Dingen die ik nog graag zou willen doen met mijn moeder

Dingen die ik nog graag zou willen doen met mijn moeder

Mijn moeder en ik hebben een heel hechte band. Dat is eigenlijk al sinds ik me kan herinneren en wij doen veel dingen samen. Helaas is het nu ietsje minder geworden nu ik niet meer thuis woon en zien wij elkaar eigenlijk veel te weinig. Er zijn zo veel dingen die ik nog met mijn lieve mams wil doen. In dit artikel deel ik een paar van de dingen die ik samen nog wil doen.

koffie hotspots

➸ Leuke koffie tentjes ontdekken

Mijn moeder en ik zijn dol op koffie. Misschien kun je ons zelfs licht verslaafd noemen. Toen ik nog thuis woonde gingen wij minstens één keer in de week een bakje koffie drinken in de stad. Nu is dat minder geworden maar we proberen dit op z’n tijd toch wel eens te doen. Vaak blijven wij binnen Lelystad, maar het lijkt mij heel leuk om ook eens in andere steden wat leuke hotspots te bezoeken. Bijvoorbeeld het Kattencafé Kopjes in Amsterdam. Zo hebben we koffie én katten, twee dingen waar we beide dol op zijn. Mocht je hotspots hebben waar wij echt naar toe moeten kun je die natuurlijk achter laten in de comments.

➸ De huishoudbeurs

Iets waar ik zelf nog nooit geweest ben, maar waar vele vrouwen elk jaar weer zin in hebben. De huishoudbeurs is een echt dagje uit en dit lijkt me geweldig om met mijn moeder te doen. De huishoudbeurs is van zaterdag 18 t/m zondag 26 februari 2017 in de RAI Amsterdam. Ondanks dat ik ergens heel goed weet dat dit niet echt mijn ding is, lijkt het me toch erg leuk om eens naar toe te gaan samen.

➸ City trip naar een mooie stad

Samen met mijn moeder hebben we een keer spontaan een weekendje Duitsland geboekt. We verbleven eerst een nachtje in Enschede en reden daarna door naar Duitsland waar we nog twee nachtjes overnachtte. Ik zou nog ontzettend graag met mijn moeder naar een mooie stad gaan. Misschien zoiets als Londen of Rome. Het allerleukst lijkt me een surprise trip via srprs.me, waar je een reis boekt zonder dat je weet waar je naar toe gaat. Oooh wat lijkt me dit gezellig. Samen een nieuwe stad ontdekken. Yes, dat staat nog heel hoog op mijn lijstje.

➸ Dagje naar de Spa

Beide zijn wij niet echt fan van badkleding en vermeiden we het liefst elk jaar weer. Wat dat betreft zijn we blij als het weer herfst word en we weer lekker onszelf kunnen bedekken met kleding. Toch lijkt het mij erg leuk om een keer samen een dagje naar een Spa te gaan en ons te laten verwennen. Het liefst met een hot stone massage, dat lijkt me zo een heerlijke massage! Daarna gezellig samen lunchen of avond eten en dan lekker uitgerust en wel terug naar huis.

Er zijn echt zo veel dingen die ik samen met mijn mams wil doen! Er zijn zo veel dingen die je samen kunt doen en als je nog meer leuke uitjes weet, laat het dan zeker achter in de reacties. Ik denk dat mijn moeder en ik maar snel dingen moeten gaan plannen, of niet mam?

Liefs,
Rebecca

39 Reacties

 1. 10 januari 2017 / 07:45

  Ah zo’n lief artikel. Leuke dingen wil je nog doen!

 2. 10 januari 2017 / 07:49

  Je noemt dingen op die ik ook heerlijk vind om met mijn moeder te doen. Vooral aan de stedentrip met mijn moeder naar Stockholm heb ik goede herinneringen. Verder ga ik graag met haar naar de bioscoop of naar een musical of het theater.

 3. 10 januari 2017 / 08:24

  Lief hoor. Heerlijke meidendingen staan op je planning. Lekker genieten met z’n twee ?

 4. 10 januari 2017 / 09:07

  Ik ben zelf ook nog nooit op de huishoudbeurs geweest maar lijkt me een gezellige dag om met je mams te doen. Zat gisteren avond je vlog van oud en nieuw nog te kijken en daar hadden jij en je mams het duidelijk weer erg gezellig 🙂 Je moeder (ik weet niet hoe oud ze is) maar ze komt erg jong over, super leuk!

