YES! Ik wil dit al zo lang & nu gaan we het doen!

YES! Ik wil dit al zo lang & nu gaan we het doen!

Het nieuwe jaar vierde ik met een boel lieve mensen en met zijn alle gingen wij het nieuwe jaar in. We hebben een onwijs gezellige avond gehad, maar eind van de eerste dag van het nieuwe jaar werd ik erg ziek. Het begon met een lichte keelpijn. Helaas volgde de migraine en de koorts al heel snel en zo begon mijn 2017 niet al te best. Toch hebben wij nu iets heel leuks om te vertellen en ben ik zo blij dat ik (we) dit eindelijk gaan doen!

op reis met srprs.me

YES! Wij gaan op reis met srprs.me!

Wij gaan samen op reis met srprs.me! Een reis waarbij je geen idee hebt waar je naartoe gaat en je de bestemming pas te weten komt op Schiphol. Dit staat al ontzettend lang op mijn bucketlist en kan niet wachten om dit samen te gaan doen. Eerder stond het al hoog op mijn lijstje om alleen op reis te gaan en gelukkig heb ik hier nu een vinkje achter kunnen zetten. Ik ging in mijn uppie naar Parijs en had een onwijs leuke tijd. Alle vlogs kun je trouwens terug vinden op mijn youtube kanaal.

Over 17 dagen is het dus al zo ver, ons stedentripje naar een onbekende plek. Ik ben nooit van het ruim optijd inpakken en als je dat wel bent heb je toch een beetje pech. Je krijgt pas een paar dagen van te voren te weten welke musthaves je Γ©cht mee moet nemen (dacht ik, zo niet dan niet) Ergens heel spannend om niks te kunnen regelen, maar aan de andere kant natuurlijk super gaaf. Niet van te voren kunnen opzoeken wat er in de stad te doen is waar je naar toe gaat… Jammer? Zeker niet!

Wel hebben wij aangegeven dat we naar Mediterraan Europa willen, zodat we zeker zijn van een lekker zonnetje. Ik heb niet persΓ© voorkeuren, maar ik wil absoluut niet naar Athene. Je mag altijd drie steden opgeven waar je niet naar toe wilt dus daarbij voegde ik nog Barcelona en Praag. Volgens mij valt Praag niet onder Mediterraan Europa, maar ik wil er gewoon echt niet heen hihi. Het aftellen is begonnen en wij hebben er erg veel zin in. Natuurlijk ga ik alle vijf de dagen vloggen om jullie van alles op de hoogte te houden! Ohhh, ik heb er zin in! Ben jij wel eens met srprs.me op reis gegaan? Waar werd je toen naartoe gestuurd?

Liefs,
Rebecca

30 Reacties

 1. 5 januari 2017 / 06:27

  Ohhh spannend! Dit is eigenlijk echt niets voor mij want ik heb graag de controle en wil altijd alles weten.. toch lijkt mij dit stiekem ook heel leuk. Ik ben benieuwd waar jullie uiteindelijk naar toe gaan!

 2. 5 januari 2017 / 06:31

  Oeehh dat klinkt spannend zeg! Ik denk alleen niet dat het wat voor mij zou zijn. Ik word daar denk ik veel te nerveus van

 3. 5 januari 2017 / 08:34

  Oh dit lijkt me heel spannend! Ik ben benieuwd waar je naartoe gaat

 4. 5 januari 2017 / 08:35

  Zo leuk en spannend! Dat zou ik ook echt nog een keer willen doen πŸ™‚ Ik ben heel benieuwd waar jullie naartoe gaan!

 5. 5 januari 2017 / 09:43

  Ahhh dit lijkt me ook zo leuk om nog een keertje te doen! Misschien zet ik het wel op m’n bucketlist voor dit jaar. Ik ben benieuwd waar jullie reis naartoe gaat!

 6. 5 januari 2017 / 10:28

  Oeh dit wil ik ook echt nog een keertje doen! Heel spannend, ben super benieuwd πŸ™‚

 7. 5 januari 2017 / 10:30

  Een vriendin van mij heeft dit ook gedaan en het lijkt mij ook leuk om te doen. Zo kom je nog eens ergens waar je nog nooit bent geweest! Ben benieuwd wat de uiteindelijke bestemming gaat worden.

 8. 5 januari 2017 / 11:14

  O zo gaaf, dit wil ik ook echt nog eens heen! Waarom wil je niet naar Athene? Nu ben ik wel benieuwd haha. Ben enorm benieuwd waar je naartoe gaat! Malou x

  • Rebecca
   Auteur
   6 januari 2017 / 16:12

   Omdat ik Athene echt een hele nare en vieze stad vind. Toen ik daar was voelde ik me totaal niet ‘welkom’. Voor geen goud dat ik daar heen wil haha

 9. 5 januari 2017 / 12:38

  Ahhh wat super leuk dat jullie dit gaan doen! Kan me voorstellen dat je er helemaal naar uitkijkt haha. Mediterraan Europa zou ik nu ook aanklikken denk ik. Als het maar warmer is dan hier! :’) Ben benieuwd waar jullie uiteindelijk naar toe gaan. πŸ™‚

 10. 5 januari 2017 / 15:59

  Lijkt mij ook ontzettend leuk om eens te doen, nog nooit gedaan dus. Ben nu al benieuwd naar jullie ervaringen πŸ™‚

 11. 5 januari 2017 / 16:08

  Oeh wat gaaf! Dit lijkt mij ook echt heel cool πŸ™‚ veel plezier alvast!

 12. 5 januari 2017 / 16:15

  Lijkt me wel tof om eens met SPRS.me weg te gaan. Wel spannend dat je vooraf zo goed als niks weet haha. Cool! Benieuwd waar de reis heengaat.

 13. 5 januari 2017 / 16:28

  Echt leuke en vooral spannend. Ik ben benieuwd waar je naartoe gaat !

 14. 5 januari 2017 / 16:30

  Wat super gaaf! Dit wil ik ook ooit nog eens doen. Ik wens jullie alvast veel plezier! En ik ben natuurlijk heel benieuwd waar jullie heen gaan.

 15. 5 januari 2017 / 16:53

  Dit zou ik ook nog wel graag eens willen doen. Ben heel benieuwd waar jullie naar toe gaan!

 16. 5 januari 2017 / 19:10

  Aah, zo leuk dit! Ben enorm benieuwd waar jullie naartoe gaan!:) wil dit ook ooit nog eens doen!

 17. 5 januari 2017 / 19:28

  Ooooh wat gaaf!
  Ik ben heel benieuwd waar jullie heen worden gestuurd en hoe je het gaat ervaren:). Have fun!

 18. 5 januari 2017 / 20:27

  Wat gaaf!! Zo ontzettend spannend waar jullie heengaan zeg! Alvast heel veel plezier!

 19. 6 januari 2017 / 12:58

  Oeh wat gaaf. Het lijkt me zo leuk om met Surprise me op vakantie te gaan. Veel plezier alvast!

 20. 7 januari 2017 / 10:49

  Wat gaaf! Ik wil dit ook nog zo graag doen! Ben benieuwd naar waar je naartoe gestuurd wordt!

 21. 7 januari 2017 / 11:01

  Super leuk! Ik ga in oktober met sprsme en waarschijnlijk ook een stedentrip. Heb er nu al zinin.. heel veel plezier!

 22. 7 januari 2017 / 11:10

  Super leuk! Ik wil dat ook graag een keer doen. Hoor alleen maar positieve verhalen over SPRS.me

 23. 8 januari 2017 / 18:53

  Oh wat leuk en zo spannend voor jullie! Ben heel benieuwd waar jullie naartoe gaan. Mijn zusje heeft dat ook gedaan en is uiteindelijk in Oostenrijk belandt. Ze heeft het erg naar haar zin gehad daar.

 24. 9 januari 2017 / 00:17

  Gaaf! Heel spannend waar jullie heen zullen gaan.

 25. 11 januari 2017 / 11:08

  Wat leuk zeg! Ik denk alleen niet dat mijn vriend dit zou durven. Ik ben benieuwd waar jullie naartoe gaan!

 26. 24 januari 2017 / 14:57

  Oehhh, dit zou voor mij wel een hele uitdaging zijn hoor! Amina, middle name: Control freak! Heel benieuwd waar je heen bent gegaan, ik ga zo je vlog kijken. Wat gaaf dat je alleen naar Parijs geweest bent! Ik weet niet of ik dat zou durven hoor! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video