Shopping Challenge | Boyfriend VS Best Friend

Shopping Challenge | Boyfriend VS. Best Friend

In Nederland zijn dit soort filmpjes nog vrij nieuw. Sterker nog, ik heb het nog niemand in Nederland zien doen. Nu kan ik het natuurlijk mis hebben want er bestaan zó veel Youtube kanalen. Anyhow, ik zag de video een paar keer voorbij komen bij Amerikanen en het leek mij leuk om deze challenge ook naar Nederland te halen. Ik vroeg mijn vriend en een vriendin of ze mee wilde doen en gelukkig leek het ze allebei een leuk idee. Tijd voor een Shopping Challenge!

Shopping Challenge bloopers 2017

kijk nou hoe leuk ze het vinden…

Wat is de shopping Challenge?

De shopping challenge houd in dat je voor een bepaald bedrag een hele outfit samen stelt. Dit doe je in één winkel binnen een bepaalde tijd. Omdat ik deze challenge nog niet eerder in Nederland heb gezien, moest ik zelf een bedrag verzinnen. Ik besloot €35,- te kiezen om uit te geven. De challenge kan plaats vinden tussen verschillende mensen. Mij leek het leuk om mijn vriend en een vriendin deze challenge aan te laten gaan. Beide kregen ze een uur de tijd om voor €35,- een outfit voor mij samen te stellen. Van top top teen, in mijn maat en in mijn smaak. Beide kennen ze mij inmiddels al wel een tijdje, dus zouden ze wel moeten weten wat mijn smaak is, toch?

Shopping Challenge | Boyfriend VS. Best Friend

Mijn mening is wel duidelijk in deze video, maar uiteindelijk willen wij ook graag weten welke outfit jij het best gelukt vind. Voor zowel Mitchell als Dieuw was een video opnemen best nieuw, maar ik ben blij dat ze dit met mij wilde doen. Sorry dat ik jullie dit heb aangedaan, hihi. Zelf vond ik het erg leuk om te doen, al had ik iets beter kunnen letten op mijn angles van filmen. Voor alles is een eerste keer zeggen we dan maar. Ik hoop dat je die video leuk vond! Nog niet geabonneerd? Dat kun je hier doen.

Liefs,
Rebecca

18 Reacties

 1. Dieuw
  23 juni 2017 / 08:06

  Ja nog steeds dat Mitchell gewonnen heeft. En ook weer heerlijk die bloopers whahahaha

 2. Rianne
  23 juni 2017 / 08:39

  ?? lastig om een winnaar aan te wijzen.

  Beiden super goed hun hun best gedaan, maar van 1 vind ik het toch net iets te veilig gekozen en had ik iets meer verwacht.

  De winnaar voor mij is:

  Dieuw???

 3. 23 juni 2017 / 09:42

  Heeeeeel leuk gedaan en jullie zouden dit vaker moeten doen. Ik moet mij abonneren op jouw kanaal, will do will do!

 4. 23 juni 2017 / 14:31

  Ah zo leuk! Ze hebben er beiden moeite voor gedaan! Toch vind ik het jurkje van Mitchell wel heel erg leuk!

 5. 23 juni 2017 / 16:48

  Ik ga voor outfit 2, hoewel de rok van 1 ook erg leuk Is!!
  Die bloopers ?? geweldig!

 6. 23 juni 2017 / 23:24

  Leuk filmpje, echt gaaf! Moeilijk kiezen, maar ik ga voor de tweede look. Dat jurkje staat je heel goed en de tas maakt het helemaal af.

 7. 23 juni 2017 / 23:44

  Hoe leuke video! Geweldig om je beste vriendin en vriend een outfit te laten kiezen, die ga ik zeker onthouden! Lijkt me ook fantastisch om te doen!

  Liefs, Nathalie

 8. 24 juni 2017 / 08:04

  Echt een leuke idee :-). Leuke video!

 9. 24 juni 2017 / 08:14

  Leuke video!! De bloemetjesjurk vind ik echt superleuk!! Heeft Mitchell goed gedaan ??

 10. 25 juni 2017 / 12:44

  Vind het jurkje denk ik het leukst! Jammer dat hij niet dicht kon. Leuke video is het geworden! Leuk idee ook om een outfit voor jou uit te laten zoeken. Heb nog nooit eerder zo’n video voorbij zien komen. 🙂

 11. 25 juni 2017 / 15:39

  Wat een leuke video! En ik vind dat ze het allebei heel goed hebben gedaan. Jammer dat het bloemenjurkje niet past. Want het staat je echt prachtig!! 🙂

  Love,
  Dascha

 12. 25 juni 2017 / 19:11

  Super leuke video!
  Ik vind de outfit van Mitchel het leukst, gewoon omdat ie je mooiste staat! Jammer
  dat ie niet past, misschien een maatje groter?
  Goed gedaan van je Mitchel.

 13. 25 juni 2017 / 19:16

  Wat een leuke video, ik had het in Nederland ook nog niet voorbij zien komen. Beide outfits zijn erg leuk, en je kunt zien dat ze jou en je smaak kennen. En toch … … dat jurkje MOET ik hebben.

 14. 25 juni 2017 / 22:17

  Haha wat een leuk idee!! Dat jurkje was echt mooi, ondanks dat hij niet paste

 15. 25 juni 2017 / 22:37

  Super leuk filmpje!
  Outfit 2 van Mitchel vind ik je het leukst en mooist staan,
  wat jammer dat ie te klein is, is ie niet in een andere maat?
  Goed gedaan Mitchel!

  Sjanie

 16. 27 juni 2017 / 20:55

  Heb Mitchel wel erg goed uitgezocht 🙂 balen van de maat want het jurkje staat je verder super. Rokje vond ik trouwens ook top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video