Gedwongen geesten oproepen & mijn ervaring

Gedwongen geesten oproepen & mijn ervaring

Dingen verplicht moeten doen is nooit leuk. Nog minder leuk wanneer je er ook nog eens heel erg bang voor bent om het te doen. Toen ik flink wat jaren jonger was, had ik regelmatig ervaringen met geesten. Mijn ouders moesten hier niks van hebben en mijn vader vertelde ook zo vaak dat het niks was. Toch merkte ik bepaalde dingen nou eenmaal op kon ik mezelf niet overtuigen dat dit ‘nep’ was. Zelf heb ik er nooit aan gedacht om dit uit te breiden met geesten oproepen, tot dat ik op een dag gedwongen werd.

geesten oproepen

Gedwongen geesten oproepen

Iets gedwongen moeten doen is niet leuk, maar al helemaal niet wanneer je er heel bang voor bent. In ons huis gebeurde altijd vreemde onverklaarbare dingen die alleen ik bleek te zien en horen. Het is niet dat ik bang was voor geesten of dat er hele enge dingen gebeurde, maar toch wist ik altijd dat er wat was. Het ware kleine en niet zulke schadelijke dingen, maar het echt uitlokken deed ik dan ook weer niet. Ik was erg jong en ondanks dat ik het ergens heel interessant vond, lokte ik het zelf liever niet uit. Geesten oproepen is nooit in mij opgekomen en was dit ook nooit van plan. Toch leek het mijn zus leuk om mij een keer onder dwang geesten op te roepen. Ik wilde écht niet, maar ik moest van haar. Zelf was ik nog behoorlijk jong en keek op tegen mijn zus, waardoor zij mij makkelijk dit soort dingen kon laten doen.

Echt ontzettend bang..

Toen mijn zus mij in de kamer lokte met overal kaarsen aan, mocht ik van haar niet meer terug. Je moet wel begrijpen dat ik altijd erg tegen mijn zus op keek en ik een stuk jonger was. Ik deed vaak wat ze me zei, alleen dit vond ik echt heel erg eng en totaal niet leuk. Ze lokte mij de kamer in en o-ve-ral waren kaarsen aangestoken. Op de grond stond één kaars waar ik plaatst moest nemen van haar. Toen begon alle ellende en ik kan je vertellen, ik was ontzettend bang. Ik keek altijd erg op tegen mijn zus dus eigenlijk kon zij me alles laten doen. Helaas sloot ik het allemaal niet heel goed af, waardoor ik denk dat ik er nog heel lang last van had.

Daarna gebeurde er nog meer

Uiteraard vertel ik je in de video hoe wij dit gedaan en hebben en een paar kleine details. Toch is er vanaf dit punt ontzettend veel gebeurd in en rondom het huis. Het vervelende is ook, dat dit vaak gebeurde wanneer ik alleen thuis was. Mijn ouders geloofde er niet in, mijn zus was nergens bang voor en ik geloofde altijd alles. Toen iemand mij een keer vertelde dat je er meer ‘last’ van kan krijgen als je er meer voor open staat en banger bent, werd dat wel duidelijk. Ik was elke avond zo ontzettend bang, dat er ook eigenlijk altijd wel iets gebeurde. Na een tijdje was het zo erg dat ik niet meer alleen thuis wilde zijn.

Gedwongen geesten oproepen & mijn ervaring

Dit was zonder twijfel het engste wat ze me ooit heeft laten doen en vanaf dat moment gebeurde er vreemde dingen in huis. Je gelooft hier in of je gelooft er niet in. Zelf heb ik altijd erg sterk het gevoel gehad dat er ‘iets’ is en hierna werd het duidelijk. Na deze ervaring was het gevoel van ‘er is iets’ erg aanwezig en was ik vaak erg bang. Ik weet niet of dit soort video’s het bij mij goed doen, maar zelf vind ik het altijd erg interessant. Nogmaals, of je gelooft hier in of niet. Heb allemaal maar gewoon respect voor elkaar waar iemand dan ook in mag geloven. Als het niet goed voelt, moet je het ook zeker niet doen en laat je al helemaal niet dwingen. Als dit niet helemaal je ding is, kun je hier abonneren op mijn youtube kanaal en nog mijn andere video’s bekijken. Ik heb nog veel andere creepy verhalen en het lijkt me leuk om dit te delen. Heb jij wel eens gekke paranormale dingen meegemaakt?

Liefs,
Rebecca

9 Reacties

 1. 11 augustus 2017 / 11:24

  Dat lijkt mij allemaal zooo eng! Ik geloof ook wel in geesten, maar ook weer niet eigenlijk. Of ik wil er gewoon niet in geloven, terwijl ik zelf ook wat dingen heb meegemaakt vlak na het overlijden van mijn vader. Mijn zusje was nog een baby en wij hadden zo’n hangstoel in de woonkamer staan die kon schommelen met batterijen erin. Maar de batterijen waren leeg en ‘s avonds ging opeens het muziekje aan van dat stoeltje en ging hij schommelen. Wij dachten: Oh, de batterijen hebben een kick gekregen. Mijn broertje ging kijken en wat bleek: er zaten geen batterijen in. Ik barste meteen in huilen uit en toen stopte het ook meteen. Daarna ben ik ook nog een tijdje heeeel bang geweest en sliep ik zelfs elke avond bij mijn moeder in bed. Maar geesten oproepen heb ik nog nooit gedaan en wil ik ook écht niet doen. Lijkt mij zo eng!

 2. 11 augustus 2017 / 14:50

  OMGie, zo ontzettend eng! Ik zou dit echt niet durven. Ik vind het onderwerp lastig. Denk wel dat er ‘wat’ is, maar steek liever m’n kop in het zand dan dat ik er meer over wil weten. Stom eigenlijk, maar er zijn toch teveel angsten denk ik! 😉

 3. 11 augustus 2017 / 15:47

  Het is inderdaad eng omdat je niet weet wat je moet geloven na het zien van horror films. Zelf zie en voel ik ook dingen, ik ben hier een paar jaar geleden achtergekomen toen ik steeds een soort schim in mijn kamer zag staan. Uiteindelijk na het inschakelen van een medium heb ik veel geleerd waardoor ik nu niet meer bang ben! Ik heb zelfs speciale planten en stenen in mijn kamer voor de rust.

 4. 13 augustus 2017 / 07:47

  Jakkie!! Mij niet gezien met dit soort dingen!
  Gemeen hoor dat je MOEST!!

 5. 14 augustus 2017 / 10:49

  Heel heftig vind ik je verhaal! Hier zelf ook een paranormaal kind en dit vind ik echt heftig om te horen! Gelukkig gaat het nu goed bij je xx

 6. 14 augustus 2017 / 15:33

  Oh ik ben zo benieuwd naar jouw filmpje hierover. Ik kan het nu niet afspelen 🙁 ik ga vanavond kijken. Ik geloof wel in geesten en ik geloof ook dat als je er voor open staat je er meer mee te maken kunt hebben.

 7. 14 augustus 2017 / 15:37

  Leuke video! Je kan het goed vertellen. Ook ik geloof in geesten en weet dat je ze niet op moet roepen.

 8. 15 augustus 2017 / 11:53

  Jeetje dat lijkt me inderdaad niet tof! Ik heb ook helemaal niks met geesten veel te eng! Terwijl toen ik klein was wou ik wel altijd geesten oproepen. Gelukkig heb ik me nu bekeerd haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video