Outfit ➸ White lace up

Outfit ➸ White lace up

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een outfit deelde op mijn blog. Ik vind het nog steeds één van de leukste dingen om te doen om samen met mijn mams op pad te gaan en foto’s te maken. Mooie plekjes opzoeken en achteraf samen lekker een kop cappuccino drinken om af te sluiten. Als het aan mij lag, deden we dit elke week. Uiteraard is het weer een outfit met een rokje, maar ik beloof dat het voorlopig even de laatste is.

outfit post fashionblogger 2017outfit skirt lace up

Outfit ➸ White lace up

Hoe kan het ook anders dan dat ik weer een outfit deel waarin ik een rokje draag? Het is nou eenmaal iets dat ontzettend makkelijk te combineren is en iets waarin ik mijzelf fijn voel. In de afgelopen maanden ben ik door omstandigheden wat aangekomen en met een los vallend rokje kan ik dat toch goed verhullen. De gezondere levensstijl is weer begonnen, maar ondanks dat ik misschien mijn oude figuurtje weer terug krijg blijf ik toch wel rokjes dragen. Leuk dat in mijn vorige outfitpost mensen juist vonden dat rokjes helemaal niet makkelijk zijn.

tinqerbellfashion.nl review bootshm top lace up white

top ; H&M | Skirt ; Coolcat | Shoes ; Tinqerbellfashion.nl

Less is more

Voor iedereen die mij langer kent dan vandaag komt het niet als verassing dat ik niet houd van teveel poespas. Een outfit is voor mij al heel snel af en daar heb ik helemaal niet veel voor nodig. Omdat ik ook niet graag op val en in de spotlight sta, past de uitdrukking less is more zeker bij mij. Anders dan mijn standaard oorbellen, droeg ik verder geen sieraden. De zilveren details in de schoenen en de ringetjes van het shirt vind ik al meer dan genoeg.

Rebecca Denise outfit post

Voorlopig beloof ik dat dit voor nu de laatste outfit is met een rokje. De volgende word gewoon met een broek, want dat draag ik ook gewoon hoor hihi. Nu alleen nog een leuke locatie vinden die een beetje in de buurt is. Bij ons in de stad zijn zo weinig leuke plekjes voor mooie foto’s.. Of misschien maar gewoon een hele dag weg plannen voor meerdere outfits. Mocht je leuke tips hebben voor goeie plekjes voor outfit foto’s, laat het dan zeker even achter in de comments!

Liefs,
Rebecca

30 Reacties

 1. 12 januari 2017 / 07:18

  Heel erg leuk! Vind vooral je schoenen tof.

 2. 12 januari 2017 / 07:29

  Supermooie outfit! Ik ben ook dol op rokjes en vind ze zo makkelijk te combineren. Leuk om te zien hoe jij dit rokje hebt gecombineerd!

 3. 12 januari 2017 / 07:53

  Hele leuke outfit, staat je heel goed! En outfits met rokjes vervelen niet hoor, die vinden we ook leuk om te zien!

 4. 12 januari 2017 / 11:20

  Oh krijgen wij voorlopig geen rokken meer te zien hier. 😉 Leuke plek om outfit foto’s te maken, dat heb ik ook genoeg in mijn dorp, wel vind ik het altijd lastig omdat er veel mensen rond lopen..hihi. Die outfit staat je leuk!

 5. 12 januari 2017 / 11:22

  Ah wat leuk dat je dit soort dingen altijd samen met je moeder doet! De outfit vind ik ook echt leuk, loveeee het rokje!

 6. 12 januari 2017 / 11:53

  Wat heb je toch weer een leuke outfit gecreëerd! Ik vind het je erg leuk staan. Vind zo’n shirtje met van die touwtjes erg tof in combinatie met zo’n rokje. 🙂

 7. 12 januari 2017 / 14:22

  Ik vind dit weer een hele geslaagde outfit 🙂 De laarsjes, leuk leuk. Zoiets zoek ik eigenlijk nog!

 8. 12 januari 2017 / 19:37

  Ik vind het super leuk hoe jij je rokjes combineert! Ik krijg zelf ook zin om rokjes te kopen hierdoor haha.

 9. 12 januari 2017 / 20:06

  Oh wat een leuke look weer! Ik houd ook veel meer van rokjes dan van broeken. Een stad als Leiden, Amsterdam of Utrecht is trouwens onwijs geschikt voor outfitposts! Malou x

 10. 12 januari 2017 / 22:07

  Leuk leuk leuk!! Jou staat ook alles hè? Som zou ik ook wel in een rok willen!
  Mooie outfit hoor!

 11. Rianne
  12 januari 2017 / 22:42

  Kampen is een hele mooie locatie om foto’s te maken.

 12. 13 januari 2017 / 01:34

  Leuke outfit! Rokjes staan je erg goed. Ik vind rokjes wel moeilijk te combineren. Vooral omdat het vinden van een goed rokje lastig is, vind ik dan. Ik vind ze wel altijd erg leuk bij anderen.

 13. 13 januari 2017 / 11:21

  Superleuke outfit! En de foto’s zijn wederom leuk geworden <3

 14. 13 januari 2017 / 11:31

  Wat een leuke outfit! Vind de top echt geweldig en je hebt ‘m mooi gecombineerd!

 15. 13 januari 2017 / 15:30

  Wat een leuke outfit! Ik ben echt verliefd op je laarsjes.

 16. 13 januari 2017 / 22:41

  Staat je leuk! Vooral je rok vind ik leuk. Zelf ben ik gek op rokjes.

 17. 15 januari 2017 / 11:43

  Hihi ik draag over het algemeen ook alleen maar rokjes hoor. Is helemaal niet erg! Ik vind je outfit echt super gaaf! Vooral het plooirokje!

 18. 17 januari 2017 / 01:33

  Mooi hoor! Less is more, hou ik ook van!

 19. 29 januari 2017 / 12:06

  Wat een super mooie outfit meid het sta je heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video