Rose explosion eau de parfum | Parfum van de Primark

Rose explosion eau de parfum | Parfum van de Primark

Als je de titel niet had gelezen, had je dan geraden waar deze parfum van was? Ik denk namelijk van niet, maar het is echt waar. Deze prachtige parfum kocht ik bij de Primark en is een echte eyecatcher. Natuurlijk moet je niet teveel verwachten van zo een goedkope parfum, maar een beetje verwachtingen hebben mag wel, toch? Benieuwd of deze parfum het geld toch een beetje waard is? Of is dit achteraf toch duurkoop?

Parfum van Primark Rose explosionIn de shoplog die je hier terug kunt vinden, liet ik de parfum al zien. Ik kreeg meerdere reacties over deze parfum. Veel mensen waren erg benieuwd naar de geur, maar ook naar de houdbaarheid van de geur op de huid.  Iedereen was het er wel over eens dat het een onwijs mooie flacon is, en mede daardoor kocht ik deze ook. Tussen alle beauty spulletjes sprong deze parfum er gelijk tussenuit.

Rose explosion Primark parfum 2016

Rose Explosion – eau de parfum

De flacon van deze parfum is onwijs mooi, maar dat hoef ik vast niet meer te vertellen. Alles is rosé goud, op de letters na. Geen overdreven grote reclame van de Primark en ook geen onnodige tekst op het flesje. Gewoon Rose Explosion eau de parfum. Over het algemeen vind ik de goedkopere parfums ook goedkoop ogen, maar bij dit flesje is dat zeker niet het geval. I love it!

Primark over de parfum

”A glamourous and sophisticated floral explosion of rose, sambac jasmine, orchid, freesia and patchouli create a floral-oriental fragrance with a feminine, seductive twist. Rose Explosion is the scent that will ensure you are remembered.”

rose explosion primark eau de parfumPrimark parfum review Nederlands

De geur van deze parfum komt -als je het mij vraagt- totaal niet overeen met de beschrijving. Ik ben zelf namelijk echt geen fan van bloemengeuren. Als ik de beschrijving moet geloven, bestaat deze parfum uit een groot deel alleen maar uit bloemen. Zo zie je maar dat je dus niet alleen op de beschrijving af moet gaan. Persoonlijk vind ik de geur lekker zoet, maar zeker niet overdreven. Het is een lieve, subtiele en toch vrouwelijke geur. Niet overdreven aanwezig en zeker niet een geur voor dames die het liefst Chanel dragen.

Deze geur blijft ongeveer vier uur goed hangen, daarna ruik ik deze niet meer. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik dat bij elke parfum heb die ik draag. Ik ruik geuren heel snel niet meer bij mezelf, terwijl andere deze dan nog wel ruiken. Over het algemeen vind ik het prima dat ik deze vier uur blijf ruiken.

eau de parfum rose explosion primark

Rose Explosion eau de parfum is -zoals ik al zei- te koop bij de Primark. Op dit moment is deze nog steeds te koop, aangezien ik deze nog niet zo heel lang heb. Je betaald €11,00 voor 100ml. Het is niet perse een echte budget prijs, maar heel duur is deze nou ook weer niet. Al met al een prima parfum, voor een prima prijs. Enne, deze staat héél mooi tussen de rest van mijn parfums.

Liefs,
Rebecca

24 Reacties

 1. 22 december 2016 / 06:53

  Vind de verpakking inderdaad echt prachtig! En voor die prijs..

 2. 22 december 2016 / 07:36

  Hij ziet er inderdaad prachtig uit zeg! En wat heb je weer mooie foto’s gemaakt! X

 3. 22 december 2016 / 07:53

  Wat een prachtig flesje alleen al! Het lijkt me echt een fijn parfum, zeker voor die prijs!

 4. 22 december 2016 / 10:22

  Wat een plaatje zeg!! Als je hem al niet om de geur zou kopen dan is het gewoon om te hebben ?

 5. 22 december 2016 / 10:28

  Wat een prachtige flacon zeg! Ik ben erg benieuwd naar de geur en voor het geld hoef je het duidelijk niet te laten.

 6. 22 december 2016 / 11:21

  Zo inderdaad, ik had echt niet geraden waar deze parfum van was geweest! Ik dacht serieus een duur merk ofzo, haha. Hij ziet er ontzettend mooi uit! Ben benieuwd ook naar de geur.

 7. 22 december 2016 / 11:58

  Alleen voor het flesje MOET ik hem hebben!!

 8. 22 december 2016 / 13:00

  Hij ziet er echt super chic uit!!! Ben erg benieuwd naar de geur <3

 9. 22 december 2016 / 17:05

  Door de uitstraling van de flacon zal ik niet denken dat hij € 11 heb gekost, belangrijk is dat hij een fijn geur heeft. 🙂

 10. 22 december 2016 / 17:16

  Alleen al om het uiterlijk van het flesje zou ik hem al kopen, haha. Maar hij lijkt me heerlijk ruiken! Zelf ben ik ook niet een liefhebber van bloemen geurende parfums, maar zou deze toch wel graag willen proberen.

 11. 22 december 2016 / 19:35

  Oeh, hij ziet er heel luxe uit. Mooi zeg!

 12. 22 december 2016 / 22:03

  Het flesje is inderdaad wel heel erg mooi! Ik had bij de foto echt niet door dat hij van Primark was;) Ik ben hier nu ook wel heel benieuwd naar!

 13. 23 december 2016 / 21:40

  Wauw jouw foto’s zijn echt prachtig! Het flesje van de parfum is alleen al mooi, ben benieuwd naar de geur ook.

 14. 23 december 2016 / 22:02

  Erg mooi flacon, alleen daarom zou ik hem al kopen. Ben erg benieuwd geworden nu naar de geur! xx

 15. 23 december 2016 / 22:15

  Jeetje wat een prachtige foto’s! Mooi flesje ook. Ik ben erg benieuwd!

  Have lovely holidays!

  Love,
  Dascha

 16. 24 december 2016 / 00:31

  Mooie foto’s! Hij ziet er zeker niet goedkoop uit. Ik heb wel eens eerder parfum bij de primark gekocht, en die vond ik echt heel lekker! En die was toen ook maar 5 euro ofzo.

 17. 24 december 2016 / 07:20

  Prachtig flesje en de geur lijkt mij ook lekker. Teveel bloemige noten vind ik vaak ook niet lekker, en de prijs is heel goed te doen. Zeker voor een eau de parfum!

 18. 24 december 2016 / 17:34

  Hij ziet er inderdaad wel heel erg mooi uit en ik denk dat ik de geur niet zo lekker zou vinden. Hou meer van de wat zwaardere parfums.

 19. 29 december 2016 / 16:56

  Wauw de foto’s zijn echt geweldig, ik volgde je nog niet op bloglovin, SHAME ON ME! nu wel haha, de flacon ziet er trouwens ook flawless uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video