Kerst vieren in ons eigen huis met de familie | Vlog #15

Kerst vieren in ons eigen huis met de familie | Vlog #15

Niet alleen vierde ik dit jaar voor het eerst mijn verjaardag in mijn eigen huis, ook leek het ons leuk om dit jaar kerst bij ons thuis te vieren. Het heeft toch wel wat om het na 25 jaar bij mijn ouders te hebben gevierd, het nu andersom te doen en mijn ouders bij ons uit te nodigen. We nodigden nog wat andere uit en zo vierde wij met met zijn alle kerst 2016. Er was een overvloed aan eten en volgens mij ging er niemand met een hongergevoel naar huis.

kerst vieren 2016

Eerste kerstdag?

Omdat ik niet al te veel wilde stressen leek het mij leuk om iedereen iets mee te laten nemen voor het eten, in plaats van cadeautjes. Zo zorgde Marie-Lise voor taart bij de koffie en maakte mijn vader heerlijke spiesen van de barbecue. Mijn vriendin Roxanne maakte een heerlijk toetje gemaakt van kinderbueno en mijn moeder zorgde voor de salades. Al met al was het een goed gevulde tafel geworden en zaten we eind van de avond allemaal heel erg vol. Ook is er nog een oproepje voor gespierde mannen, tussen de 25 en 30 jaar. Met veel tatoeages, verstand en gevoel.

Tweede kerstdag ?

Tweede kerstdag sliepen we een klein beetje uit en gingen vervolgens in ons pyjama richting mijn ouders. Daar gingen wij traditie getrouw met zijn alle aan het kerstontbijt. Mijn moeder dekt dan altijd de tafel en daarna is het tijd om cadeautjes uit te pakken. We zijn allemaal ontzettend verwend en een artikel met mijn gekregen cadeautjes komt snel op de blog!

Kerst vieren in ons eigen huis?

Zoals je kunt zien heb ik erg gezellige dagen gehad. Dit is zeker een kerst die ik niet snel zal vergeten. Ik hoop dat jullie ook allemaal hele fijne dagen hebben gehad! Ik ben volgens mij acht kilo aangekomen, maar het was het wel waard. Als ik me had ingehouden, dan had ik nu spijt gehad. Als je op mij wilt abonneren dan kan dat door hier te klikken. You will make my day!

Liefs,
Rebecca

11 Reacties

 1. 28 december 2016 / 10:39

  Ik hou zelf niet van spijs dus ik haal het er altijd uit. 🙂 Het is altijd goed he opgeruimd huis. En het is gezellig met iedereen erbij. Nog in pyjama en cadeaus, het is gezellig toch. Al was het eerst niet de bedoeling. 😉

 2. 28 december 2016 / 13:28

  Zo te lezen en zien heb je een leuke kerst gehad! Het ziet er ook leuk en lekker uit al dat eten dat mensen mee hadden genomen naar jullie toe.

 3. 28 december 2016 / 14:13

  Wat bijzonder je eerste kerst in jullie huis. Het ziet er echt gezellig uit!

 4. 28 december 2016 / 19:21

  Ahh wat zien de kinderen er lief uit! Die taart ziet er heel lekker uit. Leuke vlog hoor.

 5. 28 december 2016 / 20:55

  In je pyjama naar je ouders toe? Wat grappig! Het zag er wel erg gezellig uit. Hopelijk wordt oud en nieuw ook erg gezellig voor je.

 6. 29 december 2016 / 09:20

  Wat een gezelligheid Rebecca, heerlijk! Fijne jaarwisseling alvast xxx

 7. 29 december 2016 / 15:01

  Aw, ziet er zo gezellig uit. En de katten… Te schattig gewoon 🙂 Zo lief!
  Alvast een fijne jaarwisseling! x.

 8. 29 december 2016 / 21:57

  Ziet er echt super gezellig uit! 😀 Leuk filmpje!

 9. 2 januari 2017 / 14:13

  Hahah moest echt lachen om jou en je vriend! Super leuke vlog weer! En zo herkenbaar om een foodbelly te krijgen in een strak jurkje. Ik leer het ook nooit;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video