Hoe een video opnemen echt bij mij gaat..

Hoe een video opnemen echt bij mij gaat..

Soms heb je van die dagen dat een video opnemen echt niet gaat. Het lijkt zo makkelijk als je video’s op youtube ziet, maar dat is het niet altijd. Ik heb altijd wel wat spraakfoutjes, maar in deze video was het wel heel erg. Het leek me leuk om dit ook eens te laten zien. Een beetje gevloek en irritatie komen regelmatig voor wanneer ik een video op neem.

En ineens is er sneeuw vandaag! Tenminste, iniedergeval bij ons. Omdat veel mensen vandaag misschien het huis niet verlaten, leek het me een goed moment om deze video vandaag met jullie te delen. Dan is het toch een stuk aangenamer vandaag met een beetje leed vermaak.

Hoe een video opnemen echt bij mij gaat..

En zo gaat een video opnemen dus op slechte dagen. Ik maakte zo veel fouten dat ik eigenlijk geen eens meer zin had en het liefst wilde ik alles verwijderen en er maar gewoon niks mee doen. Toch ben ik blij dat je een video zo kunt bewerken dat het lijkt alsof het helemaal goed ging. Benieuwd naar hoe de video uiteindelijk is geworden? Hier kun je mijn Primark shoplog terug vinden. Mocht je willen abonneren op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen. Geniet voor nu van het weekend & glijd vooral niet uit!

Liefs,
Rebecca

 

17 Reacties

 1. 7 januari 2017 / 13:22

  Leuk om te zien! Uiteindelijk was het resultaat van je video wel heel leuk hoor, ik denk dat het bij niemand in één keer goed gaat..

 2. 7 januari 2017 / 15:52

  Hahaha wel leuk om te zien, soms kan het zo vermoeiend zijn blijkbaar omdat het niet lukt. Je video is uiteindelijk toch super geworden dus it was worth it!

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 10:17

   Het is inderdaad erg vermoeiend als je meer dan 4 fouten maakt in 1 zin, haha. Uiteindelijk met flink bewerken is het inderdaad wel een goed filmpje geworden. Thanks ^^

 3. 7 januari 2017 / 19:06

  Haha leuk om te zien! Ik herken mezelf heel erg van toen ik nog video’s maakte.

 4. 8 januari 2017 / 00:11

  Haha, ik pies in mijn broek! Zo leuk om te zin.

 5. 8 januari 2017 / 18:55

  Hahaha heel leuk om te zien. Ik denk ook wel dat het bij niemand in een keer goed gaat hoor.

 6. Rianne
  8 januari 2017 / 22:59

  Geweldig en dan die gezichtstrekken dan van je hahahaha. Leuk dat je ook je bloopers met ons deelt.

 7. 8 januari 2017 / 23:28

  HEEEERLIJK DIT!! Ik heb ervan genoten. Dit ben ik ook! Heerlijk! Jouw kop ook! Precies hoe ik je ken!

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 10:16

   Hahaha erg he! Iedereen herkent dit denk ik wel die filmpjes maakt.

 8. 9 januari 2017 / 00:25

  Haha leuk! En heel herkenbaar! Vooral toen je ging liggen 😛 Zo ben ik zelf ook.

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 10:15

   Hahah ja dat was het punt dat ik het echt even had gehad.. Pff

 9. 9 januari 2017 / 23:09

  Whahahaha ge-wel-dig! Echt top filmpje! Ik heb in een deuk gelegen! En zo herkenbaar ook, ik kan op precies dezelfde manier gefrustreerd reageren als iets niet gaat zoals ik wil. Heerlijk gelachen!

  • Rebecca
   Auteur
   11 januari 2017 / 10:15

   Hahah erg he hoe een mens gefrustreerd kan raken. Blij dat ik je aan het lachen heb gekregen hihi

 10. 15 januari 2017 / 11:38

  Hahaha het doet me een beetje denken aan als ik een selfie wil maken. Super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video