Haar tutorial voor de feestdagen | Als ik het kan, kan jij het ook!

Haar tutorial voor de feestdagen | Als ik het kan, kan jij het ook!

Hoi lieve mensen! Vandaag deel ik iets dat ik nog nooit eerder gedaan heb, namelijk een haar tutorial. Als een echte newbie ging ik aan de slag, zonder dat ik uberhaupt wist hoe ik dit nou goed in beeld ging brengen. Toch wilde ik dit kapsel graag delen omdat dit zeer geschikt is voor de aankomende feestdagen! Mocht je nog een beetje inspiratie nodig hebben, kan ik je zeker helpen. Als ik het kan, kan jij het ook!

L'oreal Paris Satin hairspray

➸ Stay all day (or night)

Ondanks dat dit een hele simpele haarstijl is, wil je natuurlijk wel dat het de hele dag blijft zitten. Ik gebruik niet vaak haarproducten, maar als ik dit wel doe is het belangrijk dat ik dit niet terug zie in mijn haar. Dat bedoel ik dan door middel van een vettig laagje of een krokant laagje. Ik heb een hekel aan haarlak die je haar zo crispy maakt dat je er liever niet meer aan wilt zitten. L’oréal Paris Elnett Satin zorgt er voor dat mijn haar nog steeds soepel blijft, maar de vervelende kleine piek haartjes wel verdwijnen.

➸ Haar tutorial video ?

Het was even een struggle om deze video op te nemen, aangezien Mia mij niet met rust liet. Ze rende de hele kamer rond en maakte lekker veel herrie op de achtergrond. Al met al vind ik het voor een eerste keer best goed gelukt en ik hoop dat jullie de video weer leuk vinden. Wil je je abonneren op mijn kanaal, dan kan dat door hier te klikken. Het lijkt mij super, super, super gaaf om de 1500 abonnees te halen voor het nieuwe jaar.

snow spacer

Bij deze wil ik jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen. Ik hoop dat jullie allemaal heerlijk gaan genieten van je familie, lekker eten en het gezellig samen zijn. Houd je niet in, want dat hoef even niet deze dagen. Enjoy!

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

23 Reacties

 1. 24 december 2016 / 07:24

  Wauw, je haar zit echt heel erg mooi! Fijne kerstdagen!

 2. 24 december 2016 / 08:06

  Wat een leuke tutorial zeg, heb je prachtig gedaan! Jij ook hele fijne kerstdagen gewenst x

 3. 24 december 2016 / 09:41

  Wat een mooi kapsel zo en wat een superleuk filmpje! Mia wil ook een flimster worden ?

 4. 24 december 2016 / 09:53

  Je hebt het leuk gedaan. Ik kon het maar niet proberen. Ik kan alleen maar simpel vlek en ik krijg altijd last van mijn arm haha. Hele fijne feestdagen!

 5. 24 december 2016 / 12:06

  Ik vind het super mooi! Wat een mooie kleur haar heb je eigenlijk hihi! Fijne dagen xxx

 6. 24 december 2016 / 14:31

  Ik hou zo van haar tutorials. Ik ben ook niet goed in kapsels, maar ik probeer altijd veel uit hihi. Ik vind het resultaat zo gaaf! Super leuk gedaan!

 7. 24 december 2016 / 19:53

  Ik had het filmpje vanmorgen in bed bekeken en ik vind je haar zo leuk! Alleen vergeten te reageren op je blog, haha. En lief hoe Mia graag bij je is!

 8. 24 december 2016 / 20:46

  Wat een mooie tutorial, staat heel erg mooi! Alvast fijne feestdagen! x

 9. 25 december 2016 / 00:45

  Heel mooi! Ik wil dit kapsel bij mijn dochter proberen en natuurlijk bij mezelf. Fijne feestdagen!

 10. 25 december 2016 / 10:58

  Wauw, wat gaaf! Ik ga het zeker eens proberen, maar eerst wachten tot mijn haar weer is aangegroeid. Fijne feestdagen!

 11. 25 december 2016 / 11:58

  Wauw echt prachtig gedaan! Ik ga het eens proberen 🙂 fijne feestdagen!

 12. 25 december 2016 / 17:02

  Wauw, wat mooi! ♥ Ga ik zeker eens proberen. Hoe je het hebt bij 6:00 minuten, zonder vlechtje, vind ik het ook al erg leuk. xx

 13. Tamara
  26 december 2016 / 17:29

  Geprobeerd… mij lukte het totaal niet. Maar ik heb dikke elastiekjes, zijn niet handy! Ga nieuwe kopen hihi… wel super handig zo’n blog op zijn tijd hihi… doe ik inspiratie op!

  X Tamara

 14. 26 december 2016 / 21:38

  Prachtig haarkapsel. Alleen ben ik echt niet handig met mijn haar. Het stylen kan ik gelukkig wel.

 15. 27 december 2016 / 11:53

  Wat vind ik dit mooi en ondanks je uitleg doe ik het je echt niet na.

 16. 28 december 2016 / 10:51

  Ooooh zo tof <3 Ik moet echt eens wat meer met mijn haren doen!

 17. 28 december 2016 / 23:11

  Dat word niks met mijn korte haar haha Staat wel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video