Layered collier van Jewelsite | Mijn nieuwe eyecandy!

Layered collier van Jewelsite | Mijn nieuwe eyecandy!

Het is echt zó ontzettend lang gelden dat er op mijn blog een sieraad voorbij is gekomen. Toch kon ik het met mijn nieuwe ketting niet laten om het met jullie te delen. Ik geloof niet zo zeer in liefde op het eerste gezicht, maar deze ketting liet me daar toch wel even dubbel over na denken. How pretty!? Uiteraard ging deze mee naar Mallorca en wist ik al gelijk waar ik deze mee wilde combineren.

Jewelsite collierLayered collier van Jewelsite | Mijn nieuwe eyecandy!

The bigger the better

Een jaar of twee geleden kocht ik alleen maar mega grote statement kettingen. Al dat kleine meuk moest ik niks van hebben en veel heb ik toen ook weg gedaan. Je kan al raden dat ik daar nu ontzettend veel spijt van heb. De periode waar ik nu in zit, wil ik juist alleen maar minimale en subtiele sieraden dragen. Wel heb ik geleerd dat ik niet mijn statement kettingen weg moet doen, want wie weet vind ik het volgend jaar wel weer leuk. Right? Niet dat ik mag klagen met de sieraden die ik heb, maar toch is een nieuwe ketting toevoegen aan mijn stash erg leuk.

Layered Collier Jewelsitelayered necklace layered ketting trend

Layered collier by Jewelsite

Dit kettinkje is het bewijs dat bigger niet altijd better is. In dit geval mogen we echt wel spreken van ”Less is more”. Heel veel meer heb je bij dit kettinkje niet nodig. Het is één ketting, dat bestaat uit twee kettinkjes. Heel fijn dat ze bij elkaar wel maar één opening hebben. Zo kan het ook niet gigantisch in de knoop komen te zitten. Het onderste kettinkje bestaat uit een bar, die super goed matcht met het bovenste kettinkje. Het bovenste laagje bestaat uit een chaton met een zirkonia. Deze layered collier is gemaakt van 925 sterling zilver. Voor deze prachtige ketting betaal je €105,- maar er zijn ook zeker goedkopere en net zulke mooie exemplaren te vinden.

Jewelsite reviewJewelsite

Less is more

Ik kon natuurlijk nog wel veel meer foto’s laten zien van alleen het collier, maar zien hoe het kettinkje staat is ook wel fijn. Bij kleding laten we dit ook zien, dus waarom niet bij sieraden? Ik droeg hier mijn favoriete witte jurkje die je eerder in een shoplog al kon zien. Toen ik dit jurkje kocht, zag ik deze al gelijk voor me met dit collier. Yep, match made in heaven. Buiten het feit dat mijn rode all inclusive bandje nogal opvalt, valt deze ketting ook op. Juist doordat deze zo subtiel is. Over het algemeen blijft het kettinkje goed zitten en draait deze niet veel in elkaar. Uiteraard gebeurd dit wel een klein beetje, maar dat is te verwachten met een laagjes ketting.

Sierdan van Jewelsite.nlJewelsite collier

Waarschijnlijk is het wel duidelijk, ik ben echt dol op dit kettinkje! Het past vrijwel overal bij en kan een outfit echt de finishing touch geven. Deze ketting bestelde ik bij Jewelsite. Een webshop met verschillende merken, maar ook een ontzettend leuk en minimalistische ‘huiscollectie. Met de kortingcode ByRebeccaDenise krijg je 5% korting op je bestelling! Ben jij ook zo dol op minimalistische sieraden?

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

28 Reacties

 1. 11 juni 2017 / 08:56

  Wat een prachtige, chique ketting. Heel mooi subtiel! Leuk dat je er ook foto’s bij hebt gezet waarop je het kettinkje draagt. Het staat je prachtig.

 2. 11 juni 2017 / 09:13

  Wat een prachtig kettinkje! Ik blijf je vakantie foto’s ook zo leuk vinden

  • Rebecca
   Auteur
   11 juni 2017 / 12:12

   Ah thanks! Ik vind het ook echt iets leuks toevoegen aan artikels hihi. Jammer dat ik niet veel meer spulletjes mee had.

 3. 11 juni 2017 / 09:17

  Wat een mooi kettinkje! Het staat je ook prachtig.

 4. 11 juni 2017 / 09:58

  Minimalistische sieraden zijn hier een groot favoriet! Ik draag eigenlijk niks anders meer dan fijne en subtiele sieraden. 🙂 Vind deze ketting mooi! Hij staat jou ook erg leuk. Mooie foto’s zijn het ook geworden! Lekker zomers. 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   11 juni 2017 / 12:13

   Dat heb ik dus ook. Hier en daar nog eens een paar iets opvallendere oorbellen, maar verder dan dat kom ik niet hihi. Dankjewel!

 5. 11 juni 2017 / 10:59

  Zo ging het bij mij ook! Jaren geleden droeg ik statement kettingen, maar nu heb ik het liever subtiel.

 6. 11 juni 2017 / 11:22

  Leuk van die minimalistische sieraden! Vind ik op dit moment ook het mooiste 🙂

 7. 11 juni 2017 / 11:24

  Toffe ketting! Mooie omgeving ook waar je de foto’s hebt gemaakt 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   11 juni 2017 / 12:13

   Dankjewel! Zo kwam de ketting nog beter over vond ik ^^

 8. 11 juni 2017 / 13:19

  Ik hou ook vooral van kleine en subtiele sieraden. Grotere vind ik al gauw in de weg zitten. Mooie ketting is dit 🙂

 9. 11 juni 2017 / 15:21

  Wat een prachtige ketting! Gaaf dat het eigenlijk 2 in 1 is 🙂

 10. 11 juni 2017 / 16:39

  Wat een mooie ketting! Erg subtiel, en wat een leuke vakantie foto’s!

 11. 11 juni 2017 / 19:36

  Oh wat een mooie ketting! Hij staat je erg goed 🙂

 12. 11 juni 2017 / 20:19

  Wauw! Prachtig! Ik vind de afwisseling tussen opvallende sieraden en minimalistische sieraden geweldig! Het staat je zo mooi!

 13. 11 juni 2017 / 21:59

  Wat een prachtige ketting! Mooie foto’s heb je erbij gemaakt 🙂

 14. 11 juni 2017 / 22:55

  Ik vind hem erg mooi! Hele mooie foto’s heb je ook gemaakt! ^^

 15. 12 juni 2017 / 09:26

  Wauw, wat een mooi sieraad en prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik ga binnenkort naar Mallorca en verheug me nu al op die mooie blauwe zee.

 16. 12 juni 2017 / 11:03

  Hij staat je super! Ik heb zelf ook een layered collier, namelijk met twee rosekleurige balkjes. Jewelsite is trouwens de webshop van de juwelier waar ik een tijdje heb gewerkt, supergrappig haha!

 17. Simone
  12 juni 2017 / 12:10

  Heeel mooi!! Echt iets dat ik ook zou kunnen dragen!

 18. 12 juni 2017 / 15:01

  Wat staan ze je pretty; ik hou wel van dat minimialistische! En wat is je tweede foto uit dit artikel prachtig <3

 19. 12 juni 2017 / 21:18

  Ik ben gek op minimalistische sieraden en vind het super leuk gecombineerd met je outfit!
  Super leuke foto’s!

  Liefs, Nathalie

 20. 12 juni 2017 / 21:27

  Erg mooie ketting heb je uitgezocht! Mooi basic!

 21. 14 juni 2017 / 22:25

  Kettinkje is echt heel gaaf! Hij staat je echt goed :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video