Samen met mijn moeder naar Mallorca | Vlog #30

Samen met mijn moeder naar Mallorca | Vlog #30

Eerder had je al mijn lookbook kunnen zien die ik samen maakte met mijn moeder, vandaag is het tijd voor de eerste vlog! Het leek me leuk om eerst de overige video’s te laten zien en dan pas de vlogs. In deze vlog neem ik jullie mee op de eerste dag inclusief de vlucht. Mijn moeder had volgens mij al vrij snel spijt dat ze met mij mee ging. Natuurlijk niet helemaal, want we hebben het erg leuk gehad. Ik moet haar gewoon altijd even plagen. Ja, ook op haar verjaardag.

Mallorca vlog 2017

Het idee om samen met mijn moeder naar Mallorca te gaan kwam door mijn vader. Mijn moeder heeft veel meegemaakt en ik zit op dit moment ook niet zo lekker in mijn vel. Hij besloot dat wij het verdienden om even samen weg te gaan. Lang verhaal kort, ik plande de hele reis en het verblijf zonder dat mijn moeder iets door had. Ik belde haar werk om vrij te vragen en twee weken voor haar verjaardag vertelde we dat ze naar Mallorca ging. Hoe leuk is het om op de dag van je verjaardag te vertrekken? Eenmaal op Schiphol kon de vakantie รฉcht beginnen.

Samen met mijn moeder naar Mallorca | Vlog #30

Zoals je zeer waarschijnlijk in de video kon zien hebben wij een heerlijke eerste dag gehad. In het begin baalde we wel dat we zo laat aankwamen, maar eigenlijk was dit helemaal zo erg nog niet. Dit beloofde voor veel leuks de komende dagen. Wil je die vlogs niet missen, dan kun je je hier abonneren op mijn kanaal. Gewoon terug komen op mijn blog mag natuurlijk ook, hihi. Dankjewel voor het kijken!

Liefs,
Rebecca

Related Post

16 thoughts on “Samen met mijn moeder naar Mallorca | Vlog #30

  1. Leuk filmpje!! Natuurlijk pieste ik in mijn broek bij die slow motion ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Als je maar kunt pesten he? Hahahhaha. ๐Ÿ’–

  2. Wat een lol hebben jullie gehad, wat heerlijk dat je samen met je moeder gegaan bent. Ik moest zo lachen toen je in het vliegtuig je moeder in haar wang prikte. Leuke vlog!

  3. Wat leuk dat je samen met je moeder weg bent geweest, bijzonder ook dat jullie zo’n goede band hebben, die moet je zeker koesteren. Je playsuit blijf ik trouwens leuk vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *