Davidoff Cool Water PACIFIC Summer edition

Davidoff Cool Water PACIFIC Summer edition

Wie heeft er nog nooit het luchtje Davidoff Cool Water gehad? Volgens mij zeggen er nu vrij weinig mensen ‘ik’. Jaren geleden toen ik net een beetje begon met luchtjes dragen, gingen er meerdere flesjes doorheen. Het was een betaalbaar luchtje, rook lekker en zag er ook nog eens leuk uit. Zo een beetje de hele school droeg Cool Water en je herkende de geur gelijk. Dit keer komt Davidoff Cool Water met de Pacific Summer Edition.

Davidoff Cool Water PACIFIC Summer edition

Davidoff Cool Water PACIFIC Summer edition

Davidoff Cool Water Pacific belooft je mee te nemen op een onvergetelijke reis. De naam Pacific komt van het schitterende blauwe water van de Pacific. De Summer Edition roept de schoonheid van een Pacific droom op. Het idee van het azuurblauwe water met schitterende turkooisblauwe reflecties het witte zand beroert. De geur is Limited Edition en is er voor hem en voor haar. Zelf is het voor mij echt een droom om ooit eens naar een prachtig eiland te gaan, en deze omschrijving laat me er helemaal over dagdromen.

Davidoff coolwater limited edition

”Perfume is the key to our memories”

Iedereen die het parfum al kende van ‘vroeger’, ziet gelijk dat er niks is veranderd aan de vormgeving. Zoals ik al eerder vertelde in een artikel, vind ik het heel leuk als een merk zo dicht bij huis blijft. Davidoff Cool Water, zou Cool Water niet zijn als het flesje niet de typische druppel vorm had. Het flacon voor de mannen is net zo mooi blauw, maar met een ombré effect van donkerblauw. Dit flesje heeft geen druppelvorm maar is hoekig en langwerpig. Helaas voor Mitchell zat dit luchtje niet in mijn pakketje, dus had hij dit keer pech.

Davidoff Cool Water PACIFIC Summer edition

Davidoff Cool Water PACIFIC Summer edition for Women

Omdat ik de mannengeur helaas niet heb, moeten jullie het deze review doen met het parfum voor de vrouwen. Ik was ontzettend benieuwd of de geur zou lijken op de eerdere variant van Cool Water. De geur word omschreven als licht en luchtig. Normaal houd ik van kruidige of zoete geuren, maar in de zomer neig ik toch al sneller naar wat frissere en subtielere geuren.

De topnoten voor deze geur bestaan uit meloen, ananas en mint. Stiekem vind ik dit al genoeg. Hoe hemels klinkt deze combinatie? De basisnoten zijn lelietjes-van-dalen en dit word afgemaakt met als hartnoot; iriswortel. De geur zorgt voor een frisse boost energie, met een zacht, bloemig hart.

Eerlijk? Ik vind de geur ontzettend veel lijken op de originele Davidoff Cool Water geur. Het is erg lang geleden dat ik die geroken heb, maar het deed me er heel veel aan denken. Wel heb ik het idee dat deze iets fruitiger is, waardoor deze iets zoeter ruikt dan het origineel. Wie mij al langer volgt weet dat ik dol ben op zoete geuren. Deze word prima gecombineerd met frisheid, waardoor deze niet overdreven zoet is. Ondanks dat deze niet mega veel verschilt van de originele Cool Water, vind ik deze toch lekkerder.

Davidoff Cool Water PACIFIC Summer edition

Gek eigenlijk, ik heb deze geur zo lang gedragen en ineens kocht ik deze niet meer. Eenmaal in mijn parfum stash ben ik blij dat ik Davidoff Cool Water weer heb. Het is een eau de toilette, maar de geur blijft lang hangen. Precies wat ik me van Cool Water kan herinneren. De Davidoff Cool Water Pacific Summer Edition is onder andere te koop bij ICI Paris XL. De flacon ‘for women’ bevat 100ml en kost €40,62 ‘for men’ betaal je hetzelfde, maar daar zit 125ml in.  Kan jij de geur nog herinneren van Davidoff Cool Water?

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

Related Post

24 thoughts on “Davidoff Cool Water PACIFIC Summer edition

  1. Mijn vriend draagt altijd Cool Water en ik vind dat zo’n heerlijke geur! Daarom zou ik ‘m zelf niet zo snel dragen haha, hij hoort voor mij echt helemaal bij hem. De vrouwengeur vind ik ook echt heel lekker overigens, ben benieuwd hoe deze is! De geurnoten klinken bijzonder in elk geval. Malou x

  2. Wauwie wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Dit is echt zo’n geur die onwijs herkenbaar is/ruikt, al is het niet helemaal mijn ding en ben ik (net als jij) meer van de kruidige/bloemige geuren!

  3. Ik droeg in mijn tienerjaren deze geur altijd, maar daarna nooit meer. Dus toen ik deze geur ook ontving was dat wel weer even een leuke herinnering, hihi. Ik vind deze variant overigens wel lekkerder 🙂

  4. Wat een mooie fles! Zo te lezen zou ik hem zo dragen, of manlief.
    Hun reclames vind ik ook altijd heel opvallend, maar ik heb nog nooit iets van Davidoff geprobeerd (of geroken)

  5. Ik heb Cool Water weer helemaal herontdekt. Hij heeft ongeveer een jaar lang ongebruikt in de kast gestaan en ik gebruik ‘em sinds kort weer elke dag. Het is een heerlijke zomerse en frisse geur die je inderdaad lang blijft ruiken. Je hebt me ook heel benieuwd gemaakt naar deze variant.

  6. Natuurlijk ken ik dit geurtje en natuurlijk heb ik het geurtje gehad. Het was inderdaad een betaalbaar geurtje die populair was. Ik ben benieuwd naar de pacific edition ook al past Cool Water niet meer echt als geurtje bij me, it still brings back memories;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *