Little Lovely Living | Hotspot in Groningen

Little Lovely Living | Hotspot in Groningen

Iedereen heeft wel van die plekjes waar je echt een keer heen moét! Voor mij was dit Little lovely living in Groningen. Groningen ligt voor mij niet bepaald om de hoek, dus was er ook bijna geen mogelijkheid om hier ‘even’ naar toe te gaan. Afgelopen week was ik bij Kristina om video’s op te nemen voor ons kanaal. Kristina woont in Groningen en aangezien ik er heel lang was, zijn wij na afloop van alles ook nog even de stad in gegaan. Eindelijk ging ik naar deze te lieve hotspot en deel ik dit graag met jullie.

little lovely living groningenHotspot Groningen Little Lovely Living

More than just coffee

In eerste instantie was ik een beetje verbaasd toen wij binnen stapte. Ik had niet verwacht dat er ook een heel groot gedeelte is aan spulletjes die je kunt kopen. Little Lovely Living volg ik al ontzettend lang op Instagram en ik wist wel dat ze wat verkochten, maar niet zó veel. Je kijkt echt je ogen uit naar al het schattigs wat je kunt kopen voor je interieur of echte hebbedingen. Ik zag een te lief neon hartje die ja aan je muur kunt hangen die licht geeft, dit leek me zo leuk op mijn achtergrond van video’s. Uiteindelijk heb ik deze niet mee genomen maar stiekem heb ik nu wel een beetje spijt. Je kan er van alles vinden en het was heel moeilijk om niet alles mee te willen nemen.

Little lovely living hotspot review

Little Lovely Living

Na de hele winkel rustig bekeken te hebben, gingen we doen waar we voor kwamen. Koffie drinken! Althans, ik nam koffie. Kristina nam de Cookie Dough en raadde deze mij ook aan. Ik nam de variant met strawberry oreo en Kris nam salted caramel. Dit was zó ontzettend zoet, maar zó ontzettend lekker. We hadden al een hoop sushi op, dus dit was een erg lekker toetje. Verder nam ik er nog een panda macaron bij. Eerlijk, ja die nam ik alleen voor de foto. Ik wist al dat ik deze niet op zou krijgen, maar gelukkig hebben ze doosjes om deze mee naar huis te nemen.

Little lovely living groningen

Waar vind je deze hotspot?

Zelf was ik er van overtuigd dat er maar één Little Lovely Living bestond, maar dat is helemaal niet waar. Er zijn er twee. Helaas zijn ze allebei in Groningen en niet eentje dichter bij mijn woonplaats. Kristina bracht mij naar de grootste van de twee. Deze zit naar mijn idee net iets buiten de drukte en daardoor konden we rustig aan een hele boel foto’s maken. Later liepen we ook nog langs het kleinere pand, die er overigens ook onwijs gezellig uitzag. Zelf zou ik er misschien voorbij zijn gelopen, want deze ziet er van buiten iets minder opvallend uit. Astraat 16 Groningen en Herestraat 17 Groningen zijn de adressen waar je Little Lovely Living kunt vinden.

Little lovely living groningen

Not only cute..

Little Lovely Living is niet alleen ontzettend schattig, maar ook nog eens heel gezellig. We hebben hier een beste tijd gezeten omdat er buiten een beste bui naar beneden kwam. De cappuccino behoort zeker tot één van de lekkerste die ik ooit gehad heb. We hebben een hele gezellige dag gehad en ik ben blij dat ik hier nu eindelijk eens geweest ben. Mocht je in Groningen wonen of hier ooit naar toe gaan, dan raad ik je Little Lovely Living zeker aan! Heb jij nog een schattige hotspot tip?

Liefs,
Rebecca

10 Reacties

 1. 7 augustus 2017 / 18:25

  Oh, dit ziet er zo leuk uit! Alleen al het interieur en de spullen in de winkel zijn helemaal mijn ding. Wat leuk dat je hier eindelijk een keer naartoe kon gaan 🙂 Voor mij is Groningen helaas 3,5 uur met het OV reizen, dus ik vrees dat dat hem ook voorlopig niet echt gaat worden 😉

  • Rebecca
   Auteur
   8 augustus 2017 / 21:58

   Voor mij was het helaas ook erg ver rijden! Heel jammer dat het alleen maar in Groningen zit, maar mocht je er ooit zijn dan raad ik het zeker aan hihi.

 2. 7 augustus 2017 / 20:48

  Wat een leuk plekje, dit ziet er super leuk uit, zo schattig! Ik kom niet heel regelmatig in Groningen, maar het is een goede om te onthouden.

 3. 8 augustus 2017 / 11:10

  Wat erg, ik ben hier als echte Groningse nog nooit geweest! Het staat wel op mijn lijstje maar het komt er telkens niet van. Na het lezen van jouw artikel weet ik zeker dat ik er binnenkort even wil kijken, het is voor mij zo dichtbij! 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   8 augustus 2017 / 21:57

   Oh neeee, shame on you! Ik was hier echt sowieso een paar keer heen gegaan als ik dichterbij woonde haha. Snel maar eens heen gaan dan!

 4. 8 augustus 2017 / 18:47

  Oh het ziet er geweldig uit, daar zou ik me ook prima kunnen vermaken!

 5. 8 augustus 2017 / 21:54

  Ziet er erg gezellig uit!! Leuke maar vooral lekkere dingen zo te zien. Ook maar 1 in Lelystad/Almere dan?

 6. 9 augustus 2017 / 18:28

  Die foto van jullie samen is zooo leuk! Deze hotspot ziet er echt te cute uit overigens, helaas is Groningen voor mij alleen 4 uur reizen, oeps!

 7. 13 augustus 2017 / 15:12

  Ik ga een weekendje weg naar Groningen en kom toevallig op je blog. Toeval bestaat natuurlijk niet, aan de andere kant. Dus nu móet ik hier naar toe. Ziet er geweldig uit!

 8. 25 augustus 2017 / 09:31

  Ah ja, dit is ook helemaal spekje naar mijn bekje. Gave foto’s, ik word er blij van! Groningen is helaas ook niet bij mij om de hoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video