Miss Sporty Clubbing Color nagellak

Miss Sporty Clubbing Color nagellak

Veel van jullie waren het er mee eens dat Miss Sporty echt een beetje nostalgie is. Eerder deelde ik al een review over de 3D precious shine lipgloss. Deze glossjes hadden me blij verrast en dit keer is het de beurt aan drie nagellakjes. Ik test de Miss Sporty Clubbing Color nagellak en uiteraard kom je er hier achter of deze net zo goed bevallen als de lipgloss.

Miss Sporty Clubbing Color nagellak

Miss Sporty Clubbing Color nagellak | Less than 1 minute quick dry

Deze lakjes ontving ik op het zelfde moment als dat ik de glossjes ontving. Toch was ik lang niet zo benieuwd naar deze lakjes als dat ik was naar de lipgloss. Mijn vooroordeel was dat deze nagellak toch niet zo denderend zou zijn en daardoor had ik niet echt de drang om ze gelijk te testen. Uiteindelijk werd ik er toch wel benieuwd naar en kan ik het natuurlijk niet ongetest laten liggen. Aan de flesjes te zien, belooft deze nagellak in minder dan een minuut te drogen. Wat ik jammer vind is dat de nagellak geen namen hebben. Ik weet niet waarom, maar dat vind ik toch stiekem altijd een minpuntje.

Miss Sporty nagellak reviewMiss sporty clubbing color review

Het kwastje & het aanbrengen

Het eerste wat me opviel aan de nagellak was het kwastje. Oké, eerst de kleurtjes natuurlijk maar dat is logisch. Aan het kwastje te zien wist ik al dat deze nagellak makkelijk zou aanbrengen. Ik vind het erg fijn wanneer een kwastje wat breder is, maar daarbij wel nog steeds plat. Deze is zowel breed als plat. Zodra ik begon met de nagellak aan te brengen, werd het bevestigd. Ja, dit kwastje brengt ontzettend fijn aan. Ik hoef slechts twee keer met mijn kwastje over mijn nagel heen te gaan, om deze helemaal te bedekken met nagellak.

Miss sporty clubbing color 30Miss sporty clubbing color 30

Miss sporty clubbing color #30

Als eerst wil ik beginnen met mijn favoriete kleur van de drie. Meestal doe je dat als laatst, maar ik doe deze graag even als eerst. Dit lakje dekt perfect met één laagje en heeft een kleine glitter er in. De andere twee hebben dit niet, maar bij deze is het een hele leuke toevoeging. De kleur doet me ergens een beetje denken aan rosé goud, dat iets meer neigt naar een bruin tint. De glans die deze nagellak geeft is ontzettend mooi. Toch is er één ding dat mij erg stoort aan deze nagellak en ik weet niet hoe het komt. Zodra deze nagellak is opgedroogd, heb ik allemaal hele kleine stipjes er in. De andere twee kleurtjes hebben dit niet en ik doe niks anders tijdens het aanbrengen. Als je weet waarom en wat dit is dan hoor ik het graag. Al met al alsnog een ontzettend leuk kleurtje!

Miss sporty clubbing color #38Miss sporty clubbing color #38

Miss sporty clubbing color #38

Als tweede dit mint kleurige lakje, die volgens mij iedereen wel kan waarderen. Een fris mintkleurtje is erg leuk voor de zomer en degene die ik had kon echt niet meer. Dit lakje dekt in principe wel in één laagje, maar met twee laagjes is deze net wat mooier. Ook heb ik het idee dat twee laagjes langer mooi blijft zitten. Het lakje droogt inderdaad snel op en voor je het weet kun je alweer van alles doen. Eenmaal opgedroogd heeft de nagellak een mooie glans.

Miss sporty clubbing color #17Miss sporty clubbing color #17

Miss sporty clubbing color #17

Dan als laatste van de drie kleurtjes is deze roze aan de beurt. Ik val een beetje in herhaling, maar ook dit kleurtje vind ik weer ontzettend leuk. Het is een creamy, roze kleur en ondanks dat ik al 140 roze tinten heb, lijkt deze toch weer net anders dan alle andere. Het is een mix tussen roze, oranje en koraal. Apart, maar zeker weten mooi. Ook dit lakje dekt mooi met één laagje, maar ik koos wederom om een tweede laag aan te brengen. Qua finish lijkt deze precies op het mint kleurtje en heeft daarom ook een mooie glans.

Miss Sporty Clubbing Color nagellak

Dat ik blij ben met deze nagellak hadden jullie waarschijnlijk wel opgemerkt. De lakjes blijven rond de vijf dagen zonder chips zitten en voor mijn nagels is dat heel lang. Ik weet niet waarom, maar volgens mij eten mijn nagels de nagellak op. Meestal heb ik binnen twee uur al stukjes er af, dus dit is zeker een pluspunt! Als iemand weet wat die bubbeltjes zijn, dan hoor ik het graag! Volgens mij is dit de eerste keer dat ik nagellak review en laat zien, dus excuus als het niet al te netjes is gelakt. Wat is op dit moment jouw favoriete kleur voor op je nagels?

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review
heb jij een vooroordeel over Miss Sporty? Bekijk dan snel deze lakjes.

30 Reacties

 1. 28 juni 2017 / 06:50

  Wat een leuke kleurtjes zeg! Die bruine vind ik heel mooi, jammer van de stipjes. Maar t zal echt een fijne nagellak zijn voor elke dag. Die knalkleurtjes vind ik ook echt geweldig, super leuk voor de zomer!
  Liefs,
  Elles

  • Rebecca
   Auteur
   1 juli 2017 / 16:49

   Ja dat vond ik ook erg jammer.. schijnt niet echt normaal te zijn.

 2. 28 juni 2017 / 06:58

  Oehh mooie kleurtjes! De mintkleur is mijn favoriet. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hetzelfde vooroordeel deelde haha.

  • Rebecca
   Auteur
   1 juli 2017 / 16:50

   Haha ja wel he! Ik denk dat veel van ons dat hebben.

 3. 28 juni 2017 / 08:31

  5 dagen goed blijven zitten vind ik top. Van de kleuren word ik echt vrolijk van. 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   1 juli 2017 / 16:50

   Zelf was ik daar ook heel verbaasd over. Dit komt niet vaak voor namelijk.

 4. 28 juni 2017 / 08:45

  Wat een mooie kleuren! Vooral die roze vind ik tof

 5. 28 juni 2017 / 10:21

  Als eerst: het zijn inderdaad prachtige kleuren! Ik vind ze alle 3 onwijs mooi. Fijn dat het kwastje zo goed is. Ik weet gelijk wat je bedoelt… Sommige kwastjes kunnen echt bagger zijn haha. Jep, leuke lakjes zijn het!

  • Rebecca
   Auteur
   1 juli 2017 / 16:50

   Ja echt he. Dan kan de kleur nog zo mooi zijn, maar als het kwastje ruk is dan gebruik ik ‘m al bijna niet..

 6. 28 juni 2017 / 10:56

  Wat een mooie kleurtjes! Ik vind vooral #17 heel tof. Wel jammer dat ze geen namen hebben, dat vind ik altijd een tegenvaller..

 7. 28 juni 2017 / 11:13

  Ik ben ook echt dol op deze nagellakjes. Echte budget toppertjes. Wat ik dus vaker tegen kom zijn inderdaad die luchtbellen! Ook bij lakjes van OPI wel eens. Stom hé? Soms denk ik: zou ik hem misschien per ongeluk geschud hebben?

  • Rebecca
   Auteur
   28 juni 2017 / 15:05

   Ja gek he? Ik heb niks anders gedaan of meer of minder geschut en alsnog was het. Heb de kleur inmiddels al drie keer gedragen en de belletjes blijven..

 8. 28 juni 2017 / 11:53

  De laatste twee kleurtjes vind ik erg leuk. Lekker zomers.

 9. 28 juni 2017 / 12:56

  De kleuren zijn erg leuk voor de zomer! En dat ze 5 dagen blijven zitten is mooi meegenomen!

 10. 28 juni 2017 / 13:40

  Die eerste kleur is inderdaad ook mijn favoriet! Een soort rose nude ofzo, haha!

  • Rebecca
   Auteur
   28 juni 2017 / 15:05

   Ja ik had niet echt een idee hoe ik het kon verwoorden haha, maar wel héél mooi.

 11. 28 juni 2017 / 14:48

  Het zijn inderdaad wel echt leuke kleurtjes voor de zonnige dagen 🙂

 12. 28 juni 2017 / 19:02

  Ik vind ze alle drie wel heel erg mooi eigenlijk! 🙂

 13. 28 juni 2017 / 21:18

  Supermooie kleurtjes, de roze heeft mijn voorkeur!

  De bubbeltjes kunnen komen door oa: te hard schudden, nagellak moet je niet (te hard) schudden maar een beetje rustig rollen, als he het toch moet schudden moet je het daarna weer even laten “rusten”

  Niet te dikke lagen smeren en de eerste laag eerst helemaal laten drogen!

  Slechte kwaliteit nagellak kan ook de oorzaak zijn van de belletjes!!

  • Rebecca
   Auteur
   1 juli 2017 / 16:51

   Oh top! Dankjewel voor het delen.. Misschien een beetje opletten op het schudden inderdaad..

 14. 28 juni 2017 / 21:28

  Wat een mooie collectie! Ik vind de mintgroene erg mooi.

 15. 29 juni 2017 / 10:01

  Het zijn echt hele mooie kleurtjes, de eerste vooral! Fijne review heb je geschreven.

 16. 29 juni 2017 / 11:04

  Mooie kleurtjes! Vooral die mint en die roze! Ik ben in de zomer gek op dat soort kleuren.

 17. 29 juni 2017 / 12:37

  Mooie kleurtjes! Vooral de mintkleur is echt te leuk!

 18. 29 juni 2017 / 18:30

  Oeh dat mintgroene kleurtje vind ik inderdaad onwijs leuk haha! Xx

 19. 29 juni 2017 / 21:26

  Ohhh ja! Ik ben fan van die roze! Super mooi!

  Love,
  Dascha

 20. 1 juli 2017 / 10:24

  Mooie lakjes! Vooral de laatste twee zijn erg mooi 🙂

 21. 1 juli 2017 / 11:42

  Aahh wat een leuke lakjes. Vooral die groene is mijn favoriet! Wat heb je trouwens mooie nagels!

 22. 1 juli 2017 / 15:14

  Dat zijn 3 hele mooie kleurtjes van Miss Sporty

 23. 6 juli 2017 / 16:23

  Alle drie de kleurtjes zijn hartstikke mooi, maar de eerste twee vind ik het mooist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid