Layered collier van Jewelsite | Mijn nieuwe eyecandy!

Layered collier van Jewelsite | Mijn nieuwe eyecandy!

Het is echt zó ontzettend lang gelden dat er op mijn blog een sieraad voorbij is gekomen. Toch kon ik het met mijn nieuwe ketting niet laten om het met jullie te delen. Ik geloof niet zo zeer in liefde op het eerste gezicht, maar deze ketting liet me daar toch wel even dubbel over na denken. How pretty!? Uiteraard ging deze mee naar Mallorca en wist ik al gelijk waar ik deze mee wilde combineren.

Jewelsite collierLayered collier van Jewelsite | Mijn nieuwe eyecandy!

The bigger the better

Een jaar of twee geleden kocht ik alleen maar mega grote statement kettingen. Al dat kleine meuk moest ik niks van hebben en veel heb ik toen ook weg gedaan. Je kan al raden dat ik daar nu ontzettend veel spijt van heb. De periode waar ik nu in zit, wil ik juist alleen maar minimale en subtiele sieraden dragen. Wel heb ik geleerd dat ik niet mijn statement kettingen weg moet doen, want wie weet vind ik het volgend jaar wel weer leuk. Right? Niet dat ik mag klagen met de sieraden die ik heb, maar toch is een nieuwe ketting toevoegen aan mijn stash erg leuk.

Layered Collier Jewelsitelayered necklace layered ketting trend

Layered collier by Jewelsite

Dit kettinkje is het bewijs dat bigger niet altijd better is. In dit geval mogen we echt wel spreken van ”Less is more”. Heel veel meer heb je bij dit kettinkje niet nodig. Het is één ketting, dat bestaat uit twee kettinkjes. Heel fijn dat ze bij elkaar wel maar één opening hebben. Zo kan het ook niet gigantisch in de knoop komen te zitten. Het onderste kettinkje bestaat uit een bar, die super goed matcht met het bovenste kettinkje. Het bovenste laagje bestaat uit een chaton met een zirkonia. Deze layered collier is gemaakt van 925 sterling zilver. Voor deze prachtige ketting betaal je €105,- maar er zijn ook zeker goedkopere en net zulke mooie exemplaren te vinden.

Jewelsite reviewJewelsite

Less is more

Ik kon natuurlijk nog wel veel meer foto’s laten zien van alleen het collier, maar zien hoe het kettinkje staat is ook wel fijn. Bij kleding laten we dit ook zien, dus waarom niet bij sieraden? Ik droeg hier mijn favoriete witte jurkje die je eerder in een shoplog al kon zien. Toen ik dit jurkje kocht, zag ik deze al gelijk voor me met dit collier. Yep, match made in heaven. Buiten het feit dat mijn rode all inclusive bandje nogal opvalt, valt deze ketting ook op. Juist doordat deze zo subtiel is. Over het algemeen blijft het kettinkje goed zitten en draait deze niet veel in elkaar. Uiteraard gebeurd dit wel een klein beetje, maar dat is te verwachten met een laagjes ketting.

Sierdan van Jewelsite.nlJewelsite collier

Waarschijnlijk is het wel duidelijk, ik ben echt dol op dit kettinkje! Het past vrijwel overal bij en kan een outfit echt de finishing touch geven. Deze ketting bestelde ik bij Jewelsite. Een webshop met verschillende merken, maar ook een ontzettend leuk en minimalistische ‘huiscollectie. Met de kortingcode ByRebeccaDenise krijg je 5% korting op je bestelling! Ben jij ook zo dol op minimalistische sieraden?

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

Related Post

28 thoughts on “Layered collier van Jewelsite | Mijn nieuwe eyecandy!

  1. Wat een prachtige, chique ketting. Heel mooi subtiel! Leuk dat je er ook foto’s bij hebt gezet waarop je het kettinkje draagt. Het staat je prachtig.

  2. Minimalistische sieraden zijn hier een groot favoriet! Ik draag eigenlijk niks anders meer dan fijne en subtiele sieraden. 🙂 Vind deze ketting mooi! Hij staat jou ook erg leuk. Mooie foto’s zijn het ook geworden! Lekker zomers. 🙂

  3. Hij staat je super! Ik heb zelf ook een layered collier, namelijk met twee rosekleurige balkjes. Jewelsite is trouwens de webshop van de juwelier waar ik een tijdje heb gewerkt, supergrappig haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *