Ebay maskers testen & een korte persoonlijke update

Ebay maskers testen & een korte persoonlijke update

Met de video van deze week zat ik een beetje met een struggle. Ik wild een video opnemen, maar ik had veel te weinig energie om iets te doen. Een shoplog zag ik niet zitten, een storytime voelde ik me niet goed voor en ik had ook geen zin om me fabuleus klaar te maken. In een eerdere video liet ik mijn aankopen zien van Ebay, waaronder een aantal maskers. Er werd toen al gevraagd om een video en dat leek mij nu perfect om op te nemen. Lekker rustig aan, gezellig maskertjes testen.

Egg face mask, lip masker & gouden oog pads

Laat ik als aller eerst even zeggen dat je altijd voorzichtig moet zijn met wat je uit het buitenland besteld. Het is voor veel van ons niet meer onbekend dat er vaak chemische producten zitten in de cosmetica die je online goedkoop kunt bestellen. Hierdoor kun je nare irritaties krijgen dus wees voorzichtig. Zelf ben ik nogal vaak van het ‘ik zie wel wat er gebeurd’, maar stiekem vond ik het wel een beetje spannend. Mijn huid is de laatste tijd ontzettend rustig en dat wil ik eigenlijk wel zo houden. Toch was mijn nieuwsgierigheid te groot en test ik de drie maskertjes graag uit!

Toch iets persoonlijks

Aan het begin van de video vertel ik al even dat ik deze rustige video opneem, omdat ik me nogal down voelde. Nu is dat voor mijn blog lezers niet nieuw meer, maar op youtube heb ik dat nog niet eerder verteld. Ik geef aan dat ik later in een andere video daar meer over vertel, maar toch kon ik het niet laten om hier al wat te vertellen. Het is een behoorlijke ‘doorbraak’ naar het beter worden en ergens ben ik er wel blij mee. Uiteraard vertel ik later nog meer, want het is niet niks. Ook heb ik het nog even over een verslaving van mij en ben ik ergens ook héél trots op.

Ebay maskers testen & een korte persoonlijke update

Wat oorspronkelijk een rustige video zou moeten worden, werd uiteindelijk toch een gezellige klets video. Er is nou eenmaal zo veel wat ik kwijt wil en een video is daar perfect voor. In eerste instantie wilde ik dit nog helemaal niet vertellen, maar ik ben blij dat het nu gezegd is. Al met al hoop ik dat jullie dit nog steeds een leuke video vinden. De laatste tijd zit de groei in mijn kanaal er goed in en ben ik ook zó blij met jullie reacties! Ze doen me zo ontzettend goed! Inmiddels zit ik bijna op de 5000, dat word me toch een mijlpaal! Ben jij nog geen abonnee? Dan kun je daar hier verandering in brengen. Wat is het vreemdste masker dat jij ooit gebruikt hebt?

Liefs,
Rebecca

5 Reacties

 1. 28 juli 2017 / 08:25

  Ik vind dat je ondanks hoe je je voelt je jezelf geweldig neerzet voor de camera! Leuke maskers heb je uitgetest haha.

 2. 28 juli 2017 / 10:06

  Ik hoop dat je je gauw weer beter voelt, die medicijnen zijn vaak ook helemaal niet goed voor je.. maar ondanks hoe je je voelt heb je een leuke video gemaakt! Ik ben vooral heel benieuwd geworden naar het eimasker.

 3. 28 juli 2017 / 11:01

  Ik vond het echt een gezellige video, ook al zit je niet zo goed in je vel. Fijn ook dat je er zo open over bent, heel inspirerend. En hele leuke maskers heb je getest! Ik wil ook eens van die oogmaskers proberen.

 4. 30 juli 2017 / 15:19

  Wat een grappige en aparte maskertjes! Leuk dat je ze hebt uitgetest, alhoewel ik me kan voorstellen dat het wat ongemakkelijk was om de deur zo open te doen 😉 Ik wilde verder zeggen dat ik het mooi vind dat je zo openhartig en eerlijk bent in je video’s. Antidepressiva zijn inderdaad niet niks, maar ik hoop dat je er ook echt baat bij zult hebben. Heel veel sterkte!

 5. 30 juli 2017 / 19:56

  Heel veel sterkte Rebecca. Ik hoop dat je er baat bij zult hebben en dat je ook snel weer van af mag. Ik vind het ontzettend knap dat je zo open en helder bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video