Is marble still a thing?

smartphonehoesjes.nl review marmer phonecase

Marmer is iets dat een paar jaar geleden ‘in the picture’ kwam en werd ineens razend populair. Je zag het in kleding, interieur en zelfs cosmetica paste de verpakkingen aan. Zelf ben ik al jaren verliefd op marmer, maar toen het ook nog eens overal te koop was, werd het een waar paradijs voor mij. Bij mij komt het her en der terug in het huis, maar is marmer nu nog wel leuk?

Is marble still a thing?

smartphonehoesjes.nl

Ja, marmer is still a thing!

Althans, voor mij is het nog steeds een ding. Hier en daar merk je dat het allemaal iets afneemt. De trend rondom marmer zakt weg en de ananassen, palmbomen en flamingo’s nemen de plek langzaam in. De winkels liggen vol met deze figuurtjes en marmeren items zie je steeds minder. Ik persoonlijk ben nog steeds dol op marmer en ook mijn nieuwe telefoon mocht daarom een mooi marmeren hoesje. Mijn vorige telefoon had een hoesje met de traditionele kleuren, dus deze keer koos ik voor iets anders. Dit hoesje van smartphonehoesjes.nl is een combinatie van verschillende kleuren roze (love it!) en een klein beetje geel/goud. Op de webshop kun je ook je eigen telefoonhoesjes maken, maar ik vond deze al leuk genoeg.

Is marble still a thing?

Roze marmer siliconen hoesje

In eerste instantie toen ik dit telefoon hoesje binnen kreeg, was ik een beetje teleurgesteld in het materiaal. Ik had niet gelezen dat dit een siliconen hoesje was, en het voelde voor mij ook helemaal niet stevig. Zelf heb ik altijd hard cases en die had ik dan ook liever. Ik zeg had, omdat ik nu eigenlijk niks anders meer wil dan siliconen hoesjes. Dit is zo handig! Het is een heel flexibel hoesje die je makkelijk om je telefoon krijgt, maar ook weer makkelijk er af. Ik luister altijd muziek op mijn dock station, maar dan moet mijn hoesje er wel af. Met de hardcases die ik altijd had, was ik zo drie nagels kwijt. Ik ben om en wil nu alleen nog dit soort hoesjes, hihi.

iphone flatlay tumblr inspiration

Wat wel aan te raden is bij dit hoesje, is een glas screenprotector. Het hoesje sluit namelijk mooi aan op de telefoon en steekt niet uit aan de voorkant. Hierdoor is je voorkant niet tot nauwelijks beschermd. Dit hoesje kost €9,95 en is te bestellen bij smartphonehoesjes. Natuurlijk zijn hier nog veel meer andere hoesjes te vinden zonder marmer, mocht je daar niet van houden. Dus, is marble still a thing, or nah?

Liefs,
Rebecca

31 Reacties

 1. 21 juni 2017 / 07:07

  Ik vind marmer ook prachtig, zeker als het in zulke mooie warme kleuren is! Wat gaaf hoesje!

 2. 21 juni 2017 / 08:17

  Wauw, ik vind dit echt een prachtig hoesje!!

  Love,
  Dascha

 3. 21 juni 2017 / 09:01

  Het hoesje is echt leuk zeg! Ik ben zelf niet zo’n mega fan van marmer, maar vind het ook weer niet lelijk. Gewoon een neutrale mening haha! Maar vind dit hoesje wel echt super leuk. Vooral de kleur van de marmerprint ook!

  • Rebecca
   Auteur
   22 juni 2017 / 12:20

   Ja leuk hé, deze kleuren combinatie is weer eens wat anders. Love it!

 4. 21 juni 2017 / 10:39

  Ik ben ook nog steeds gek op de marmerprint. Superleuk hoesje!

 5. 21 juni 2017 / 11:17

  Bij mijn ouders was er wel marmer in huis, als in schoorsteenmantel en bij de wastafel. Ik vind het leuk, maar niet altijd bij iedereen in huis passen ofzo.
  Tof hoesje!

  • Rebecca
   Auteur
   22 juni 2017 / 12:20

   Ja bij ons thuis ook de schoorsteen! Ik denk dat ik het vanaf dat moment al mooi vond hihi

 6. 21 juni 2017 / 14:01

  Ja, cool! Dat hoesjeis ook echt prachtig! Lekker stylish!

 7. 21 juni 2017 / 16:19

  Hij ziet er super tof uit! Ik heb juist eigenlijk altijd siliconenhoesjes, omdat die mijn telefoon beter beschermen.

  • Rebecca
   Auteur
   22 juni 2017 / 12:21

   Ja siliconenhoesjes zijn zo fijn! Ik wil denk ik ook niks anders meer haha

 8. 22 juni 2017 / 13:19

  Loooove marmer. Toch zou ik het bewust niet overal in mijn interieur en dergelijke terug willen. Anyhow, leuk hoesje! En ik snap helemaal wat je bedoelt met je hoesje, het is altijd ff wennen als je van hardcase naar softcase of andersom gaat.

 9. 22 juni 2017 / 13:35

  Helemaal leuk toch? Wat mij betreft mag marble altijd blijven, is tijdloos. En wat een geluk dat een siliconen hoesje je zo bevalt, het is inderdaad onhandig als je moet peuteren als je het hoesje wilt verwijderen. Hij ziet er mooi uit!

 10. 22 juni 2017 / 15:50

  Voor mij is marmer nog echt wel een ding hoor! Moet zeggen dat ik er zelf niets van heb, maar ik kan nooit vinden wat anderen hebben. Neem nou jouw hoesje bijvoorbeeld, supermooi!!! Maar had ‘m zelf nooit gevonden. Wil stiekem ook zo’n marmeren sticker voor mijn laptop, maar volgens mij zijn die stickers niet beschikbaar voor niet-Apple laptops

 11. 22 juni 2017 / 18:02

  Marmer blijft idd mooi! Ook ik heb hoesjes met marmerprint, erg leuk.

 12. 22 juni 2017 / 18:07

  Ik vind het ook nog steeds erg mooi hoor! En wat een leuk hoesje voor je telefoon heb je.

 13. 22 juni 2017 / 18:14

  Marmer is nooit mijn ding geweest, ik ben altijd fan geweest van hout, nog steeds. Ziet er wel leuk uit zo om je telefoon!

 14. 22 juni 2017 / 20:48

  Ik vind het nog steeds heel cute! En ook apart die kleurencombi 🙂

 15. 23 juni 2017 / 10:58

  Wat mij betreft is marmer nog steeds hot! Ik vind jouw hoesje dan ook erg mooi. Ik heb dit type marmer print eigenlijk nog nergens gezien, en vind ’em erg bijzonder!

  • Rebecca
   Auteur
   23 juni 2017 / 19:03

   Ja apart he! Daarom vond ik deze ook zo super leuk!

 16. 23 juni 2017 / 19:51

  Marble vind ik nog steeds super tof! En je hoesje is ook erg gaaf zeg, zeker met dat roze!
  x

 17. 24 juni 2017 / 08:34

  Ik vind marble nog steeds prachtig! Jouw hoesje heeft ook echt prachtige kleuren! Like iT

 18. 26 juni 2017 / 16:09

  Túúrlijk is marmer nog steeds een ding! Zwart marmer blijft hier favoriet. 🙂 Origineel hoesje!

 19. 26 juni 2017 / 17:00

  Voor mij is het ook nog altijd ‘a thing’! Ik zou het liefste alles in men kamer met marble versieren, haha xx

 20. 27 juni 2017 / 22:26

  Oeh ik heb niet zo heel veel met marble (ik vind het leuk om te zien maar niet echt om er veel van te kopen), maar dat hoesje ziet er wel gaaf uit 🙂

 21. 9 juli 2017 / 21:01

  Supernice hoesje! Ik gebruik nog wel eens marble plak-plastic als achtergrond voor mijn productfoto’s 😉 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video