Philosophy take a deep breath night gel-balm

Philosophy take a deep breath night gel-balm

Een frisse look in de ochtend, zonder dat je daadwerkelijk een goede nachtrust hebt gehad? Dat klinkt als een wonder. Als ik heel eerlijk ben, moet ik zeggen dat ik nog nooit een nachtcreme gebruikt heb. Af en toe gebruik ik een serum speciaal voor de nacht, maar daar blijft het wel bij. Vaak vind ik creme die speciaal voor de nacht is veel te vet en krijg ik snel last van oneffenheden. Toen ik de Philosophy take a deep breath night gel-balm binnen kreeg was ik echter wel benieuwd. Ik kon van de verpakking aflezen dat het een gel-balsem zonder olie was en dat klonk toch wel erg fijn.

philosophy night creamtake a breath philosophy

Philosophy take a deep breath night gel-balm

Deze creme van Philosophy is een moisturizer speciaal voor de nacht, om je huid te ondersteunen bij het natuurlijke ontgiftingsproces terwijl je slaapt. De gel-balm heeft een luchtige, olievrije textuur en beloofd de huid meer energie te geven. Hoe meer nachten je deze balm gebruikt, hoe beter je huid bestand word tegen de tekenen van huidveroudering. De gel-balm geeft je huid dezelfde frisse look als na een goede nachtrust, zodat je elke ochtend fris en stralend wakker word. Dit klinkt voor mij als een perfecte balm!

Philosophy take a deep breath night gel-balmingredienten philosophy take a breath

Wat beloofd de gel-balm?

De gel-balm zou zorgen voor een lichtgewicht hydratatie tijdens de nacht. Hierdoor ziet je huid er ‘s ochtends weer energiek, gehydrateerd en op haar best uit. Deze gel-balm is onder andere verrijkt met gerstenbladextract. De balm bevat de unieke hydration seal memory gel, dat zodanig is samengesteld om gedurende de nacht het vocht in de huid vast te houden. Er word beloofd dat je huid aan voelt alsof je je gezicht rijkelijk met water hebt doordrenkt. Ook helpt het de huid bij het natuurlijke ontgiftingsproces door vuildeeltjes van luchtvervuiling te elimineren. De huid word verbeterd doordat de gel-balm is verrijkt met provitamine p en aminozuren. Klinkt als een hele boel moeilijke woorden, maar hierdoor beloofd de gel-balm wel heel veel. Ik was heel benieuwd..

Philosophy gelbalm

Eerste indruk van de gel-balm

Mijn eerste indruk van de Philosophy producten is eigenlijk altijd goed. De verpakkingen en de teksten op de producten zijn altijd ontzettend mooi. Dit keer werd ik weer verrast door een nieuw product en kon ik niet wachten om het te testen. Op de verpakking zag ik dat het product olie vrij is, waardoor ik het aandurfde om ‘s avonds te gebruiken. Producten speciaal voor de avond vind ik vrijwel altijd te vet, dus olie vrij vond ik een groot pluspunt. Een mooie zwarte verpakking met groene letters, valt goed op tussen mijn overige huidverzorging.

Philosophy take a deep breath night gel-balm

”Philosophy: you see life more clearly when you take a moment to breath”hilosophy skincare review

Philosophy take a deep breath night gel-balm in gebruik

Doordat de gel-balm olie vrij en lichtgewicht is, blijft de huid gewoon ademen terwijl je slaapt. Zo raakt er niks verstopt en zie je er in de ochtend weer fris en stralend uit. De laatste tijd slaap ik erg slecht en ik merk echt dat mijn huid ontzettend grauw is geworden. Ik kan het niet uitleggen, maar het oogt gewoon dof. De nachtmoisturizer breng je aan op een schoon en droog gezicht. Vervolgens masseer je deze licht in en laat je het intrekken tijdens de nacht. In de ochtend reinig je je huid en ben je klaar voor de dag.

take a breath philosophy

Mijn ervaring

Gelijk dezelfde avond dat ik deze Philosophy take a deep breath night gel-balm binnen kreeg, heb ik ‘m getest. Het is zo fijn wanneer ik een product gelijk kan gebruiken. Vaak wil ik eerst foto’s maken voordat ik het gebruik, maar bij deze was het toch niet te zien. Persoonlijk ben ik sinds een tijd helemaal fan van gel substanties, dus deze gel-balm had gelijk al mijn hart verovert. De gel is fris, luchtig en brengt heel makkelijk aan. Het voelt ‘nat’ op het gezicht aan, op een hele fijne manier. Ik breng zelf een dun laagje aan en vind het een prettig idee dat je helemaal niet veel nodig hebt. Vaak houd ik van hele dikke lagen, maar in dit geval vind ik dat eerder een beetje zonde om te doen.

