Derde dag in Mallorca & het aller lekkerste ijsje | Vlog #32

Derde dag in Mallorca & het aller lekkerste ijsje | Vlog #32

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn moeder en ik naar Mallorca zijn geweest. Des te leuker om de nieuwe vlog te bewerken en te bekijken. Ik kan zo genieten als ik de beelden terug zie. In deze vlog neem ik jullie mee op ons derde dag in Mallorca. Het was deze dag zo goed als wind stil en daardoor echt bloedje heet. Wel erg lekker hoor en we hebben ook echt niet geklaagd. Oké, ik een beetje. Deze dag droeg ik mijn favoriete outfit van dit moment, at ik het aller lekkerste ijsje ever EN matchte ik mijn drinken met mijn outfit.

Met mama in Mallorca 2017

Suiker coma & broek plassen

Op dag drie waren we elkaar gelukkig nog steeds niet zat en hebben we bijna in ons broek gepiest van het lachen. Het scheelde echt niet veel of het gebeurde. We namen ook echt weer een schandalig bord vol met toetjes, waardoor ik eind van de avond echt een soort suiker coma had. Beide waren we heel erg moe, dus echt laat hebben we het niet gemaakt. Overdag was het zo warm dat we het voor het eerst niet uithielden bij het zwembad. We smolten echt weg, maar het water was te koud om er lang in te blijven. Daarom besloten we om wat winkeltjes te bekijken voor leuke souvenirs. We hadden tenslotte ‘leuke dingen kopen’ geld mee gekregen van mijn vader, haha.

Derde dag in Mallorca & het aller lekkerste ijsje | Vlog #32

Hierna komt er nog één vlog van ons daagjes in Mallorca. Tot nu toe krijg ik erg leuke reacties op deze vlogs en ik ben blij dat jullie ze leuk vinden. Voor mezelf is het leuk om de vlogs te hebben, maar het is ook wel fijn te weten dat het gewaardeerd word. Beter dat dan dat ik jullie tot last ben met ons complete chaos, hihi. Wil je abonneren op mijn kanaal? Dan kun je dat hier doen! Nu wil ik weer dat ijsje…

Liefs,
Rebecca

11 Reacties

 1. 30 juni 2017 / 16:57

  Leuke vlog! Je playsuit staat je inderdaad erg mooi! En dat watermeloen ijsje ziet er erg lekker uit, die zie ik ook wel vaker voorbij komen, maar heb het zelf nog nooit geproefd.

  • Rebecca
   Auteur
   3 juli 2017 / 13:29

   Oeh zeker een keer als je op vakantie gaat naar op zoek gaan hihi

 2. 30 juni 2017 / 17:25

  Wat hebben jullie een leuke tijd daar gehad, zoveel lol! En zeker een mooie jumpsuit heb je, met die hakken erbij, wauw! (denk dat de Spanjaarden hun nek verdraaiden hahaha)
  Die paspoppen zonder handen wat maf… Goed dat je het vroeg, ik had geen idee.
  En al die toetjes, lachen, maar zo lekker! Ik zou ze ook allemaal wel lusten!

  • Rebecca
   Auteur
   3 juli 2017 / 13:30

   Aah dankjewel! We werden soms inderdaad wel een beetje erg veel aangekeken.. Maar dat kwam ook omdat iedereen er daar vakantie achtig bij liep en ik in vol ornaat rond liep hihi

 3. 30 juni 2017 / 18:30

  Hahah, toen jij op de grond lag. “Wil je me rollen?” :’) Kan me wel voorstellen dat je je zo voelde na al die lekkere toetjes. Zag er goed uit zeg! Ik vind je outfit, die playsuit, erg leuk staan!

  • Rebecca
   Auteur
   3 juli 2017 / 13:31

   Het komt niet vaak dat ik écht niet meer kan, maar wow wat zat ik vol hahah

 4. 30 juni 2017 / 22:55

  Zo leuk weer! Ik pieste ook bijna in mijn broek door jou! ??

 5. 1 juli 2017 / 16:27

  Leuke vlog weer, duidelijk te zien dat jullie het goed naar de zin hadden. Jammer dat de winkels wat tegen vielen maar ijs genoeg in ieder geval 🙂

 6. 5 juli 2017 / 08:29

  Prachtige jurk! Wat een heerlijk en kleurrijke vlog heb je gemaakt zeg. Als ik t zie heb ik meteen zin in vakantie. Wat een grappige reden dat alle poppen zonder hand zijn, maar waarom ook weer niet, als ze daar echt in geloven. Wat een mooi uitzicht van het strand zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video