Pupa sport addicted | Concealer, lipbalm & poeder

Pupa sport addicted | Concealer, lipbalm & poeder

Yep, ik ben zo een meisje die zich opmaakt voor het sporten. Ik draag sowieso al niet veel make-up en ik heb het eigenlijk alleen over mascara. Als ik foundation zou dragen, dan zou ik dat uiteraard niet opdoen met sporten. Gelukkig heb ik deze struggle niet en draag ik het hoe dan ook niet. De laatste tijd merk ik dat ik er heel erg moe uit zie en voel ik me veel meer op mijn gemak met een beetje make-up op. Het is natuurlijk niet perse nodig, maar als het me goed doet.. waarom dan niet? Pupa komt met een lijn speciale lijn gemaakt om te blijven zitten tijdens het sporten!

Pupa sport addicted

Moe & onzeker

Sporten is iets wat ik fijn vind om te doen en toch gaat het me de laatste tijd iets minder goed af. Ik ben aan medicatie en het laatste beetje energie wat ik had is zo goed als weg. Ik sport nu al een beste tijd op mijn huidige sportschool en eindelijk voelde ik me goed genoeg om er lekker met mijn blotebillenhoofd naar toe te gaan. In het begin was ik nieuw en maakte ik me nog op, maar na een tijdje deed ik het niet meer. Omdat ik nu al héél veel nachten achter elkaar wakker lig, zijn mijn wallen immens groot. Voorlopig zie ik die nog niet verdwijnen en voel me ineens weer ontzettend onzeker over mezelf. Zodra ik geen make-up op heb (9 van de 10 keer) voel ik me al helemaal niet mezelf. Ik weet niet of het raar klinkt, maar met make-up op voel ik me ook gelijk een stuk wakkerder.

Pupa sport addicted

Pupa sport addicted concealer

Concealer is mijn best friend op dit moment. Ik gebruik het graag, maar tijdens het sporten vind ik het geen fijn gevoel geven. Toen ik hoorde over de collectie van Pupa die speciaal voor het sporten is, werd ik daardoor erg enthousiast. Deze concealer heeft een extra hoge dekking, wat ideaal is met mijn wallen en rode neus. De textuur van de concealer is licht en luchtig, waardoor deze veel fijner aanvoelt op je huid. Deze concealer kost €17,50 en als je deze alleen gebruikt tijdens het sporten, zul je hier lang mee doen. Tijdens het sporten irriteert deze concealer mijn huid niet. Vaak gaan concealers bij mij tijdens het sporten een beetje jeuken en daar had ik bij deze geen last van.

Pupa sport addicted poeder review

Pupa sport addicted poeder

Poeder is toch wel even helemaal nieuw voor mij. Ik gebruik het niet in mijn dagelijkse routine en heb het de eerste keer ook niet gebruikt tijdens het testen van deze producten. Tijdens het sporten zweet ik en dat hoef ik niet perse te verbergen, dat is tenslotte wat ik kom doen. Toen ik las dat deze poeder ook oneffenheden zou verbergen en een meer matte finish gaf, werd ik toch benieuwd. De poeder is bestand tegen transpiratie en vocht, dus dit moest ik wel even testen. Halverwege mijn routine was het tijd om mijn gezicht af te deppen met mijn handdoek. Ik verwachte een mega vlek van de poeder, maar de handdoek was maar een inimini beetje vies. Dit kan ook gewoon zweet zijn dus ik weet het niet zo goed. Deze poeder vind ik heel fijn als ik niet perse meer concealer nodig heb voor mijn wallen. De poeder kost €22,50 en is te koop in drie kleuren.

Pupa sport addicted lip balm

Pupa sport addicted balm Burgundy

Het eerste wat ik dacht toen ik deze opende was ‘ik ga hier echt niet mee sporten’. Ik val al niet heel graag op tijdens het sporten, dus ik zou al helemaal niet graag een knal rode lipstick opdoen. Omdat ik Rebecca niet zou zijn als ik de verpakking zou lezen, had ik dat ook niet gedaan. Het is namelijk geen lipstick, maar een lipbalm. De balm heeft een hele lichte textuur en geeft een glansje. Ook zit er SPF15 in, voor als je meer van het buiten sporten bent. Deze balm komt in drie kleuren en is te koop voor €16,75

Pupa sport addicted balm

Rood naar de sportschool?

