Tweede dag in Mallorca & een kruidenworkshop? | Vlog #31

Tweede dag in Mallorca & beland in een kruidenworkshop? | Vlog #31

In deze vlog neem ik jullie mee op ons tweede dag in Mallorca. De dag begon niet heel erg lekker en er stond een behoorlijk windje. Ook gebeurde er natuurlijk weer iets super gênant, wat ook echt alleen mij kan overkomen.. Deze dag bestond vooral uit een hele boel niks doen en proberen we het zwembad soort van uit. Ook kleed ik me niet normaal vaak om, maar dat was voor een reden.

Eind van de dag besloten we nog even een cocktail te drinken in de lobby. We genoten lekker van een Pina Colada, maar voor ik het wist kwam mijn moeder met een idee. Achter ons werd een soort workshop gehouden met allerlei verse kruiden. Ik had niet bepaald een keus en moest meedoen. Oké, wat jij wilt. Toch bleek het achteraf ontzettend leuk en maakte we ons eigen traditionele drankje die heel populair is in Mallorca.

In deze vlog komt het erg vaak voor dat ik me omkleed, en ook ineens uit het niets een andere bikini aan heb. Dit komt omdat het mij leuk leek om een lookbook te maken van de outfits die ik aan had in Mallorca. Ook was ik van plan een bikini shoplog op te nemen, waarbij ik de aanbeelden graag op een mooie locatie wilde filmen. Maar, als je zeven bikini’s hebt en maar vijf dagen de tijd, dan moet je er meerdere op een dag doen. Beide video’s staan inmiddels online!

Tweede dag in Mallorca & beland in een kruidenworkshop? | Vlog #31

Eigenlijk zijn mijn moeder en ik geen goed duo om vlogs op te nemen. Negen van de tien keer liggen we helemaal in een deuk en is er niks zinnigs van te maken. Toch vind ik het weer een leuke vlog geworden en hoop ik dat jullie deze net zo leuk vinden als ons eerste dag. Mocht je willen abonneren op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen. Mijn doel is de 4000 en die komt aardig in de buurt. Bedankt weer voor het kijken!

Liefs,
Rebecca

16 Reacties

 1. 16 juni 2017 / 07:33

  Ik krijg door je vlog helemaal zin op vakantie te gaan! Wat heb jij een leuke en gezellige mama.
  Liefs

 2. 16 juni 2017 / 08:03

  Haha wat leuk!! Heb weer even lekker kunnen lachen ? Leuke mams heb je hoor!

 3. 16 juni 2017 / 12:41

  Wat leuk om ook zo lekker met je moeder op vakantie te zijn 🙂

 4. 16 juni 2017 / 13:03

  Haha jouw moeder en jij samen, echt alleen maar lachen inderdaad. Mooi om te zien en ook erg aanstekelijk! Moest wel even gniffelen toen die man ineens pal achter je stond op dat balkon. Zag er zó droog uit… :’)

  • Rebecca
   Auteur
   16 juni 2017 / 18:15

   Hahah nou echt hé, ik schrok me ook echt dood hoor.

 5. 16 juni 2017 / 13:16

  Helemaal gezellig zo samen en juist leuk om te zien girl! Jullie zaten ook echt op een mooi plekje! 🙂 x

 6. 16 juni 2017 / 15:25

  Omggg zo dichtbij het strand heerlijk! Erg he, dat mensen zo zitten te kijken als je gewoon aan ‘t vloggen bent. Het hoort tegenwoordig niet zo raar meer te zijn! Wat is het daar prachtig en geniaal jij en je moeder samen, haha!

  • Rebecca
   Auteur
   17 juni 2017 / 18:03

   Dat was inderdaad echt zó lekker hé! We liepen er regelrecht naar toe hihi. Volgens mij is vloggen hier nog niet zo een ding dus mensen vonden me net een circus attractie haha

 7. 16 juni 2017 / 17:43

  Als ik het zo allemaal teug zie wil ik weer op vakantie!! Heerlijk, was echt genieten.
  Kan niet wachten om de “tunel” te proeven.

  • Rebecca
   Auteur
   17 juni 2017 / 18:04

   Nog twee en een halve maand en dan kunnen we het proberen, yaaay!

 8. 16 juni 2017 / 19:15

  Ik vind deze vlogs geweldig om te kijken, zo gezellig!

 9. 18 juni 2017 / 18:53

  Ik geniet van jullie 2! Zo ontzettend leuk om jullie band te zien samen!

 10. 20 juni 2017 / 22:10

  Ik ben dol op Mallorca, wat ziet het er heerlijk uit. Waar ben je precies, welk plaatsje? Leuk vlog trouwens! Liefs Josine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid