Outfit ☾ witte strandjurk, maar dan niet op het strand

Outfit ➸ witte strandjurk, maar dan niet op het strand

Oh wat baalde ik dat mijn pakketje niet op tijd was voor mijn vlucht naar Mallorca. In deze vlog vertelde ik dat ik de stille hoop had op een leuk pakketje, maar helaas kwam deze toch te laat. Waarom ik hoopte dat deze nog kwam, is mede door deze onwijs leuke witte strandjurk. Zeg nou eerlijk, deze had perfect geweest op vakantie. Gelukkig is het wel een jurk die niet perse alleen leuk is op reis, en daarom draag ik deze ook gewoon in Nederland.

Lascana beachdress strandjurk outfitLascana buffalo london strandjurk

Buffalo London strandjurk

Waarschijnlijk hoef ik niet uit te leggen waarom ik baalde dat het jurkje niet op tijd binnen was. Dit jurkje schreeuwt namelijk mijn naam en werd op slag verliefd toen ik deze in de webshop zag bij LASCANA. Nu ik (voor mij doen) een beetje kleur heb, draag ik heel graag wit. Sowieso ben ik dol op witte jurkjes, maar als deze teveel op mijn huidskleur lijkt ziet het er natuurlijk niet uit. De details op deze witte strandjurk zijn onwijs mooi en daarbij eindelijk eens geschikt voor mijn lengte! Met mijn 1.75m zijn dit soort jurkjes vaak net te kort, waardoor het er vreemd uit kan zien.

lascana webshop review

Een strandjurk, maar dan niet op het strand

Ondanks dat dit jurkje valt onder strandjurk, wilt dat niet zeggen dat je het nergens anders kan dragen. Natuurlijk zag ik deze wel helemaal voor me op het strand, maar ‘normaal’ is deze net zo leuk. Hier in Nederland ga ik vrijwel nooit naar het strand, maar om deze jurk ongedragen in de kast te laten hangen? Daar moet ik niet aan denken. Het jurkje is ontzettend makkelijk te combineren. Hierbij droeg ik mijn favoriete khaki kleurige sandaal pumps van de Primark. Deze draag ik veel te weinig, maar bij wit staan deze ontzettend leuk.

witte strandjurk outfit details

”A beautiful dress can be as exciting as a poem”

Dit jurkje valt precies goed qua lengte. Zoals ik al eerder zei, heb ik vaak problemen met dit soort jurkjes. De lengte komt dan tot mijn enkels, waardoor het er erg vreemd uit ziet. Dit jurkje komt tot over mijn enkels, waardoor deze nog steeds goed valt wanneer ik hakken draag. Dit vind ik persoonlijk heel leuk staan bij dit jurkje, maar sandaaltjes kunnen natuurlijk ook prima. De jurk zelf is strapless en ook bevat het strandjurkje een onderjurkje. Wel zo fijn, want het jurkje is ontzettend ‘flowy‘ waardoor deze alle kanten op waait. Er zit een amaaazing split in, die is afgewerkt met een soort van kant. Een paar simpele sieraden en klaar ben je.

witte strandjurk outfit outfit witte strandjurk 2017

Life is short.. Buy the dress!

Yes honey! Oké, misschien heb ik nu wel even genoeg jurkjes. HA, nee. Deze leuke witte strandjurk bestelde ik bij LASCANA. Een webshop met een ruime keuze aan strandjurkjes & badmode. Dit jurkje is op dit moment in de sale en bestel je voor €39,99. Ik ben er zeer tevreden over en ben er alsnog heel blij mee, ondanks dat ik niet meer naar het strand ga voorlopig. Heb jij al een wit jurkje voor deze zomer?

Liefs,
Rebecca

review

38 Reacties

 1. 13 juni 2017 / 06:45

  Mooi!!! Wit staat je zeker erg goed!
  Mooie locatie ook.

 2. 13 juni 2017 / 06:54

  Wauw, wat een onwijs mooie jurk en hij staat je prachtig! Inderdaad perfect voor op het strand, maar ook voor gewoon een zomerse dag.

 3. 13 juni 2017 / 08:10

  Wauw, die jurk staat je zo mooi! Heel gaaf!

  Liefs,
  Dascha

 4. 13 juni 2017 / 09:25

  Jeetje wat is dit mooi!!! Staat je ontzettend goed! Ik ben al lang op zoek naar een langere jurk en dit komt aardig in de buurt van wat ik graag draag ?

  • Rebecca
   Auteur
   13 juni 2017 / 19:12

   Oh leuk! Het kan inderdaad een heel gedoe zijn om een perfecte jurk te vinden..

 5. 13 juni 2017 / 09:45

  Rebecca, wat staat deze jurk je goed! Wauw!! Ik ken je lengtestruggles, ik ben even lang als jij… Vervelend, soms!

  • Rebecca
   Auteur
   13 juni 2017 / 19:12

   Ah lief, dankjewel!
   Ja het is echt uniek hoor als een jurk zo goed valt..

 6. 13 juni 2017 / 10:12

  Mooie jurk! Hij staat je erg mooi. Ik vind hem ook nog best chique voor een strandjurk. De foto’s zijn ook mooi geworden!

  • Rebecca
   Auteur
   13 juni 2017 / 19:12

   Dankjewel! Daarom kan deze strandjurk inderdaad perfect op ‘normale’ dagen. Oogt niet eens als een strandjurk.

 7. 13 juni 2017 / 16:21

  Staat je heel goed! Jammer dat ‘ie laat kwam.

 8. 13 juni 2017 / 16:38

  Wat een prachtig ding! Heel jammer dat ie te laat kwam, maar desondanks heb je er mooie foto’s mee gemaakt 🙂

 9. 13 juni 2017 / 17:03

  wat een leuke jurk, echt een strandjurk ja. jammer dat hij te laat was voor je vakantie:(

 10. 13 juni 2017 / 17:05

  Wat een mooie jurk en het staat je geweldig! ik snap dat je baalde dat hij er niet voor je vakantie was, maar het zal je laatste vakantie niet zijn, toch?
  Ik zou ook nog best een leuke witte jurk willen, staat altijd supermooi als je bruin bent!

  • Rebecca
   Auteur
   13 juni 2017 / 19:13

   Hihi nee ik hoop niet dat het de laatste vakantie is.. Wit staat inderdaad super mooi als je wat bruiner bent.

 11. 13 juni 2017 / 17:15

  Wat een supermooi jurkje! Jammer dat hij niet op tijd binnen was voor Mallorca, maar inderdaad: voor hier in Nederland is hij ook te leuk.

 12. 13 juni 2017 / 19:02

  Ook niet op het strand vind ik deze jurk heeeeeel erg mooi! Toffe foto’s girl 🙂

 13. 13 juni 2017 / 20:20

  Mooie jurk, inderdaad perfect voor het strand maar hij staat je zo ook prachtig 🙂 leuk combi met die schoenen!

 14. 13 juni 2017 / 21:05

  Dat zijn wel echt hele mooie foto’s hoor, wow! 🙂

 15. 13 juni 2017 / 23:36

  Een prachtig jurkje en het staat je mooi. Ik vind het model mooi en leuk dat het geen standaard strandjurkje is.

 16. 14 juni 2017 / 10:49

  Aaah jammer dat hij net niet optijd kwam voor je vakantie. Gelukkig wordt het hier in Nederland ook steeds mooier weer en kan je hem hier ook gewoon dragen. Mooie jurk! <3

 17. 14 juni 2017 / 17:54

  Heel erg mooi!!!! Zo’n jurk kan je zeker nog wel voor meer dragen dan alleen het strand <3

 18. 14 juni 2017 / 19:10

  Prachtige foto’s. Het staat je echt super goed.

 19. 14 juni 2017 / 20:02

  Wat een heerlijke jurk :-). Staat je echt prachtig!

 20. 14 juni 2017 / 21:44

  Hij is inderdaad echt super mooi zeg!! Staat je heel goed!

 21. 14 juni 2017 / 22:29

  Wauw, gaaf jurkje!! En je kan de kleur ook echt goed hebben.

 22. 15 juni 2017 / 17:49

  Wat een super mooi jurkje, staat je erg goed!

 23. 19 juni 2017 / 18:17

  Wauw, de jurk staat je erg mooi! Zelf kom ik niet zo weg met wit én strapless maar die sandaaltjes van jou, die wil ik ook wel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid