Outfit ☾ witte strandjurk, maar dan niet op het strand

Outfit ➸ witte strandjurk, maar dan niet op het strand

Oh wat baalde ik dat mijn pakketje niet op tijd was voor mijn vlucht naar Mallorca. In deze vlog vertelde ik dat ik de stille hoop had op een leuk pakketje, maar helaas kwam deze toch te laat. Waarom ik hoopte dat deze nog kwam, is mede door deze onwijs leuke witte strandjurk. Zeg nou eerlijk, deze had perfect geweest op vakantie. Gelukkig is het wel een jurk die niet perse alleen leuk is op reis, en daarom draag ik deze ook gewoon in Nederland.

Lascana beachdress strandjurk outfitLascana buffalo london strandjurk

Buffalo London strandjurk

Waarschijnlijk hoef ik niet uit te leggen waarom ik baalde dat het jurkje niet op tijd binnen was. Dit jurkje schreeuwt namelijk mijn naam en werd op slag verliefd toen ik deze in de webshop zag bij LASCANA. Nu ik (voor mij doen) een beetje kleur heb, draag ik heel graag wit. Sowieso ben ik dol op witte jurkjes, maar als deze teveel op mijn huidskleur lijkt ziet het er natuurlijk niet uit. De details op deze witte strandjurk zijn onwijs mooi en daarbij eindelijk eens geschikt voor mijn lengte! Met mijn 1.75m zijn dit soort jurkjes vaak net te kort, waardoor het er vreemd uit kan zien.

lascana webshop review

Een strandjurk, maar dan niet op het strand

Ondanks dat dit jurkje valt onder strandjurk, wilt dat niet zeggen dat je het nergens anders kan dragen. Natuurlijk zag ik deze wel helemaal voor me op het strand, maar ‘normaal’ is deze net zo leuk. Hier in Nederland ga ik vrijwel nooit naar het strand, maar om deze jurk ongedragen in de kast te laten hangen? Daar moet ik niet aan denken. Het jurkje is ontzettend makkelijk te combineren. Hierbij droeg ik mijn favoriete khaki kleurige sandaal pumps van de Primark. Deze draag ik veel te weinig, maar bij wit staan deze ontzettend leuk.

witte strandjurk outfit details

”A beautiful dress can be as exciting as a poem”

Dit jurkje valt precies goed qua lengte. Zoals ik al eerder zei, heb ik vaak problemen met dit soort jurkjes. De lengte komt dan tot mijn enkels, waardoor het er erg vreemd uit ziet. Dit jurkje komt tot over mijn enkels, waardoor deze nog steeds goed valt wanneer ik hakken draag. Dit vind ik persoonlijk heel leuk staan bij dit jurkje, maar sandaaltjes kunnen natuurlijk ook prima. De jurk zelf is strapless en ook bevat het strandjurkje een onderjurkje. Wel zo fijn, want het jurkje is ontzettend ‘flowy‘ waardoor deze alle kanten op waait. Er zit een amaaazing split in, die is afgewerkt met een soort van kant. Een paar simpele sieraden en klaar ben je.

witte strandjurk outfit outfit witte strandjurk 2017

Life is short.. Buy the dress!

Yes honey! Oké, misschien heb ik nu wel even genoeg jurkjes. HA, nee. Deze leuke witte strandjurk bestelde ik bij LASCANA. Een webshop met een ruime keuze aan strandjurkjes & badmode. Dit jurkje is op dit moment in de sale en bestel je voor €39,99. Ik ben er zeer tevreden over en ben er alsnog heel blij mee, ondanks dat ik niet meer naar het strand ga voorlopig. Heb jij al een wit jurkje voor deze zomer?

Liefs,
Rebecca

review

Related Post

38 thoughts on “Outfit ☾ witte strandjurk, maar dan niet op het strand

  1. Wat een mooie jurk en het staat je geweldig! ik snap dat je baalde dat hij er niet voor je vakantie was, maar het zal je laatste vakantie niet zijn, toch?
    Ik zou ook nog best een leuke witte jurk willen, staat altijd supermooi als je bruin bent!

  2. Aaah jammer dat hij net niet optijd kwam voor je vakantie. Gelukkig wordt het hier in Nederland ook steeds mooier weer en kan je hem hier ook gewoon dragen. Mooie jurk! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *