Unboxing Blux box Juni

Unboxing Blux box Juni

Iedereen kent ze wel, die beautyboxen. Je hebt vele soorten en merken en allemaal beloven ze weer wat anders. Zelf wilde ik er heel graag eens één proberen, maar toch deed ik het telkens niet. Toen ik de vraag kreeg of ik een box wilde ontvangen om te unboxen op camera, kon ik uiteraard geen nee zeggen. Ik was een beetje verbaasd over het formaat, maar kon niet wachten de Blux box te openen.

blux box unboxing

Nieuwe producten leren kennen

Iets dat ontzettend fijn is aan deze beautyboxen, is dat je heel makkelijk nieuwe producten leert kennen. In deze box zitten voornamelijk producten van merken waar ik nog nooit van had gehoord. Normaal zou je die producten misschien helemaal niet kopen en dat is zonde. Nog nooit eerder had ik een face mist geprobeerd, dus ook dat was nieuw. Hoe kun je daar nou bang voor zijn? Nou, ik kan dat. Have fun watching!

De bluxbox is een abonnement van €14,95 per maand, waarbij je elke maand een box toegestuurd krijgt.

Unboxing Blux box Juni

Zoals ik in de video al vertel, ben ik bijnaaa bij de 4000 abonnees. Ik kan niet wachten om dit te behalen dus mocht je nog niet geabonneerd zijn, dan kun je dat hier doen. Dit was dan mijn eerste unboxing die ik ooit gedaan heb en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Ben jij al bekend met de Blux box?

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

16 Reacties

 1. 27 juni 2017 / 07:20

  Leuke inhoud. Haha die gezichtsspray! Ik gebruik er ook regelmatig en vind het erg prettig.

  • Rebecca
   Auteur
   27 juni 2017 / 12:35

   Haha ja er ging een wereld voor me open! Het is zo lekker!

 2. 27 juni 2017 / 13:18

  Haha die spray, moest even lachen hoor. :p Leuke inhoud vind ik het! Ik wist niet eens dat zulle boxen als deze bestaan joh (spuit 11). :’)

 3. 27 juni 2017 / 14:40

  Oh heerlijk die spray! Ik heb de vorige editie ontvangen, dat was mijn allereerste blux box. 🙂

 4. 27 juni 2017 / 21:13

  Leuk altijd zulke boxen! Heb er ook een aantal gehad een paar jaar geleden, heb er alleen nog steeds producten van haha, die ik eigenlijk nooit gebruik. Toch leuk om zo nieuwe dingen te leren kennen en te proberen!

  • Rebecca
   Auteur
   28 juni 2017 / 15:04

   Het is wel zo dat je inderdaad de producten veel minder snel pakt dan je huidige producten..

 5. 28 juni 2017 / 09:44

  Hahahaha dat laatste stukje ??
  Leuke spullen allemaal hoor!

 6. Rowanne Jekel
  1 juli 2017 / 11:24

  nee ik ben al een jaar abonnee op deze box hihi de ene keer zitten er echt bruikbare dingen in voor mij de andere keer iets minder maar dat geeft ook niet het kan niet altijd allemaal bruikbaar zijn en alles wat ik niet gebruik geef ik weg of ruil ik via een Facebook groep

  • Rebecca
   Auteur
   1 juli 2017 / 16:52

   Oh ja die facebook groepen zijn altijd heel erg handig inderdaad. Deze box was gelukkig vol met items die ik zelf gebruik!

 7. 3 juli 2017 / 20:58

  Leuk zo’n box! Ik heb er ook nog nooit eentje besteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video