how to take blog photos

☾ The morning after

De volgende ochtend voel ik niks. Dan bedoel ik niet dat de gel-balm niet gewerkt heeft.. Ik bedoel dat ik geen viezig laagje op mijn gezicht heb, die ik normaal met nacht producten wel heb. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd, zonder dat het vet aan voelt. Ook voelt mijn huid een beetje ‘fluffy’. Ik weet niet zo goed hoe ik dat moet uitleggen, maar het voelt echt alsof er volume aan mijn gezicht is toegevoegd. Dit voel ik niet alleen, maar ik zie het ook. Mijn huid is bouncy en ik moet mezelf dwingen er af te blijven. Ik ben ontzettend tevreden over de werking van deze gel-balm. Nu heb ik eindelijk een product speciaal voor de nacht waar ik geen puistjes van krijg, yaay!

take a breath gel-balm

Philosophy take a deep breath night gel-balm is geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder voor de gecombineerde en vette huid. Zelf heb ik een gecombineerde huid en heb ik geen negatieve punten aan deze gel-balm. De gel-balm is vanaf half juli 2017 voor €40,- (60ml) exclusief te koop bij Ici Paris. Gebruik jij producten speciaal voor de nacht?

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

22 Reacties

 1. 26 juli 2017 / 10:54

  Jeetje wat een mooie foto’s!!! Ik ben dol op de producten van Philosophy dus ook erg benieuwd hiernaar!

 2. 26 juli 2017 / 11:57

  Mooie foto’s en wat lijkt me dit een fijn product! ik ben normaal niet zo fan van een gel balm maar deze klinkt wel prima, philosophy is zo’n mooi merk gebruik de reiniging dagelijks

 3. 26 juli 2017 / 13:41

  Wat een prachtige foto’s zeg. Je ziet dat er veel aandacht aan is bested en dat het met liefde is gemaakt! Ik ben zelf nu ook wel erg benieuwd naar deze gel balm, want ik vind nachtcreme’s normaal ook altijd veel te vet!

  • Rebecca
   Auteur
   26 juli 2017 / 21:04

   Ah dankjewel. Dat klopt. Ik ben hier best wel even mee bezig geweest en ben er stiekem best trots op hihi. Heel leuk complimentje 🙂

 4. 26 juli 2017 / 15:35

  Lijkt me een fijn product! En wat een mooie verpakking. Prachtige foto’s in dit artikel, Like!

 5. 26 juli 2017 / 16:05

  Dit lijkt me een heel fijn product, ik heb ook vaak bij nachtcrèmes een plakkerig gevoel. De foto’s zijn heel mooi en je hebt een fijne review geschreven!

 6. 26 juli 2017 / 17:25

  Een fluffy huid HAHA, love it. Ik gebruik eigenlijk ook bijna nooit een nacht creme maar deze klinkt wel aantrekkelijk!

 7. 26 juli 2017 / 19:39

  Wat super fijn dat je een product hebt gevonden voor de nacht waar je geen oneffenheden van krijgt. Klinkt als een goede toevoeging aan mijn gezichtsroutine.

 8. 26 juli 2017 / 21:04

  Prachtige foto’s!! En dit lijkt me een heel lekker spulletje!
  Maar ik smeer eigenlijk nooit! Toch maar eens doen!

 9. 26 juli 2017 / 21:46

  Oeh, deze klinkt echt heel fijn! Wat goed om te horen dat je huid er ook ‘s ochtends niet slecht op reageerde. Enne, wat een prachtige foto’s heb je trowuens gemaakt!

 10. 27 juli 2017 / 09:56

  Klinkt erg goed! Herkenbaar wat je zegt over dat nachtverzorging vaak te rijk is.
  Prachtige foto’s, trouwens. Vooral die waarop jij op de achtergrond staat! Mag ik vragen of je die zelf met een timer genomen hebt of iemand je geholpen heeft? 🙂

 11. 27 juli 2017 / 13:33

  Prachtig weer zoals gewoonlijk! Lijkt me echt helemaal top!

 12. 27 juli 2017 / 13:43

  Wow. Ik werd gewoon helemaal rustig tijdens het lezen van dit artikel. Geen idee hoe, maar het bracht mij rust haha! Deze lijkt mij heel fijn. Wel wat aan de prijzige kant, maar dan heb je ook wat. Ik wil deze ook proberen!

 13. 27 juli 2017 / 16:39

  Wat heb je er weer een kunstwerk van gemaakt, van je artikel! Prachtige foto’s en een quote tussendoor; super mooi 🙂

 14. 27 juli 2017 / 21:44

  klinkt super fijn! ik houd er echt niet van als ik zo’n laagje op mijn huid heb ‘s ochtends, dus dit klinkt ideaal.

 15. 28 juli 2017 / 17:41

  Ik gebruik alleen een dag crème sinds kort maar dit klinkt erg goed. Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

 16. 28 juli 2017 / 19:36

  Wauw alleen je foto’s zijn alweer super mooi! Fijne review Rebecca. Ben benieuwd naar het product

 17. 8 augustus 2017 / 22:10

  Wow, ziet er goed uit! Ik dacht eerst dat het iets was om beter te ademen, meer lucht te krijgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video