Oud & nieuw vieren op het dakterras | Vlog #16

Oud & nieuw vieren op het dakterras | Vlog #16

Met oud & nieuw heb ik zelf een beetje een haat/liefde verhouding. Aan de ene kant vind ik het super gezellig en vind ik het echt mooi om een jaar af te sluiten. Aan de andere kant vind ik het een verplichting om gezellig te doen en denk ik ach, het is gewoon net als elke andere dag. Vooral nu in de periode dat het niet zo lekker met mij gaat, had ik dit nog erger dan anders. Toch was ik vastberaden er een mooi feestje van te maken en dat is zeker gelukt.


a la marie taart 2017

Om te vieren dat we 2016 konden afsluiten, werden wij uitgenodigd in Deventer bij het zusje van Mitchell. Samen met twee vrienden van ons gingen we die kant op en waren we in totaal met ongeveer dertien mensen. Uiteraard kan er geen taart ontbreken en ook dit keer maakte Marie-Lise weer een onwijs leuke (en lekkere) taart. Ze is er ontzettend goed in en ik ben echt dol op haar taarten. Dit was een heerlijke redvelvet. Is ‘ie niet schattig? Marie maakt ook taarten op bestelling, als je meer wilt zien volg haar dan zeker op instagram.

Aftellen

Helaas zijn we het echte aftel moment vergeten. Dit komt omdat we een paar minuten voor 12 met zijn alle naar het dakterras gingen en we niet ‘officieel’ dé klok op de televisie zagen. Mijn vriend wenste mij een gelukkig nieuwjaar waar op ik antwoordde ”neehee, nog niet”. Toch was het echt 00:00 uur en zo gingen wij het nieuwe jaar in. Proostend met roze suikerspinnen champagne, op het dakterras, genietend van andermans vuurwerk.

Mijn 2016

2016 was voor mij een jaar met ups & downs. Natuurlijk heeft iedereen dit en klinkt het ook bijna als een cliché. 2016 is het jaar waarop ik een nieuwe baan kreeg, maar deze weer net zo hard afkapte. Ik raakte dus (vrijwillig) werkeloos en is tot nu toe het beste besluit geweest dat ik kon nemen. Dit jaar ben ik gaan samenwonen met mijn vriend, kochten wij een kitten en hebben wij veel leuke dingen gedaan. Ook is dit het jaar waar ik besloot er niet meer om heen te draaien en toe te geven dat het niet meer zo goed met mij gaat. Het heeft tijd nodig om dingen om de rails te krijgen, maar dat ik nu thuis zit doet mij heel goed.

new year 2017 cotton candy champagne

Goede voornemens?

Sorry, maar daar doe ik niet meer aan. Elk jaar wil ik weer voor mijn summerbody strijden, maar elk jaar lukt dit niet. Ik wil veel van de wereld zien, maar het budget is er niet voor. Ook wil ik meer afspreken met vriendinnen, maar ook dat is lichamelijk gewoon erg zwaar voor mij. Dus nee, goede voornemens doe ik niet meer aan. Ik zie wel wat dit jaar voor mij in petto heeft!

Oud & nieuw vieren op het dakterras | Vlog #16

De twijfel of ik wilde vloggen deze dag was enorm groot, maar wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Het is zo een mooie manier om af en toe nog eens terug te kunnen kijken op leuke momentjes. Ook was het een doel om voor het nieuwe jaar de 1500 abonnees te bereiken. Met jullie hulp is dit gelukt en nu heb ik er inmiddels 1600! Ik wil iedereen ontzettend bedanken die op mij geabonneerd is. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, maar wel willen.. dan kun je hier klikken om je op mij te abonneren. Ik hoop dat jullie allemaal een mooie jaarwisseling hebben gehad & dat 2017 veel moois mag brengen! Ook dit jaar blijf ik weer blogjes typen en meer video’s maken. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën dus mocht je leuke suggesties hebben, laat het me dan vooral weten.

Liefs,
Rebecca

15 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 07:34

  Nog de beste wensen!
  Wat een geweldige taart is dat, zo leuk ook om te zien. En je zag er feestelijk uit, mooi hoor!

 2. 3 januari 2017 / 08:14

  Nog de beste wensen! <3 De taart ziet er echt geweldig uit, heel tof dat ze dat zo maakt.

 3. Dieuw
  3 januari 2017 / 10:59

  Weer eens een geweldig feest gehad, en neeee niet charmant dat laatste stukje!! Beste wensen voor jou en your family <3

 4. 3 januari 2017 / 12:32

  De beste wensen voor dit nieuwe jaar! 🙂 Haha, ik vind jou met je moeder zo gezellig samen. Jullie lunch zag er ook erg lekker uit!
  Die twee jurkjes staan je trouwens erg mooi! Je zag er lekker feestelijk uit tijdens oud en nieuw. 😀

 5. 3 januari 2017 / 17:47

  Vervelend dat je niet goed slaapt. Ik ben zelf ook zo iemand dat slaap mijn leven kan beinvloeden. Ik kan zo ziek en hoofdpijn van krijgen door te kort aan slaap. Gezellig zeg samen wikkelen. De jurk staat je ook prachtig en het feest is ook gezellig, je hebt leuke muziek in je filmpje gedraaid.

 6. 3 januari 2017 / 17:47

  Mooie jurk. Heel feestelijk en leuk gevierd. Fijn als je erop terug kunt kijken!

 7. 3 januari 2017 / 20:55

  Leuke vlog weer!! Die taart was ook zo mooi!

 8. 3 januari 2017 / 22:19

  Leuke vlog! Ik vind jullie kat zo mooi en de jurkjes staan je ook beiden heel erg mooi.

 9. 4 januari 2017 / 22:17

  Nog een gelukkig nieuw jaar meid! Super leuk om je vlog weer te zien. Ik hoop dat dat jaar je weer heel veel moois brengt en dat je je weer wat beter gaat voelen. Je jurkje met de lage hals zag ik al even voorbij komen op insta. Hij staat je zo prachtig!

 10. 29 januari 2017 / 13:00

  Wat een fijne dagje en avondje heb je gehad meid. Beetje laat maar nog een gelukkige 2017 gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video