Denim skirt & Burberry sunglasses

Denim skirt & Burberry sunglasses

Het is een hele lange tijd geleden dat ik een outfit artikel plaatste waarin ik een rokje droeg. Ik ben dol op rokjes en wilde graag eens een spijkerrokje proberen. Al een lange tijd was ik op zoek naar een rokje die ik leuk vond, maar nergens vond ik hét printje. Zelf ben ik zo een persoon dat als ik niet gelijk denk ‘yes dit is ‘m’, ik het ook nooit leuk ga vinden. Nooit heb ik gedacht dat ik mijn favoriet tegen zou komen op Aliexpress.. Het leek me leuk om hier weer eens ouderwets outfit foto’s mee te maken én deel ik mijn nieuwste aanwinst. Mijn nieuwe zonnebril!

How to style a denim skirt

Denim skirt & Burberry sunglasses

Het moment dat ik dit spijker rokje tegen kwam, was ik verliefd. Het was even een gokje om online te bestellen, dus deed ik deze maar even een maat groter dan dat ik normaal heb. De print met bloemen is op dit moment helemaal in en ik heb er erg veel van. Juist daarom vind ik dit rokje zo leuk, omdat deze bloemen heel anders zijn dan alle printjes die ik al heb. Er zit niet teveel poespas op het spijker rokje, maar toch valt deze goed op. Helaas heb ik altijd problemen bij mijn rug en ook dit rokje staat een beetje open. Toch draag ik ‘m alsnog erg graag en ga ik deze gewoon lekker vaker dragen. Het stoort me niet en met het juiste shirt valt het ook helemaal niet zo op. Voor een rokje die nog geen tien euro was, is het kwaliteit zo ontzettend goed!burberry sunglas review

Mijn nieuwe Burberry zonnebril

Zonnebrillen zijn voor mij van die dingen die ik sloop aan de lopende band. Een paar jaar geleden was het voor mij dan ook heel wat dat ik een duurdere Rayban kocht. Het viel me op dat ik hier ontzettend voorzichtig mee om ga en zelfs na al die jaren nog steeds in het hoesje bewaar. Omdat ik het aandurfde met mijn Rayban, durfde ik het nu ook met een andere designer zonnebril. Op deze Instagram pagina kwam ik deze bril al eens tegen en het model bleef altijd in mijn hoofd. Mijn nieuwe variant is van Burberry en ik ben helemaal verliefd. Ik heb nog helemaal niks van Burberry, dus het was voor mij wel even een uniek momentje.

denim skirt outfit inspirationhoe combineer je een spijker rokje

Geeft online bestellen wel dezelfde ‘feeling’?

Een iets duurder product kopen in een winkel voelt altijd heerlijk aan. Het word meestal in een mooi papiertje verpakt, in een tasje gestopt en vaak nog een mooi strikje om gedaan. Op dat moment voelt het echt even luxe aan. Ik koop niet vaak dure dingen en maak dit dan ook niet heel vaak mee. Deze zonnebril komt van Smartbuyglasses en even was ik bang dat dit gevoel niet aanwezig zou zijn als je een bril online besteld. Niks is minder waar. Natuurlijk is het uitzoeken wel anders en kun je de modellen niet passen. Zodra ik het mailtje binnen kreeg met de track&trace werd ik zo enthousiast. OMG ik kon mijn bril bijna bewonderen! Eenmaal binnen kan je de bril net zo uitpakken als dat je het normaal zou doen als je er net mee thuis komt. De bril komt binnen in een mooi hard doosje, met daarin de koker waar de bril in zit. Zodra ik het hoesje opende kreeg ik hetzelfde luxe en happy momentje als dat ik dat zou hebben in de winkel.

outfit inspiration denim 2017

☾ In the right denim a girl can conquer the world

Het rokje zelf vind ik voor mij doen best opvallend. Het leek me daardoor een goed idee om de rest van mijn outfit wat rustiger te houden. Een tijdje geleden scoorde ik in de sale dit leuke witte topje bij de Zara. Al een langere tijd was ik op zoek naar een witte offshoulder top dus deze ging gelijk met mij mee naar huis. Omdat ik geen idee had wat voor schoenen ik bij een rokje kon dragen, gebruikte ik mijn geliefde Instagram story. Hier kreeg ik heel vaak te horen dat witte sneakers er perfect bij matchen. Zelf had ik hier niet op gekomen of voor gekozen, maar ik vind het toch wel erg leuk zo. De sneakers die ik draag zijn van Adidas.

denim skirt outfit inspiration

”I feel the same way about clothes as I do about food. I want everything”

Wat blijf ik het toch leuk vinden om samen met mijn mams outfit foto’s te maken! Ik ben super blij met al mijn nieuwe items en kan niet wachten het rokje op meer manieren te combineren. Tips en ideeën hoor ik graag. Mocht je ook nog op zoek zijn naar een nieuwe zonnebril, of er één cadeau willen doen? In deze gift guide vind je hele leuke ideeën!

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

26 Reacties

 1. 31 juli 2017 / 06:44

  Mooi die zonnebril!! Staat je ook heel goed.
  Het rokje is ook erg leuk, zelfs het printje vind ik leuk en daar hou ik normaal niet zo van.

 2. 31 juli 2017 / 07:30

  Wauw, wat een superleuk rokje! Nooit verwacht dat die van AliExpress komt. Hij staat je ook super! Heel leuk gecombineerd zo met het topje en wat een gave zonnebril heb je uitgekozen!

 3. 31 juli 2017 / 07:49

  Dat rokje vind ik echt super leuk! Ik had ook ooit een leuke spijkerrok (geen idee waar die is, te klein denk ik) en daarna kocht ik een vormeloos ding… deze is wel leuk! en de bril, nice!

 4. 31 juli 2017 / 08:55

  Superleuke outfit! Je ziet echt niet dat het rokje van AliExpress komt. Loveee je nieuwe zonnebril. Ik heb zelf een RayBan en ik ben er inderdaad veel zuiniger mee dan een goedkope zonnebril.

 5. 31 juli 2017 / 09:28

  Dat rokje is echt heel erg leuk! Toch vind ik het voor Aliexpress begrippen best prijzig, ik zou het niet snel durven te bestellen 😛 Maar hij staat jou echt geweldig. Mooie foto’s ook 🙂

 6. 31 juli 2017 / 11:09

  Mooie bril hoor! Ik vind vooral je rokje erg tof.

 7. 31 juli 2017 / 11:21

  Wat een leuke outfit! Vind je spijkerbroekje echt heel leuk met die borduursels. Staat je goed!

 8. 31 juli 2017 / 13:24

  Pretty women! Het topje vind ik heel erg leuk, staat je erg mooi. Ook het rokje staat erg leuk bij je!

 9. 31 juli 2017 / 14:35

  Wat ben je toch ongelooflijk knap zeg! Hele leuke outfit met mooie details. ?

 10. 31 juli 2017 / 15:43

  Ik kocht zelf onlangs ook een spijkerrokje en ik ben er helemaal verliefd op! Je hebt hem heel erg leuk gecombineerd, zelf combineer ik hem met een oversized shirt of een basic quote shirt. Je zonnebril staat je heel leuk.

 11. 31 juli 2017 / 20:19

  Mens wat ben je knap en wat een mooi figuur heb je toch!

 12. 31 juli 2017 / 20:21

  Leuke outfit en wat een mooie foto’s allemaal! <3

 13. 31 juli 2017 / 20:50

  Leuke outfit, vind je zonnebril ook erg tof, staat je goed! Prachtige foto’s ook weer!

 14. 31 juli 2017 / 22:39

  Zowel de zonnebril als de rok staan je erg mooi! Fijne foto’s ook. Heerlijk dat je dit samen met je mams kan doen. De mijne maakt ook mijn foto’s en dat blijft bijzonder <3

 15. 31 juli 2017 / 23:52

  Leuke foto’s! En dat rokje is echt super gaaf! 😀

 16. 1 augustus 2017 / 14:59

  Je bent zo stijlvol! Het shirtje is erg leuk, ook echt een mooi kleurtje.

 17. 2 augustus 2017 / 05:10

  Uw outfit ziet er zo mooi uit.
  En de schoudertas is erg geschikt voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid