Zo veel mooie dingen | Bloemen, nieuwe meubels & pakketjes!

Rebecca Denise

Soms ben ik zo veel bezig met de negatieve dingen die er allemaal bezig zijn op dit moment, dat ik vaak vergeet wat een boel mooie dingen er eigenlijk zijn. De afgelopen tijd heb ik een hele hoop dingen meegemaakt waar ik erg blij van word en ook daar mag ik wel eens wat vaker naar kijken. Van spontaan bloemen krijgen tot aan de meubels die er eindelijk zijn! Do I hear sneak preview?

De afgelopen tijd weten mijn vriendinnen dat ik niet helemaal lekker in mijn vel zit. Het is zo iets wat ik één keer in de zo veel tijd erger heb dan anders. Op dit moment is het weer erg aanwezig. Ik heb dan geen zin in afspreken, onnodig appen en zonder me het liefst een beetje af. Gelukkig begrijpen mijn vriendinnen dat ze dan niet moeten pushen en ik weet dat ze er echt voor mij zijn. Natuurlijk is het niet leuk om een vriendin te hebben die altijd maar moe is, maar ze weten dat ik er niet veel aan kan doen en dat is fijn.

what friends are for

➸ What friends are for

In deze periode zijn ze er voor me, zo geniet ik van de kleine dingen. Een bezoekje met Roxanne aan de Burger Bar en de bioscoop (de nieuwe Bridget Jones vond ik echt ontzettend leuk!). Jessica die flink voor mij heeft geshopt in Amerika en mijn huisje kwam bekijken met een prachtig bos bloemen. Kim die gezellig de hele middag met me op de bank heeft gezeten om te kletsen. Sharmaine met wie ik op een terras ging zitten en we sloten met cappuccino weg dronken. Daarbij kreeg ik ook nog eens heerlijke Lush producten! Liefff! Rianne kwam met een fruitmandje op ziekenbezoek & Dieuwertje kwam daarna gezellig aan mijn -nieuwe- eettafel zitten en zo kletste we uuuuren over van alles en nog wat.

sneak preview nieuwe meubels 2016

➸ Eindelijk de meubels! 

Na ongeveer drie weken in ons huisje te hebben gewoond zonder meubels kwamen eeeindelijk ons meubels! Ondanks dat we er al een beetje aan gewend waren om niks te hebben, was het toch erg fijn om binnen te krijgen. De tafeltjes die we hadden staan maakte plaatst voor een grote salon tafel en ons eethoek waar ik echt verliefd op was geworden, is echt een pronk stuk in ons huis! Stiekem mis ik die witte, kleine tafeltjes wel. We kregen er ook vaak leuke complimenten over. Helaas voel ik me nog niet goed genoeg om het huis echt een thuis te maken. Dit komt allemaal in de loop der tijd wel. De meubels zijn er en dat is al leuk genoeg! In verhuisvlog één en verhuisvlog twee liet ik jullie alles op klus gebied zien. In verhuisvlog drie gaan jullie als het goed is alle meubels zien!

placefully winactie

➸ Gewonnen & andere pakketjes!

Het moment dat je net een paar weken in je nieuwe huis woont, maar de pakketjes man je nu al kent. Heel voorzichtig kreeg ik de vraag waarom hij hier elke dag wel één of meerdere pakketjes moet brengen. Na dat ik het had uitgelegd snapte hij het en nu zeggen we standaard tot morgen. De pakketjes die ik allemaal binnen kreeg waren super gave samenwerkingen. Waaronder de samenwerking waar ik een Moschino tas mocht uitzoeken. Ook had ik een winactie gewonnen van Dalinka, via Placefully. Een leuk pakketje met een te schattige canvas tas, een douchefoam van Etos & een lekkere Toblerone! Nogmaals bedankt! Verder kreeg ik deze maand vier paar schoenen binnen? WHUT!? Yep, hierover later meer! Pakketjes maken gewoon echt gelukkig.

➸ Essence winactie winnaar & nieuwe winactie!

Een tijdje geleden gaf ik een erg leuk tasje weg met een paar leuke essence make-upjes. Omdat ik altijd vraag of ik de winnaar bekend mag maken voor dat ik dit online zet deel ik jullie graag mee dat Dieuwertje het pakketje heeft gewonnen!  Heb je niet gewonnen? Dan kun je nu nog een  poging wagen aan mijn nieuwe Bath & Bodyworks winactie.

adam factory lelystad

➸ Een heel lief vriendje

Net samen wonen met iemand die niks kan en mag, is niet makkelijk. Je kan het aan mijn vriend vragen. Natuurlijk stel je de eerste weken anders voor je, maar dat konden wij niet. Als het ware moest hij me verzorgen en daarbij werd ik er ook niet vrolijker op naarmate ik thuis zat. Toch bleef hij de kalmte hemzelf en dat heb ik op momenten dat ik zo negatief denk echt wel nodig. Ook kwam hij laatst thuis met een bosje bloemen terwijl ik samen met een vriendin aan de koffie zat. Het bosje bloemen staat heel mooi nu op de eettafel. Ik ben echt dol op bloemen en ik denk dat ik binnenkort toch echt een bloemenabonnement af ga sluiten.

kimmetjekims.nl brittanyelizabeth.nl

➸ Bloggersdate

Al een lange tijd zit ik met verschillende meiden in een app vol met bloggers. Het is er bijna geen dag stil en we kletsen over van alles en nog wat. Vaak zat hebben we het er over om af te spreken, maar dat is erg lastig. Ook omdat we allemaal ergens anders vandaan komen. Een tijdje geleden was ik uitgenodigd voor een workshop en hoorde dat Kim & Britt er ook heen gingen. We ontmoette elkaar die dag voor het eerst en gingen na de workshop gezellig uiteten. Het was zo leuk om de meiden met wie ik al heel lang app een keer in het echt te zien! Het was onwijs gezellig! Een vlog over deze dag kun je hier vinden.

Al met al dus genoeg om blij mee te zijn. Maar soms vind ik het gewoon ontzettend lastig om met mijn negatieve gedachtes om te gaan. Vaak nemen ze toch een soort van over en vergeet ik de mooie dingen. Goed dus om eens vaker bij stil te staan!

Liefs,
Rebecca

17 Reacties

 1. 22 oktober 2016 / 08:26

  Ik snap hoe je je voelt, heb dit ook wel eens gehad. Inderdaad blijven denken aan alle mooie dingen om je heen en proberen te genieten van alle kleine geluksmomentjes, hoe simpel ze ook kunnen zijn (zoals een zonsondergang) xx

 2. 22 oktober 2016 / 08:33

  Wat heerlijk al die positiviteit op een rijtje! <3

 3. dieuw
  22 oktober 2016 / 08:42

  Geniet van al je momenten, in de zware momenten heb je ze nodig. En geef die vriend van je een dikke knuffel voor alle lieve zorgen.

  Yeay ik ben super blij met het gewonnen pakket, yeay ik heb wat gewonnen !!

 4. 22 oktober 2016 / 08:55

  Mooie positieve momenten! Soms is het moeilijk om dat eerst te zien i.p.v. de negatieve momenten. Op de een of andere manier zie je die altijd meer, haha! En wat is jouw vriend een lieverd! Enjoy your weekend girl! <3

 5. 22 oktober 2016 / 09:25

  Ondanks de mindere kanten, ziet het ernaar uit dat er toch veel moois om jou heen gebeurt. Hopelijk kun je daar toch oprecht van genieten en voel je jezelf snel weer wat beter.

 6. 22 oktober 2016 / 09:28

  Wat een mooie momenten! Zo lief dat je vriend spontaan thuis komt met een bosje bloemen. Snap dat dat je wel even opfleurt op dat moment. De foto met Kim en Britt blijft echt super leuk. Hoop jullie snel te zien x 🙂

 7. 22 oktober 2016 / 09:49

  Naar om te horen dat je een beetje in een dipje zit! Ik herken het helaas ook van mezelf. Maar juist dan is het zo goed om je, zoals jij doet, op de positieve dingen te focussen, want ook die zijn er nog. Dit is echt een overzichtje om blij van te worden! Fijn om te horen dat je vriendinnen en vriend ook echt voor je klaarstaan! En gefeliciteerd met je gewonnen prijs 🙂

 8. 22 oktober 2016 / 10:17

  Negatief zijn is altijd heel erg makkelijk maar zo een artikel met alleen maar positiviteit is natuurlijk leuker! Super lief van al je vriendinnen en vriendlief. Ook ben ik blij dat wij elkaar eindelijk hebben ontmoet. <3

 9. 22 oktober 2016 / 12:42

  Wat goed dat je de positieve punten op een rij zet. Wat een super lieve vriend en vriendinnen heb jij Rebecca. Als je weer zo’n negatieve bui hebt gewoon dit artikel erbij pakken. Misschien helpt het een klein beetje <3

 10. 23 oktober 2016 / 14:19

  Heel leuk om je blogjes te lezen! Fijn dat je zoveel lieve vriendinnen om je heen hebt! <3

 11. 23 oktober 2016 / 15:36

  Wat lief dat je vriend plots kwam aanzetten met die prachtige bos bloemen! Fijn dat je meubels zijn aangekomen; is sowieso normaal dat een nieuw huis niet meteen als ‘thuis’ aanvoelt.. tijd geven en komt zeker goed!

 12. 23 oktober 2016 / 18:15

  Goed dat je altijd op je vriend en je vriendinnen kan terugvallen. Niet iedereen heeft dat geluk. Jullie eettafel is mooi, zeg! Knap, die houtstructuur!

 13. 23 oktober 2016 / 20:10

  Gelukkig heb je veel dingen om “gelukkig” over te zijn! Idd je vriend, (wie heeft er zo’n goeie, lieve, begripvolle, geduldige) veel vriendinnen en natuurlijk je ouders!! ?

 14. 24 oktober 2016 / 11:03

  Wat vervelend dat je niet zo lekker in je vel zit. Super dus dat je de mooie dingen die de laatste tijd zijn gebeurd nu opschrijft. Die bloggersdate klintk super gezellig!

 15. 24 oktober 2016 / 13:59

  Ben heel benieuwd naar het filmpje met je meubels 🙂 En wat een lieverd die vriend van jou, bloemen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video