Als ik mocht kiezen dan was ik..

Als ik mocht kiezen dan was ik..

Al vaker ben ik een tag tegengekomen die ik heel graag wilde invullen. Het is een kleine, korte tag waar je niet teveel hoeft uit te leggen. Zelf houd ik niet van die tags waar mensen mega lange antwoorden invullen en daarom is deze perfect! Telkens vergat ik deze tag weer, maar toen ik zag dat ik bij Brittany genoemd werd om deze tag te doen, besloot ik ‘m gelijk maar in te vullen. Als ik mocht kiezen dan was ik…

Als ik mocht kiezen dan was ik..

Als ik een kleur was, dan was ik wit 
Als ik een dier was, dan was ik een kat  
Als ik een liedje was, dan was ik Schoolin’ Life
Als ik een gerecht was, dan was ik Chinese kool met spekjes
Als ik een geur was, dan was ik Abercrombi & Fitch
Als ik een goede eigenschap was, dan was ik meelevend 
Als ik een slechte eigenschap was, dan was ik eigenwijs
Als ik een taal was, dan was ik Italiaans
Als ik een beroep was, dan was ik redactrice 
Als ik een bestaand bekend persoon zou zijn, dan was ik Nicole Scherzinger (YASS!)
Als ik een fictief bekend persoon zou zijn, dan was ik Lennox van Melissa & Joey 
Als ik een land was, dan was ik Amerika
Als ik een vervoersmiddel was, dan was ik een Volkswagen Beetle
Als ik een film was, dan was ik The Notebook
Als ik een monument was, dan was ik de Grand Canyon 
Als ik een seizoen was, dan was ik lente
Als ik een groente was, dan was ik een spruitje 
Als ik een kledingstuk was, dan was ik een legging
Als ik een gezelschapsspel was, dan was ik levensweg
Als ik een drankje was, dan was ik een Cosmopolitan 
Als ik een camera was dan was ik een Canon G7x 
Als ik een sieraad zou zijn dan was ik een enkelbandje

Het is niet dat ik nu kan zeggen dat je me beter hebt leren kennen door deze tag, maar ik vind deze wel heel erg leuk. Kort maar krachtig. Nog voor dat mijn vriend en ik met elkaar gingen, deed Lennox hem altijd al aan mij denken. Ik wist precies waarom, want ik had haar zo kunnen zijn haha. Welk drankje zou jij zijn?

Liefs,
Rebecca

Related Post

24 thoughts on “Als ik mocht kiezen dan was ik..

  1. Leuke tag om in te vullen en leuk om jouw antwoorden te lezen! Redactrice zijn lijkt mij ook wel wat en eigenwijs is ook een van mijn slechtste eigenschappen 😉 Als ik een drankje was, zou ik waarschijnlijk thee zijn. Dat is het enige wat ik in grote mokken de hele dag door drink 😉

  2. Zulke vragen stel ik mijzelf niet zo vaak. Misschien als kind, maar dan is het ook goed om af en toe als een volwassene zulke vragen te stellen. Als ik een dier was, dan was ik een Unikorn. ( Als hij echt heeft bestaan ;-))

  3. Wat een geinige tag! Super leuk om dit soort vragen aan jezelf te stellen.
    Als ik een drankje was dan zou ik Spa Rood met een schijfje limoen zijn. Lekker normaal, maar toch een beetje eigenwijs. 😉

  4. Leuke tag is dit, nog nooit eerder tegengekomen! Wat mij betreft een unieke tag dus, haha. Als ik een drankje zou zijn, dan zou ik sowieso thee zijn. Ik ben gék op thee en drink eigenlijk alleen maag thee op een dag, naast water. Kan ook niet anders om dus thee te antwoorden nu, hihi!

  5. Leuke tag! Ik denk dat ik cola zou zijn, gewoon omdat ik het vaak drink 🙂
    Een Volkswagen Beetle haha ja die zou ik ook zijn, ik heb er 1 gehad, blijven leuke auto’s om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *