Outfit ➸ Comfy white sweater

Outfit ➸ Comfy white sweater

Over het algemeen ben ik dol op de herfst. De kaarsjes kunnen weer aan, zonder dat je je kamer nog heter maakt dan dat het al is. De dekentjes kunnen weer op de bank en de eerste chocolade melk heb ik ook al gehad. Maar er is nog een reden waarom ik dol ben op het gure weertje; truien! Ik ben echt een truien gek en elk jaar koop ik er altijd wel weer wat bij. Enne, dat ik weer mijn summerbody niet behaald heb zien we nu ook niet meer.

Sting sweaterOutfit of the day Rebecca Denise

➸ My comfy white sweater

Als je het mij vraagt zijn truien ontzettend makkelijk de combineren. Met broeken staat het leuk, maar ook met rokjes kan het prima. Omdat ik de laatste tijd toch al een rokjes tik heb, combineer ik deze trui daarom met mijn nieuwe rokje. Het rokje is high waist en daarom vind ik het leuk de trui er in te stoppen. Doordat het rokje wijd valt heb je ook geen problemen met de overige stof van de trui. Je hebt namelijk wel eens dat dat je van die bobbels krijgt als je iets in een rokje of broek stopt.

Outfit Rebecca Denise

➸ Overknee boots

Iets waarvan ik nooit gedacht zou hebben dat ik het zou dragen, is nu toch werkelijkheid geworden. Overknee boots! Deze prachtige overknee laarzen kreeg ik binnen van Sacha en stiekem moest ik erg wennen. Al vrij snel vind ik de laarzen ontzettend ordinair, maar door ze eenvoudig te combineren maak je daar al snel verandering in. Een trui is natuurlijk ontzettend casual en als het goed is niet ordinair. Voor mij is dit een erg gedurfde combinatie, maar toch kan ik me er wel in vinden. Ondanks dat ik het spannend vond om naar buiten te dragen, dat zeg ik eerlijk.

overknee boots sacha shoes

➸ More about the outfit

Omdat de outfit voor mij doen al erg opvallend was, heb ik de sieraden heel minimaal gehouden. Mijn Mockberg horloge past bijna bij alles. Samen met mijn armbandje van Wanderlust & Co is dit een perfecte combinatie om te dragen bij de outfit. Verder geen overige sieraden, want de laarzen en trui vallen al genoeg op.

Sweater ; the Sting x Skirt ; H&M x Boots ; Sacha shoes x Watch ; Mockberg x Bracelet ; Wanderlust&Co

Outfit Sacha shoes overknee boots

Al met al ben ik toch blij dat ik voor deze laarzen ben gegaan. Zelf had ik ze nooit gekocht, maar omdat Sacha schoenen een samenwerking wilde leek mij dit een perfecte timing. Mijn mening is wel bijgedraaid. Over the knee boots zijn niet ordinair! Oké, je moet wel echt opletten hoe je ze draagt. Op deze manier kan het prima, toch? Deze outfit droeg ik ook in mijn lookbook, waar ik erg leuke reacties op heb gehad. Mijn Fall Lookbook kun je hier terug vinden.

Liefs,
Rebecca

*Betreft deels een samenwerking

38 Reacties

 1. 30 oktober 2016 / 11:16

  Heel mooi! Staat je ook weer ontzettend goed!! ❤️

 2. 30 oktober 2016 / 12:16

  Super leuke outfit! Ik ben wel fan van over the knee boots 🙂 En je trui, heerlijk fluffy! XOXO

 3. 30 oktober 2016 / 12:30

  Heel leuk, vooral in combinatie met dat rokje!

 4. 30 oktober 2016 / 13:19

  wat een geweldige outfit! super leuke (en vast lekker zittende) trui, heel leuk zo met dat rokje. en ondanks dat je het spannend vond met die laarzen, vind ik het geweldig staan! super leuke outfit!

 5. 30 oktober 2016 / 13:22

  Oooh dit staat je goed!! Ik heb ook nog zulke laarzen maar ik weet nooit hoe ik dat moet combineren!

  • Rebecca
   Auteur
   1 november 2016 / 20:42

   Probeer het dan ook eens op deze manier 🙂 Best een veilige manier om mee te beginnen hihi

 6. 30 oktober 2016 / 13:53

  Yeahhh goed van je, dat je het eindelijk heb geprobeerd! 😀 Het staat je gewoon super goed en zeker niet ordinair! Ik zeg vaker doen! xx

  • Rebecca
   Auteur
   1 november 2016 / 20:42

   Nee gelukkig staat het zeker niet ordinair! Ben er zelfs heel blij mee 🙂

 7. 30 oktober 2016 / 14:07

  Wat een onwijs leuke outfit! Zo’n leuke combi! Ik vind dit soort fluffy truien zelf nooit zo makkelijk te combineren, maar zo staat hij super!

  • Rebecca
   Auteur
   1 november 2016 / 20:44

   Oh ik vind deze truien juist erg makkelijk om te combineren hihi. Met rokjes lukt alles!

 8. 31 oktober 2016 / 12:09

  Ik vind de outfit erg gaaf en vooral die laarzen 🙂 Helemaal niet ordi! Staat je allemaal erg mooi.

 9. 31 oktober 2016 / 15:52

  Oeh wat een cute trui! Ik vind hem echt heel leuk! Je hebt hem ook erg leuk weten te combineren.

 10. 31 oktober 2016 / 16:49

  Wat een leuke trui! Ik vind je horloge en dat armbandje ook heel erg mooi

 11. 1 november 2016 / 11:38

  Wauw, wat een onwijs mooie en cosy uitziende outfit Rebecca! Perfect voor de herfst. En wat zijn je foto’s laatste tijd (eigenlijk altijd al) on point! <3

 12. 1 november 2016 / 13:19

  Prachtige outfit! De laarzen staan je erg mooi en ik vind ze erg leuk gecombineerd!

 13. 1 november 2016 / 14:02

  TOP! Je ziet er mooi uit en je rockt de outfit geweldig.

 14. 1 november 2016 / 21:49

  Waaaauw, wat een prachtige outfit! Ik ben echt verliefd op je overknee boots <3

 15. 2 november 2016 / 09:50

  Dat je laarzen ordinaire laarzen zijn, daarin kun je van mening verschillen. 😉 Leuke, frisse outfit voor de herfst vind ik dit.

 16. 2 november 2016 / 10:09

  Ik vind je outfits zoo leuk!! Ik wil die trui nu ook, wat een leukie!

 17. 2 november 2016 / 14:39

  Ziet er echt heerlijk zacht uit! leuke outfit heb je samen gesteld! -x-

 18. 2 november 2016 / 15:37

  Staat je leuk! Truien zijn inderdaad goddelijk.

 19. 2 november 2016 / 15:50

  Dat ziet er echt heel leuk uit! Ik heb zelf ook overknees gekocht en ik ben er verliefd op. Die trui is ook prachtig! X

 20. 2 november 2016 / 20:47

  Mooie outfit weer! Staat je fantastisch!! Mooie foto’s ook weer!! ?

 21. 3 november 2016 / 11:06

  Ik zou toch zweren dat ik al gereageerd had.. Ben ik in de spam terecht gekomen?
  Staat je in ieder geval erg mooi!

  • Rebecca
   Auteur
   3 november 2016 / 14:44

   Oeps! Je stond inderdaad ergens tussen mij 4000 spam berichten die ik om de zoveel dagen krijg. Gelukkig kon ik op naam zoeken. Zo vervelend dat vele echte reacties daar terecht komen.

 22. 4 november 2016 / 00:44

  Ziet er leuk uit en volgens mij zit die trui super lekker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video