Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Blonde

anastasia dipbrow pomade blonde review

Al een hele lange tijd was ik me aan het irriteren hoe mijn wenkbrauwen er uit zagen. Eigenlijk heb ik me nooit zorgen gemaakt om mijn wenkbrauwen, tot dat ik voor de grap een wenkbrauw potloodje kocht. Ik deed dit toen ik op vakantie was in Griekenland en zonder bij na te denken kocht ik een kleur. Over het algemeen paste de kleur wel bij me, maar na drie jaar denk ik daar nu wel anders over. Op zoek naar iets anders.. Maar wenkbrauw producten zijn zo duur!

Zoals je op de foto ziet en aan de titel kan lezen, is het wel duidelijk voor welk product ik ben gegaan. Ik liep de Douglas binnen en zag daar een stand van Anastasia Beverly Hills. Nooit geweten dat de Douglas in Lelystad dat verkocht en na alle reviews was ik toch erg benieuwd naar dit merk. Ik nam een kijkje en al snel werd ik aangesproken. Ze zag dat ik er de ballen verstand van had en vroeg of ze het bij mij op mocht brengen. Ik ben de moeilijkste niet dus uiteraard mocht dat. Zonder twijfel wist ze dat van alle kleuren de ‘blonde’ variant perfect bij mij zou matchen. Zelf vond ik deze erg donker ogen.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in BlondeAnastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Blonde

➸ Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Blonde

De kleur bleek inderdaad precies bij mijn haarkleur te passen en natuurlijk niet te vergeten, mijn huidskleur. Omdat ik best een moeilijke huidskleur heb verbaasde mij dit enorm. In één klap de perfecte match. Voordat ze begon vroeg ik haar of het ook makkelijker te doen is om meer gelijkheid te krijgen. Ja, ik weet dat wenkbrauwen geen tweelingen zijn maar er moest wel een manier zijn om het zo te laten lijken, toch? Ze kwam met het idee om stencils te gebruiken. In eerste instantie vond ik het geldklopperij, aangezien ze niet erg goedkoop zijn.

wenkbrauw stencils anastasia beverly hills review

➸ Waarom geldklopperij?

Het klinkt misschien wat overdreven, maar in eerste instantie vond/vind ik het echt een beetje zonde van het geld. De set met wenkbrauw stencils kost €22,95 wat ik al niet goedkoop vind. Daarbij komt dat de set bestaat uit vijf stencils, waarvan je er als het goed is maar één gaat gebruiken. Tenminste, niet als je Rebecca heet en jezelf altijd al eens heb willen zien met ‘full arch’ wenkbrauwen. Trust me, dat was geen gezicht. De mevrouw van de Douglas raadde mij de petit arch aan, wat ik eigenlijk helemaal niet leuk vond. Ik had toch minstens gehoopt dat ik wel wat vollere wenkbrauwen had. Maar nee.. Het stencil paste perfect op mijn wenkbrauw. Zoals je kan raden, nam ik de set toch maar mee.

Anastasia Beverly Hills duo brush #12

➸ Het aanbrengen van de Dipbrow Pomade

Zoals ik al eerder vertelde, heb ik me nooit bezig gehouden met mijn wenkbrauwen. Ik epileerde wel overige haartjes en tekende ze elke ochtend bij door de vorm te volgen van mijn wenkbrauw. Verder dan dat kwam ik niet en heb ook nooit in mijn wenkies geïnvesteerd. Natuurlijk kon daarom een goed kwastje niet ontbreken. Anastasia komt zelf met een kwastje, nummer 12. Het kwastje bestaat uit een applicator om de dipbrow mee aan te brengen en een spoelie om je wenkbrauwen mee in model te brengen en het product een soort van ‘uit te kammen’. Beide kwastjes had ik nog niet dus dit was het investeren waard.

Anastasia dipbrow pomade geld waard?

➸ Is het uiteindelijk het geld waard?

Ik kan hier kort of lang over zijn, maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet. Ja, dit is het geld meer dan waard. In het begin moest ik mega oefenen en pakte ik telkens veel te veel product. In de winkel werd mij al verteld hoe weinig je nodig hebt, maar dit is toch altijd even aftasten. Uiteindelijk heb ik een klein beetje spijt van de stencils die ik er bij heb gekocht, want die gebruik ik eigenlijk helemaal niet. Mijn wenkbrauwen hebben al duidelijke lijnen van zichzelf en die volg ik daarom gewoon. Nog een fijn punt is dat de dipbrow een klein beetje hard opdroogt, wat er voor zorgt dat je ook geen wenkbrauw gel hoeft te gebruiken. Tenminste, voor mijn wenkbrauwen is dit product stevig genoeg om geen warrige wenkies te krijgen.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade blonde review

ein-de-lijk kan ik gedag zeggen tegen mijn wenkbrauw potlood die alleen maar te koop is in Athene. Gelukkig had ik een vriendin die er regelmatig heen ging, maar nu is dat niet meer nodig. De kleur is goed, het aanbrengen gaat makkelijk én mijn wenkbrauwen krijgen er een beter vorm door. De Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Blonde kost €29,95. Voor het kwastje in combinatie met de spoelie betaalde ik €23,95 en de wenkbrauw sjablonen kosten €22,95 per vijf stuks. Hoppa, even voor bijna zeventig euro aan wenkbrauw spullen, maar als het goed is ga ik hier heel lang mee doen. Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Liefs,
Rebecca

23 Reacties

 1. 4 november 2016 / 06:37

  Wauw wauw en nog eens wauw! Echt zo mooi! Jouw wenkbrauwen komen nu zoooo mooi uit! x

 2. 4 november 2016 / 06:41

  Die stencils zou ik persoonlijk niet gebruiken. Naar de dipbrow ben ik zelf nog ontzettend nieuwsgierig en die wil ik zeker nog eens gaan proberen.

 3. 4 november 2016 / 07:45

  Mooi hoor!! Jammer dat die stencils zo duur zijn. Ik gebruik de wenkbrauwproducten van Christian Faye. Ook niet heel goedkoop maar wel goedkoper dan dit. Ze zijn semi permanent wat wil zeggen dat het ontzettend goed blijft zitten.

 4. 4 november 2016 / 08:31

  Oeh, ik denk dat ik de stencils achterwegen zou laten maar ik ben wel super benieuwd naar de dipbrow zelf.

 5. 4 november 2016 / 08:32

  Ai ik vind het prijzig, maar super fijn dat jij er zo blij mee bent 😉 Het is wel een mooi merk!

 6. 4 november 2016 / 09:40

  Ik heb ‘m ook en sindsdien gebruik ik niets anders meer <3 Alleen maar liefde voor de Dip Brow!

  • Rebecca
   Auteur
   4 november 2016 / 20:36

   Ik denk dat ik dit binnenkort ook heb. Tot nu toe wil ik al niks anders hihi

 7. 4 november 2016 / 10:05

  Ik ben ook super enthousiast over Anastasia producten, en vind ze het geld absoluut waard. Ik gebruik zelf graag de eyebrow wiz alleen de mijne is op 🙁 Nu gebruik ik een budget pencil van Essence en ben aan het sparen voor iets nieuws haha. Misschien probeer ik de volgende keer de dipbrow pomade wel!

  • Rebecca
   Auteur
   4 november 2016 / 20:37

   Daar heb ik zelf ook over nagedacht, maar ik hoorde van veel mensen dat deze heel erg snel op zou zijn. Daarom ben ik uiteindelijk hier voor gegaan omdat je hier heel lang mee zou doen.

 8. 4 november 2016 / 11:20

  Ziet er mooi uit. Ik gebruik zelf een soortgelijk product van Benefit de K Brow. Daar ben ik erg tevreden over heeft een speciaal kwastje er al bij zitten dus dat scheelt weer in de prijs hihi. Ik zou zelf ook niet met die stencils kunnen werken hoor. Mijn wenkbrauwen hebben net als bij jou al een redelijke vorm van zichzelf dus het is gewoon de basis volgen. Appeltje eitje hihi

  • Rebecca
   Auteur
   4 november 2016 / 20:38

   Heerlijk he! Nergens voor nodig om dan met stencils te gaan werken terwijl je al een mooie vorm hebt 😉

 9. 4 november 2016 / 18:00

  ik gebruik deze ook maar dan in een andere kleur, heel fijn product!

 10. 4 november 2016 / 18:22

  Wat een onwijs leuk artikel heb je geschreven, ik moest er echt om lachen. Ik gebruik zelf geen wenkbrauwproducten omdat mijn wenkbrauwen toch al superdonker zijn, maar ik vind het bij jou echt onwijs mooi staan! Jammer alleen dat je die stencils erbij hebt gekocht dan… X

 11. 4 november 2016 / 20:58

  Ooh, super mooi Rebecca! Ik heb het wenkbrauwpoeder van Anastasia, maar ik wil ook zó graag eens de dipbrow proberen. Mijn poeder is bijna op dus dan mag het haha. xoxo

 12. 4 november 2016 / 21:14

  Staat je super! Ik heb hem zelf ook en ben er echt super blij mee! Voorheen gebruikte ik ook altijd potloodjes met de kans dat je soms er een gedeelte van afveegde. Ik ga nooit meer terug hihi.

 13. 4 november 2016 / 21:19

  Gebruik het zelf nu een halfjaartje ongeveer maar kan echt niet meer zonder! Echt topspul!

 14. 5 november 2016 / 08:25

  Wauw, wat een onwijs mooi effect Rebecca. Ik vind de kleur ook perfect bij je passen. Zonde dat je de stencils uiteindelijk niet gebruikt. Zelf gebruik ik altijd een simpel oogpotloodje voor mijn wenkbrauwen, maar ik wil heel graag ook nog eens dit product aanschaffen, ben er zo benieuwd naar!

 15. 5 november 2016 / 10:13

  Oeh, het kleurtje past inderdaad perfect bij jouw wenkbrauwen. Heb zelf ook al getwijfeld over deze eyebrow set, maar vind de prijs toch nog wel aan de hoge kant. Ik zet hem lekker op mijn wishlist voor de feestdagen hihi! Liefs

 16. 5 november 2016 / 14:02

  Ik heb wel eens een vergelijkbaar product gebruikt van Inglot maar ik vind het altijd zo tricky om mee te werken! Bij jou vind ik het effect echt enorm mooi. Ziet er echt heel erg goed uit.

 17. 5 november 2016 / 18:28

  Wat mooi! En ook niet zo ‘nep’! (sommige wenkies zien eruit alsof ze van ducttape zijn ;))
  Staat je prachtig!

 18. 8 november 2016 / 10:24

  Ik heb ook de dipbrow pomade maar ik vind het niet zo fijn. Het lijkt wel of het potje bij mij heel snel uitdroogt terwijl ik elke keer het dekseltje er goed op draai. Ik vind de browwiz van Anastasia wel heel fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video