Mijn gekregen kerstcadeautjes van 2016

Mijn gekregen kerstcadeautjes van 2016

Elk jaar roepen we weer met z’n alle dat we alleen maar kleinigheidjes geven of dat we helemaal geen cadeautjes doen. Toch gaat er elk jaar weer iets mis en eindigen we allemaal met behoorlijk wat cadeaus. Natuurlijk draait kerst echt niet om de cadeautjes, maar ik ga er niet om liegen en zeg eerlijk dat ik het eigenlijk wel heel erg leuk vind. Dit jaar ben ik weer goed verwend en heb erg veel zin om mijn gekregen spulletjes met jullie te delen.

gekregen kerstcadeautjes 2016

Mijn gekregen kerstcadeautjes van 2016

Tweede kerstdag vierde Mitchell en ik bij mijn ouders thuis. Samen met mijn zus en haar twee kinderen gingen we eerst ontbijten en daarna was het tijd voor cadeautjes! Mijn neefje kon niet wachten en hij mocht de cadeautjes uitdelen aan diegene waar de naam op stond. Alles voor Mitchell was ook voor Michelle, die twee namen leken iets teveel op elkaar hihi. Iedereen is ontzettend verwend en op het eind van de avond kreeg iedereen ook nog een leuke envelop van mijn vader.

Jimmy choo illicit

Jimmy Choo – Illicit

Het eerste cadeautje dat ik uit mocht pakken was het luchtje van Jimmy Choo, Illicit. Dit luchtje stond al een tijdje op mijn wishlist en had ik ook voor mijn verjaardag gevraagd. Dit is het luchtje dat ik altijd stiekem op deed van mijn moeder toen ik nog thuis woonde, maar nu heb ik ‘m gelukkig zelf. Deze is zó lekker en blijft ontzettend lang hangen.

gamma woon decoratie

Marmer, marmer & nog meer marmer

Volgens mij ben ik een heel makkelijk persoon om cadeautjes voor te kopen. Nooit hoor ik iemand die er moeite mee heeft om voor mij iets te verzinnen. Ook mijn zus had er dit jaar geen moeite mee en kocht hele mooie items voor mijn interieur. Items van marmer heb je nou eenmaal nooit genoeg. De waxinelichthouders hebben ook nog eens een mooie rosé gouden bovenkant, waardoor het perfect in ons huis past.

Yankee candle snow in love what i got for christmas 2016

Yankee Candle – Snow in love & Snowflake cookie

Nog een item die op mijn birthday wishlist stond, was de kleine variant van de Yankee Candle in de geur Snowflake cookie. Ook deze kreeg ik van mijn moeder, samen met nog een large jar in de geur Snow in love. Snowflake cookie is een heerlijke zoete koekjesgeur. Snow in love is een heel subtiele geur die ik echt perfect vind voor dagelijks gebruik. Het is een hele rustgevende geur, die volgens mij iedereen wel lekker vind.

Urbanista Seattle Corded koptelefoonurbanistalife headphone rose gold

Urbanista Seattle Corded koptelefoon

Tot slot kreeg ik nog een prachtige koptelefoon van mijn vriend. Ik pik altijd die van hem, omdat die draadloos is. Normaal is dat niet zo een probleem, maar als we tegelijk willen sporten is dat wel vervelend. Deze koptelefoon werkt via bluetooth en heeft een touch functie aan de zijkant waarmee je de volume regelt en liedjes verder of terug mee kan gaan. Buiten het feit dat het onwijs handig is om een koptelefoon zonder draad te hebben is deze ook nog eens onwijs mooi. Rosé goud en wit, love it!

Mia Britse Korthaar kitten

Het aller mooiste cadeautje

Mia is toch wel het mooiste cadeautje van dit jaar. We haalde ons prachtige Britse Korthaar (of volgens Mitchell een kortse brithaar) ongeveer twee weken geleden op en wat zijn we ontzettend blij met haar. Zelfs mijn oude kat (16) is weer volop aan het spelen en vind Mia ergens ook echt wel interessant. Ze is dolgraag bij ons en het is echt een schatje. Ze ligt erg graag onder de kerstboom, dus ook haar beschouwen we als een kerstcadeautje.

Ik hoop dat jullie hele fijne dagen gehad hebben, vol met gezelligheid, lekker eten en misschien ook wel wat cadeautjes! Bij deze wil ik jullie alvast een heel mooi en gezellig uiteinde wensen. Doe voorzichtig en geniet er van!

Liefs,
Rebecca

37 Reacties

 1. 30 december 2016 / 06:43

  Wat ben je lekker verwend met alle cadeaus. Je koptelefoon is heel tof. Mooie foto van Mia!

 2. 30 december 2016 / 07:37

  Mooie cadeaus heb je gekregen! Ik snap wat dat je kat het mooiste cadeau is. Zo’n dropje!

 3. 30 december 2016 / 07:41

  Ah, die laatste foto! Wat een droppie is Mia toch! Leuke cadeaus heb je gekregen met kerst! Die marmer look kaarsen zijn echt heel mooi.

 4. 30 december 2016 / 07:49

  Mooie spulletjes allemaal!! Hopen dat je er heel lang veel plezier van zult hebben! En Mia….??

 5. 30 december 2016 / 08:51

  Wat ben je lekker verwend, ik ben ook dol op Yankee Candle en deze geuren (ik ken ze nog niet) lijken me heerlijk. Mia is ontzettend mooi, een echte beauty en een heel speciaal Kerstkado!

 6. 30 december 2016 / 09:03

  Wat ben je verwend geworden zeg! En Mia, echt een schatje!!!

 7. 30 december 2016 / 09:32

  Verwennen met ontbijt dat is een goed begin van cadeaus uitpakken dagen.:-) Wat fijn dat je nu je eigen Jimmy Choo parfum hebt, zal dat van je moeder kunnen zijn? 😉 Mia is toch wel het mooiste cadeautje van dit jaar! Wat lief.

 8. 30 december 2016 / 10:06

  Wauwie je hebt echt prachtige cadeau’s gekregen zeg! Ik ben ook gek op marme kan er nooit genoeg van hebben 😉

 9. 30 december 2016 / 11:22

  Wow wat een prachtige cadeau’s en wat is Mia schattig!! Die Yankee Candle geuren zijn trouwens echt heerlijk. <3 Alvast een fijn oud en nieuw! x

 10. 30 december 2016 / 12:28

  Wat heb je mooie en leuke cadeautjes gehad zeg! En awh het katje is zo schattig!

 11. 30 december 2016 / 13:07

  Wat een mooie cadeautjes! je bent goed verwend!

 12. 30 december 2016 / 13:12

  Wat een prachtige cadeaus! Zeker het poesje, hoe schattig =D

 13. 30 december 2016 / 15:05

  Wat een superleuke en lieve cadeautjes. Die koptelefoon is heel tof! En wat een cutie is Mia <3

 14. 30 december 2016 / 17:04

  Wat een leuke cadeautjes! Snowflake Cookie is heerlijk.

 15. 30 december 2016 / 19:34

  Wauw wat ben je heerlijk verwend! Wat een schattige kat. x

 16. 30 december 2016 / 20:07

  Wat een mooie cadeautjes heb je gehad zeg, super leuk! 🙂

 17. 30 december 2016 / 20:42

  Wat een mooie cadeautjes heb je gehad! Die koptelefoon is wel echt een plaatje! Jij ook vast een fijn uiteinde!

 18. 30 december 2016 / 21:29

  Wat een leuke cadeautjes heb je gehad zeg! Maar inderdaad je katje blijft het geweldigst! Echt een schattie!!

 19. 30 december 2016 / 22:11

  Ah jimmy choo illicit! Heerlijk! En die yankee candles, ahh.. Wat een mooie cadeaus heb je gekregen! En wat een prachtige foto van Mia! Echt een schatje. Fijne jaarwisseling & alvast een gelukkig nieuw jaar Rebecca! x

 20. 30 december 2016 / 22:28

  Ahh wat een mooierd die Mia♡ dat is inderdaad wel een heel mooi cadeau!

 21. 31 december 2016 / 00:52

  Wat een toffe cadeautjes, zo mooi in dezelfde kleuren ook allemaal. Geniet ervan.

  Ik wens je alvast een goed 2017 toe!

 22. 31 december 2016 / 10:28

  Wat een super mooie cadeau’s en zelfs je huisdier is marmer hihi! Ik denk dat het aller mooiste toch wel een huisdier is, dat geeft zoveel liefde <3

 23. 31 december 2016 / 12:42

  Wat ben je verwend zeg! Heerlijk die Jimmy Choo parfum! En inderdaad je kitten is wel het mooiste cadeau denk ik wat een lieverd. Ik wens je het beste voor 2017 en een hele fijne jaarwisseling geniet ervan xxx

 24. 31 december 2016 / 13:03

  Aaahw, wat een leuke cadeautjes! Ik snap dat de kat een van je favo gekregen cadeautjes is! Wat een leukerd zeg. Wat een toffe koptelefoon heb je ook gekregen, like it! Fijne jaarwisseling <3

 25. 31 december 2016 / 14:48

  Wat een mooie cadeautjes heb je gekregen, blijft altijd leuk he geven en ontvangen 🙂 Fijne jaarwisseling.

 26. 1 januari 2017 / 13:47

  Wat is Mia een mooie kat! Ik heb ook net een katje geadopteerd en ik beschouw haar ook als het mooiste geschenk. Verder veel liefde voor Yankee Candles! Ik koop eigenlijk altijd kleine kaarsjes omdat ik zo graag afwissel van geur, maar zo’n grote jars zijn natuurlijk super mooi!

 27. 1 januari 2017 / 16:37

  Wauw, wat ben je goed verwend zeg! Lekker veel cadeaus, mooi om te zien. En ik blijf zeggen… Mia is echt een super schattig beestje!

 28. 2 januari 2017 / 08:00

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen zeg! Omg, wat is Mia toch een schatje <3 Super cute!

 29. 2 januari 2017 / 10:36

  Awwwww bij die laatste foto smolt ik even <3 <3

 30. 2 januari 2017 / 14:15

  Wat een leuke spulletjes! En Mia is gewoon niet normaal schattig! Het lijkt wel een speelgoedkatje omg. Nog een gelukkig nieuw jaar babe!

 31. 2 januari 2017 / 21:29

  Wauw wat een mooie cadeaus heb je gekregen!! En wat een prachtige blog heb je 🙂

 32. 11 januari 2017 / 23:24

  Wauw, wat een prachtige cadeau’s heb jij gekregen. Dat dat katje, wat een poepie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid