Eten bij Cannibale Royale & Mia officieel voorstellen | Vlog #17

Eten als een kannibaal & Mia officieel voorstellen | Vlog #17

Als aller eerst even een bekentenis. Ja, dit is een iets oudere vlog, maar ik vond deze te leuk om dan maar niet meer te delen met jullie. In deze vlog stel ik Mia namelijk officieel nog even voor en wauw, wat is ze al snel gegroeid zeg. Het is hier echt nog een pluizebolletje. In de avond ging ik uiteten bij Cannibale Royale, een nogal vreemd maar erg lekker restaurant. Uiteindelijk werd het een spontane sleepover bij vriendin Kim en was het weer ouderwets gezellig.

uiteten bij cannibale royale

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendin Kim een high tea cadeau. Zoals ik in de vlog al uit leg kwam een datum prikken er maar niet van en zo kwamen we op het idee om in de avond dan maar eens af te spreken om uit eten te gaan. Kim had een leuk restaurant uitgekozen met de naam Cannibale Royale. Van de naam werd ik een beetje misselijk, maar uiteindelijk hebben we er heerlijk gegeten. Check ook even de mega freaky menu kaart die ik laat zien in de vlog. Mocht je een keer niet weten waar te eten in Amsterdam, dan is dit zeker een aanrader. De burger was hemels en volgens mij gewoon van rund, hihi.

Eten bij Cannibale Royale & Mia officieel voorstellen

Ik hoop dat het niet erg is dat deze vlog al van iets langer geleden is. Het is uiteraard geen half jaar geleden, maar vond het toch wel zo netjes om even te vermelden. Ik heb een onwijs gezellige dag gehad en ook komt er snel weer een Primark shoplog online van deze dag. We zijn beide goed geslaagd. Mocht je willen abonneren op mijn kanaal, dan kun je dat doen door middel van hier te klikken. Dankjewel alvast en geniet van jullie weekend!

Liefs,
Rebecca

12 Reacties

 1. 14 januari 2017 / 12:07

  Aaaahw wat een schatje is Mia! Ze is ook zo mooi! 🙂 Haha, ik moest wel lachen om de naam van dat restaurant. Het is inderdaad net alsof je mensenvlees gaat eten. Gelukkig was het erg lekker en cheap! 🙂

 2. 14 januari 2017 / 14:59

  Wat een schatje is Mia toch ook! Dat restaurant heeft inderdaad een beetje een enge naam, maar het eten ziet er wel lekker uit en als ik jullie zo hoor was het ook echt een aanrader 🙂

 3. 14 januari 2017 / 17:16

  Ah wat is Mia een droppie! Het restaurant klinkt heel wreed ja, maar gelukkig was het eten dan wel lekker 🙂 Die dinerkaart is wel een beetje creepy jaa!

 4. 15 januari 2017 / 11:45

  Omg dat inderdaad echt een freaky naam voor een restaurant! Maar het zag er wel heerlijk uit! k zou er denk ik ook wel een keer willen eten;) Super leuke vlog!

 5. 15 januari 2017 / 14:16

  Ah wat is Mia een mooi beestje. Oh die naam Cannibale royale, dit moet ik aan mijn man vertellen, hij houdt van burgers.

 6. 15 januari 2017 / 17:52

  Wat een leuke vlog weer! En ik vind Mia echt een schatje!!! <3

 7. 15 januari 2017 / 19:05

  Hele leuke vlog! Haha moest zo lachen om die menukaart met die mensen en jouw reactie daarover! Je bent echt een geweldig mens X

 8. 15 januari 2017 / 20:55

  Aww die Mia, zooo lief! En inderdaad best creepy, het menukaart! Maar wel fijn dat je er heerlijk hebt gegeten.

 9. 17 januari 2017 / 01:29

  Leuke vlog, lief katje, prachtig uitzicht en je vriendinnetje en jij hebben een hele prettige stem om naar te luisteren 🙂

 10. 29 januari 2017 / 12:04

  Wat een schatige Katje heb je meid. En wat super fijn dat je zo een fijne avondje heb gehad bij je vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video