Silk’n Perfect touch Precision Shaver

Silk'n Perfect touch Precision Shaver

Er zijn al heel wat reviews voorbij gekomen op mijn blog, maar nog geen één zoals deze. Al twee keer eerder mocht ik een apparaat proberen van Silk’n en dit merk heeft echt mijn hart veroverd. Dit keer was het de beurt aan de Silk’n Perfect touch Precision Shaver. Dit noem ik de engste review tot nu toe, maar dit leg ik later nog uit. Benieuwd naar dit kleine apparaatje? Lees dan verder voor mijn review!

Silk'n Perfect touch Precision Shaver

Silk’n Perfect touch Precision Shaver

Van te voren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten van het apparaatje wat ik binnen kreeg. Ik zag aan de verpakking dat het een scheersysteem zou zijn, vooral voor het gezicht. Het eerste waar ik aan dacht waren mijn wenkbrauwen. ‘Vroeger’ scheerde ik mijn wenkbrauwen met die kleine gekke scheermesjes, omdat ik gewoon erg lui was. Epileren vind ik een rot klus en doet bij mij ook echt ontzettend veel pijn. Ik moet er altijd van niezen en de tranen springen in mijn ogen. Ik stel dit altijd net zo lang uit tot het echt niet meer kan. Die tijd was nu ook aangebroken. Tijd om deze Silk’n Perfect touch Precision Shaver te proberen!

Silk'n Perfect touch Precision ShaverSilk'n Perfect touch Precision Shaver

Wat krijg je?

Door de verpakking heen zie je het apparaat al zitten. Toch verklapt dit nog niet zo veel, want zo in eerste instantie kan het alles zijn. Het deed mij ergens specifiek aan denken, maar daar gaan we het nu vooral niet over hebben. Het is een klein apparaat en ik kan bijna met zekerheid zeggen dat deze in elke handtas past. Buiten de precision shaver zelf, zitten er nog wat andere dingen in het doosje. Het witte opzetstukje helemaal rechts is het ‘hoofd’ opzet stuk, ook wel trimmerkam genoemd. Hier zitten aan weerskanten mesjes. De mesjes zijn 2,5mm en 3,5mm waardoor je extra veel kunt weghalen. Het grijze opzet stukje is een precisiekop, waarmee je alle haartjes op dezelfde lengte kunt trimmen. Deze is 18mm en 8mm. In het midden ligt nog een borsteltje om de trimmerkam mee schoon te maken.

silk'n precision shaver

Engste review tot nu toe?

Een pluspunt aan dit apparaat is dat er een batterij word bijgeleverd. Niks is vervelender dan je nieuwe apparaat uit proberen en er dan achter komen dat er een batterij in moet en die er niet bij zit. Het batterijtje plaatsen is makkelijk, want op het apparaat zitten kleine stipjes, zodra de stipjes boven elkaar zijn is het apparaat vergrendelt. Beweeg je de stipjes weg van elkaar, dan kun je het apparaatje open maken en de batterij plaatsen. Er zit verder maar één knop op de precision shaver, dus dat spreekt voor zich. Toen ik het knopje indrukte werd ik toch ergens een beetje bang om dit apparaatje bij mijn wenkbrauwen te gaan gebruiken. Wat een geluid! Het klonk een beetje als een epileer apparaat en ik had echt geen zin om mijn wenkbrauwen er uit te trekken. Toch weer even uit zetten en de moed bij elkaar rapen..

how to use a precision shaver silk'n

Silk’n Perfect touch Precision Shaver in gebruik

Eenmaal alle moed bij elkaar te hebben geraapt besloot ik het toch maar te doen. Oké, ik heb het wel eerste even op mijn arm geprobeerd om te kijken of mijn haren er niet op een horror wijze uit werden getrokken. Ik voelde niks, en het was net scheren, maar dan veel makkelijker. De bedoeling is dat je met de Silk’n Perfect touch Precision Shaver tegen de haargroei in gaat, om zo de ongewenste haartjes weg te halen. Het is even een gedoe, omdat je niet precies weet waar je zit. Als je eenmaal een beetje vertrouwen hebt in het apparaat, dan krijg je er wel handigheid in en gaat het steeds makkelijker.

before precision shaver silk'nafter precision shaver silk'n

Het resultaat na gebruik

Eerlijk is eerlijk, de eerste keer heb ik de Precision Shaver gauw weer aan de kant gelegd. Het lukte me niet en ik vond het veel te eng. Na een paar dagen (weken) heb ik het nog een keer geprobeerd en het ging al veel makkelijker. Het komt mede door het geluid dat ik het eng vond om te gebruiken. Nu ik het twee keer echt goed heb gedaan, lukt het me steeds beter. Het resultaat mag er dan ook wel wezen. Je ziet vooral veel verschil waar mijn wenkbrauw begint, aan de kant van mijn neus. Het ziet er veel netter uit. Je ziet hier en daar misschien nog een vergeten haartje, maar dat is een kwestie van beter worden. Geen pijn, geen niesbui, geen bloed en geen geïrriteerde huid!

Silk'n Perfect touch Precision Shaver

Het resultaat na gebruik van deze Precision Shaver is bij mij bijna drie weken. Ik hoef drie weken niet om te kijken naar mijn wenkies en trust me, voor mij doen is dat best lang. Deze Silk’n Perfect touch Precision Shaver kun je ook gebruiken voor je oksels en bikinilijn. Hier heb ik het nog niet voor gebruikt, maar kan me voorstellen dat dit precies hetzelfde werkt. Je kunt deze precision shaver online bestellen voor €17,95 op de webshop van Silk’n. Heb jij al eens een Precision Shaver geprobeerd?

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

15 Reacties

 1. 26 juni 2017 / 08:08

  Oeh, ik kan me voorstellen dat je het best spannend vond om dit apparaat te gebruiken. Ik zou ook doodsbang zijn dat ik opeens zonder wenkbrauwen zit. Fijn dat het toch is gelukt en dat het apparaat ook echt zijn werk deed. Het lijkt me ideaal als je dan een tijdje niet meer naar je wenkbrauwen hoeft om te kijken.

 2. 26 juni 2017 / 08:45

  Zo’n product is echt niks voor mij ik vind het veel te eng! Al lijkt het mij wel ontzettend makkelijk hoor!

 3. Lisa
  26 juni 2017 / 14:24

  Wil je het ook eens op je bikinilijn proberen? Vooral de lies lijkt mij wel handig als het geen irritatie oplevert, want dat is altijd zo’n ‘probleemgebied’. Scheren levert bultjes op en harsen doet te veel pijn daar. Misschien is dit apparaat van Silk’n daar voor geschikt omdat het klein is en een trimmerkam op zit. Ik ben benieuwd naar je ervaring, hou ons op de hoogte aub!

  • Rebecca
   Auteur
   26 juni 2017 / 17:29

   Het is inderdaad ook mijn probleemgebied. Ik krijg altijd ontzettend veel bultjes. Ik ga het testen en hoop er binnenkort een update over te plaatsen!

 4. 26 juni 2017 / 15:29

  Mooi resultaat. Ik zou zelf ook wel bang zijn hiervoor hoor haha! Heb dan altijd scenario’s als: zzzzz, haar weg, in mijn hoofd.

 5. 26 juni 2017 / 18:23

  Mooi dingetje hoor!! Jij kan dus mijn wenkbrauwen wel even doen, als het me meevalt koop ik hem ook!
  Goed artikel
  Mooie foto’s.

 6. 26 juni 2017 / 19:02

  Aaah ik snap heel goed dat je dit doodeng vind! Ik ben al zo slecht met m’n wenkbrauwen en zou het dolgraag door iemand willen laten doen een keer (gewoon met een pincetje dan of course haha)

 7. 26 juni 2017 / 20:39

  Omg, ik dacht dat ik de enige was die altijd moet niezen van epileren met een pincet haha! Dit apparaatje klinkt best goed. Zelf zou ik het ook niet durven, maar het lijkt mij wel heerlijk om een paar weken niet om te hoeven kijken naar je wenkies!

  • Rebecca
   Auteur
   26 juni 2017 / 23:14

   Ahh yeah, nog iemand! Iedereen verklaart me altijd voor gek hahah.

 8. 26 juni 2017 / 20:47

  Ik heb zo’n soort pennetje ook wel eens gebruikt en vond het zo ideaal haha! Mega makkelijk meenemen ook!

 9. 26 juni 2017 / 22:26

  Eeek, dat klinkt inderdaad best eng! Maar tegelijkertijd zo heel handig. Vind epileren altijd zo’n gedoe en krijg de haartjes nooit goed weg. Ben ook heel benieuwd wat het bij de bikinilijn doet!

 10. 26 juni 2017 / 22:34

  Klinkt goed en zeker ook fijn voor mijn wenkbrauwen (a la Bert). Net als een lezeres hierboven ben ik benieuwd hoe het zou werken voor de bikinilijn.

 11. 1 juli 2017 / 11:44

  Oh lijkt me echt een handig apparaatje! Ik heb zelf ook nooit zin om mijn wenkbrauwen te epileren haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video