Vaak breng ik voor het sporten een laagje aan van transparante lipbalm, maar ergens vind ik dit ook wel wat hebben. Het is niet een mega opvallende kleur als je deze eenmaal op hebt, maar juist dat maakt het draagbaar naar de sportschool. Dit is niet een product wat ik elke keer zou dragen naar de sportschool, maar voor een keertje vind ik dit leuk! De eerste keer was ik wel even vergeten dat ik rood op had en ik kan zeggen dat deze niet bestand is tegen een flinke handdoek veeg haha. Alle drinkbeurten overleefd deze balm prima en ik vind het heel fijn dat ik eind van de sessie geen uitgedroogde lippen heb.

You do you booboo! ??

Wil jij sporten zonder make-up, you go girl! Wil jij sporten met een full face glam make-up, do your thing honey! Laten we elkaar gewoon lekker allemaal met rust laten en niet teveel bemoeien met elkaar. Ik kies voor de tussenweg en ik merk dat ik me fijner en zelfverzekerder voel met mijn laagje mascara. Als ik me fijner voel op die manier, gaat het sporten ook beter en daar draait het uiteindelijk om. Deze lijn komt ook nog met een mascara waar ik heel benieuwd naar ben, een finishing spray en een eyeliner. Sport jij met make-up?

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

15 Reacties

 1. 9 augustus 2017 / 10:04

  Fijn review! Ik sluit mij aan bij jouw mening.

 2. 9 augustus 2017 / 10:46

  Leuke review! Ik heb de eyeliner en een andere kleur lipbalm uit deze collectie. De kleur die ik heb, is wel meer transparant. Ik snap wel dat je zo’n felle kleur toch niet zo snel zou dragen naar de sportschool

 3. 9 augustus 2017 / 12:12

  Wat een leuke producten! Prima toch, sporten met make-up op? Ik zie ook geen kwaad in een laagje (waterproof) mascara. Ik sport zelf niet, maar als ik het zou doen zou ik waarschijnlijk ook mascara dragen en mijn wenkbrauwen een beetje inkleuren. Enne, iets tegen mijn mega wallen is ook geen overbodige luxe… 😉

 4. 9 augustus 2017 / 12:29

  Ik herken het wel dat je je me make-up wakkerder voelt. Wat concealer en mascara doet gewoon wonderen, haha. De keren dat ik sport. draag ik dit ook gewoon. Eyeliner, blush, highlighter, lipstick laat ik dan achterwege. Deze producten van Pupa klinken erg fijn!

 5. 9 augustus 2017 / 14:59

  Een erg felle kleur voor op de lippen in de sportschool. Voor buiten de sportschool wel een hele mooie kleur, wauw!

 6. 9 augustus 2017 / 18:28

  Wat vind ik je foto’s altijd belachelijk mooi Rebec <3 Wat een mooie tint trouwens, echt iets wat ik ook zou dragen!

 7. 9 augustus 2017 / 21:31

  Full glam sporten is niet mijn ding maar inderdaad een beetje is zeker niet verkeerd! Ik vind het belangrijk dat je moet doen waar je je fijn bij voelt! De kleur van de lipstick is prachtig!

 8. 21 augustus 2017 / 14:32

  Ik sport zelf ook altijd met make-up op (lees: mascara en eye-liner). Dit doe ik, omdat ik er anders echt als een spook uitzie als ik kort heb geslapen en moe ben, haha! Helemaal niet raar dus. 😉 Ik zou de lipbalm niet met sporten dragen, maar ik vind het een prachtige kleur voor de herfst! wow <3

  • 21 augustus 2017 / 14:33

   ps: wow ik moet nog hoofdrekenen ook om een antwoord te plaatsen. #temoe, haha! 😉 Xx

 9. 21 augustus 2017 / 22:18

  Ben heel benieuwd naar deze lijn 😀 Met make up op voel ik me ook een stuk wakkerder 😛 Sporten doe ik vaak zonder make up. Of alleen wat mascara.

 10. 25 augustus 2017 / 09:27

  Wat leuk om te lezen , ik ga dus absoluut NIET sporten met make-up op. Ik zweet altijd heel veel en word zo rood als een biet, ja I know, Too Much Information haha;-) Ik heb me tijdens onze vakantie in Madrid er zo over verbaasd dat daar meiden door het park renden terwijl het buiten 35 graden was, met hun make-up en haar helemaal on fleek. HOE DAN? Denk ik dan alleen maar!

 11. 28 augustus 2017 / 12:22

  Ik sport niet echt… maar make-up die mooi blijft zitten is natuurlijk belangrijk. Ik ben reuze benieuwd naar die concealer, klinkt heel goed!

 12. Oui Nathalie
  28 augustus 2017 / 18:45

  Wauw heel mooi kleurtje en fijn review!

  Liefs, Nathalie

 13. 28 augustus 2017 / 19:19

  Als jij je prettig voelt met make-up naar de sportschool, moet je het gewoon lekker doen! Die lipbalm is een mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video