Primark & FairySeason shoplog

Primark & FairySeason shoplog

Een website die bijna gelijk is aan Aliexpress en die ook nog eens met mij wilt samenwerken? Je snapt dat ik daar als Aliexpress liefhebber geen nee tegen kan zeggen. De webshop was voor mij nog onbekend en heb er daarom nog nooit eerder wat besteld. Ik mocht wat items uitzoeken en kon niet wachten om deze binnen te krijgen en te testen. Op een flinke -mega- tegenvaller na, viel de rest me nog best mee. Ook komt daar één van mijn nu favoriete items vandaan. Omdat het niet heel veel items zijn, laat ik ook gelijk mijn nieuwste aanwinsten zien van de Primark.

Fairy Season

Fairy Season is een webshop die mij gelijk al deed denken aan Aliexpress. Over het algemeen dacht ik dat deze net wat goedkoper was dan Alie, maar dit is toch niet helemaal waar. De prijzen liggen net ietsje hoger, maar of dat ook in kwaliteit veel verschil maakt? Je ziet het uiteraard allemaal in de video. Ik deel mijn eerlijke mening en laat alles in detail zien. Ten alle tijden vind ik het belangrijk om eerlijk te blijven, of ik iets nou gratis krijg of zelf koop. Ik krijg hier wel eens vragen over en wil dit graag even vermelden. Alle linkjes zal ik weer onder de video op youtube vermelden!

Primark & FairySeason shoplog

Inmiddels heb ik de 5000 abonnees behaald en wauw, wat ben ik ontzettend dankbaar. Voor mij was dit altijd een onhaalbaar doel en daarom vind ik dit zo speciaal dat ik het behaald heb. Mijn blog is iets wat op een laag pitje gezet, maar hier komt later een uitleg over. Het is namelijk niet zo dat dit blijvend is en helaas ook niet helemaal mijn eigen idee. Dat is nu niet het punt van deze video, dus dat komt later. Als je mij op weg wilt helpen naar de 6000 abonnees, dan kun je hier abonneren op mijn kanaal. Alvast bedankt voor het kijken, als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag!

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

15 Reacties

 1. 25 augustus 2017 / 09:30

  Leuke dingen heb je uitgezocht. Ik heb zelf een beetje haat / liefde met online bestellen. Laatst ook weer een hele berg bij H&M besteld, maar eenmaal thuis scheen de helft door, dat vind ik dan ZO gemeen. Maar ik laat me zelf toch vaak weer verleiden om te bestellen, dan denk ik; déze keer kies ik vast de juiste dingen uit….Wishful thinking heet dat geloof ik.

  • Rebecca
   Auteur
   28 augustus 2017 / 11:38

   Ahh ik heb echt een hekel aan dingen die doorschijnen! Het is tegenwoordig zo moeilijk om items te vinden die niet doorschijnend zijn.. Jammer hoor!

 2. 25 augustus 2017 / 10:55

  Oh die jumpsuit is echt gaaf! Wel wat gewaagd inderdaad maar hij staat je goed!

 3. 25 augustus 2017 / 11:26

  Ik kende Fairyseason nog niet, jammer dat een aantal dingen tegenvielen, maar vind wel dat je mooie items hebt uitgezocht! Vind die blauwe streepjesblouse van de Primark echt prachtig, heel mooi. En het jasje is ook heel tof!

 4. 25 augustus 2017 / 15:09

  Dat jasje van de Primark is zo tof! Jammer dat die schoenen van FairySeason toch tegenvielen, maar die jumpsuit maakt het wel weer goed. Die is erg mooi!

 5. 25 augustus 2017 / 21:27

  Wat een te gekke items! Fairyseason kende ik zelf nog niet, maar het ziet er erg leuk uit! En gefeliciteerd met de 5000 abonnees! Mooie mijlpaal!

 6. 25 augustus 2017 / 21:53

  Dat laatste jasje en spijkerjasje vind ik erg leuk!

 7. 27 augustus 2017 / 12:57

  Oeh, ik vind die off shoulder blouse prachtig… Miss ook maar eens online kijken. De jumpsuit staat je ook echt onwijs goed! Xx

 8. 27 augustus 2017 / 19:46

  Wat een gave outfits toch! Super leuk om te zien!

 9. 28 augustus 2017 / 23:14

  Super leuke shoplog! Wel heel jammer dat de schoenen tegen vielen 🙁

 10. 3 september 2017 / 08:57

  leuke spullen allemaal, maar het roze jasje en gestreepte blousje vind ik toch het mooiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video