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 20:33

   Ah zo leuk om te horen. Wij hebben inderdaad een hechte band en we doen super graag dingen samen. Mijn moeder is bijna 49 jaar (oeps weet niet of ik dat mag zeggen hoor haha)

   • 12 januari 2017 / 11:23

    49 is niet oud! Hihi, nou absoluut jong van geest en moderne mams heb je!

 5. 10 januari 2017 / 09:29

  Wat een leuke ideetjes 🙂 Ik ben laatst met mijn moeder naar de film geweest en we gingen in december nog samen shoppen. Ik zou nog wel een bonbon/chocolade workshop willen doen 🙂

 6. 10 januari 2017 / 09:56

  Wat een mooi en hartverwarmend artikel; heeel leuk om zo een lijstje te maken met dingen die je nog met mams wil doen!

 7. 10 januari 2017 / 12:38

  Wat een leuke dingen om met je moeder te doen. IK heb veel van deze dingen überhaupt nog nooit gedaan, zoals een Spa bezoeken. Dat wil ik dolgraag een keer doen maar he thoef tniet per se met mijn moeder.

 8. 10 januari 2017 / 13:31

  Aah wat een leuk lijstje! Mijn moeder en ik zijn ook echt dol op koffie en katten, dus wij moeten ook echt een keer naar dat kattencafé haha. Hopelijk kun je snel iets leuks doen met je mams!

 9. 10 januari 2017 / 15:32

  Wat fijn om zo’n mooie en bijzondere band te hebben met je moeder. Leuke dingen die je met je moeder wilt gaan ondernemen.

 10. 10 januari 2017 / 15:34

  Wat leuk dat je hiervan een artikel hebt gemaakt, het zet mij gelijk aan het denken. Verder ga ik binnenkort ook een dagje naar de spa met mijn moeder. Wij gaan wel op een bikini dag want naakt lijkt mij nou helemaal niets haha. misschien heel bevrijdend maar ik zit er niet echt op te wachten dat ik iedereen ga bekijken en hun mij, want die gedachte zit er bij mij wel in!

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 20:32

   Haha als ik ga zou ik ook zeker op bikini dag gaan hoor. Ah dat lijkt me echt niet fijn tussen al die naakte mensen hahah

 11. 10 januari 2017 / 18:51

  Moet je zeker doen meis. Time flies! Mijn moeder is ziek, en daardoor kan ik nu nog maar heel weinig doen met haar. Die tijd is kostbaar <3

 12. 10 januari 2017 / 19:10

  Wat leuk om te lezen dat je zo’n ontzettende goede band hebt met je moeder, daar mag je echt blij mee zijn 🙂

 13. 10 januari 2017 / 19:29

  Wat een leuke ideeën! Ik ga zelf regelmatig met mijn moeder shoppen, dan zoeken we steeds weer een andere stad uit. Huishoudbeurs ben ik wel geweest en vond ik niet zo geweldig, maar dat kwam meer door de ontzettend langzaam wandelende mensen hahah.

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 20:31

   Ah ja dat is dus de reden waardoor ik er niet perse naar toe wil gaan, haha. Ik heb daar ook echt een hekel aan!

 14. 10 januari 2017 / 20:23

  In de vorigr vlog zag ik gelijk al dat jij en je moeder heel hecht zijn. Super leuk om te zien hoor! De dingen die hier boven staan klinken ook allemaal erg leuk om samen te doen. Vooral de citytrip, hihi!

 15. 10 januari 2017 / 20:47

  Wat leuk! Heb dat ook met mijn moeder en in kan samen naar londen aanraden.

 16. 10 januari 2017 / 22:43

  Ohhh wat leuk allemaal! Die dingen wil ik zeker nog wel allemaal met je doen Rebecca, ik kan niet wachten om weer eens iets leuks te doen samen. ? you very mutch!!

 17. Rianne
  10 januari 2017 / 23:01

  Wat een mooi artikel en dag jullie nog veel leuke dingen mogen doen samen.
  Dat gevoel van de huishoud beurs ken ik ben er ook bog nooit geweest en denk elke keer zal ik maar dan is het gevoel van ach vind het waarschijnlijk toch niks aan groter en ga ik toch niet

 18. 10 januari 2017 / 23:38

  Je noemt echt hele leuke en gezellige dingen! Ik zou met mijn mams heel graag een stedentrip willen maken, ook naar Londen of iets dergelijks. Lijkt me super gezellig om er samen even tussenuit te knijpen!

 19. 11 januari 2017 / 03:27

  Ah, leuk artikel! Ik zou ook nog wel wat meer leuke dingen met mijn moeder willen doen. Eigenlijk is m’n mams toch wel een beetje m’n beste maatje.

 20. 11 januari 2017 / 09:51

  Zo een mooie foto van jullie <3 Ook heel leuk om te lezen dat je zo een goede band hebt met je moeder. Ik hoop dat jullie veel van deze dingen snel van je lijstje kunnen afstrepen. Ik zie mijn moeder sinds ik in Zwolle woon veel te weinig, dat vind ik wel echt jammer, dus misschien moet ik ook snel maar eens zo iets leuks plannen met mijn mama!

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 20:30

   Jammer is dat he. Zodra je op jezelf woont doe je nou eenmaal veel minder samen. Des te meer reden om binnenkort eens iets leuks te plannen!

 21. 11 januari 2017 / 12:34

  Hartverwarmend! ♥ 🙂 M’n moeder en ik gaan af en toe samen shoppen, koffie drinken en een hapje eten. Gezellige dagjes! Een citytrip zie ik ook wel zitten.

 22. 11 januari 2017 / 13:46

  Heerlijk plan met je moeder zo te lezen. Dagje spa oh alleen de gedachte al. De huishoudbeurs, wel druk al is het wel gezellig. Ik was er jaren geleden geweest. Misschien moet ik dit jaar maar weer eens gaan.

 23. 11 januari 2017 / 15:06

  Wat een leuke post! En lief dat je al die dingen met je moeder wil doen. Super leuk ook allemaal!

  Love,
  Dascha

 24. 11 januari 2017 / 15:26

  Wat een mooi artikel! Dingen doen met je moeder blijft toch altijd leuk! Ik vind dat je ook echt leuke activiteiten hebt bedacht.

 25. 11 januari 2017 / 17:04

  Wat mooi dat je zo’n goede band hebt met je moeder! Ik denk ook dat het heel waardevol is om dit soort dingen met haar te kunnen doen. Zelf zie ik mijn moeder niet zo vaak, omdat mijn ouders in Canada wonen.

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 20:29

   Ah jeetje wat lijkt me dat zwaar zeg. Juist wanneer je haar dan ziet koester je die momenten nog meer volgens mij.

 26. 11 januari 2017 / 17:43

  Ik ben dol op jouw en je mammie hihi! Zeker in je vlogs is het heerlijk om de gezelligheid en liefde tussen jullie te zien! Erg bijzonder <3

 27. 11 januari 2017 / 19:26

  Leuke dingen heb je opgeschreven! Ik ga elk jaar met mijn moeder en mijn oma naar de huishoudbeurs haha. Het is onderhand een traditie geworden 😛

 28. 11 januari 2017 / 20:56

  Super leuke dingen! Ik wil in het nieuwe jaar ook meer quality time doorbrengen met mijn mama’tje <3

 29. 11 januari 2017 / 21:26

  Wat een leuke artikel en zoveel leuke dingen die je met je moeder wilt gaan doen! De huishoudbeurs lijkt me super leuk om een keer te mogen bezoeken, maar voor mijn gevoel veel te druk.

 30. 15 januari 2017 / 11:41

  Zo lief dit artikel. De huishoudbeurs ben ik een keer geweest, maar vond ik toch wel een beetje heftig haha. Lijkt me echt super fijn om een moeder te hebben waar je echt leuke dingen mee kunt doen. Dat zou ik echt koesteren;)

 31. 17 januari 2017 / 01:38

  Wat fijn dat je zo’n close band met je moeder hebt, heel herkenbaar! Ik heb een waslijst met dingen die ik nog met haar wil doen 🙂 Op Amsterdam Zuid onderin het WTC heb je een mooi tentje Fitch & Shui, misschien vinden jullie dat wel leuk? xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video