuren en de witte lijst. Vind het wit op wit super mooi! Ik ga er binnenkort ook eens kijken voor een paar posters voor in ons huis ^^

 23. 7 augustus 2017 / 12:22

  Vind ze echt mooi bij elkaar passen! Jullie hebben trouwens ook wel een mooie woonkamer voor hoever ik het kan zien. Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video