10x best gelezen artikels van 2016 + mijn aanraders

10x best gelezen artikels van 2016 + mijn aanraders

De laatste maand van het jaar is al weer op de helft. Ik heb altijd het idee dat zodra oktober is aangebroken het ineens onwijs snel voorbij gaat. De laatste maanden vliegen om en voor we het weten is het een nieuw jaar. Ik blog nu ongeveer zeven maanden op By Rebecca Denise en er zijn al heel wat artikels voorbij gekomen. Toch zijn er een paar artikels waarvan ik vind dat deze zeker niet mogen verdwijnen en daarom deel ik deze nog eens even.

Best gelezen artikels & aanraders!

Eigenlijk is dit gewoon schaamteloze zelf promotie, maar ik vind dat deze artikels nog wel een keertje gelezen mogen worden. Sommige omdat ik ze zelf heel sterk vind, sommige omdat je er wat aan kunt hebben. Ook laat ik een paar artikels terug komen die nog steeds heel veel gelezen worden. Je kunt op de titel klikken om naar het artikel te gaan.

Action kleding 2016

#1 OMG draag jij kleding van de Action?

Dit is hands down mijn meest gelezen artikel ever. Nog steeds word dit artikel dagelijks gelezen en ik snap wel waarom. Ik was getuige van een situatie waarin iemand een ander belachelijk maakte omdat zij kleding van de Action draagt. In eerste instantie wilde ik er niks van zeggen, maar achteraf ben ik heel blij dat ik me niet ingehouden heb. Nog steeds hoop ik dat het meisje er iets van geleerd heeft.

#2 Ga hardlopen met je hond, is leuk joh!

Oké, dit artikel komt van mijn vorige blog maar vond ik leuk genoeg om mee te nemen op deze nieuwe blog. Ik besloot om te gaan hardlopen met mijn hond, dat leek me een goed idee. Alles wat fout kon gaan ging fout. Als ik er nu aan terug denk was het eigenlijk wel erg grappig, al vond ik dat op het moment zelf niet.

#3 Lieve Michelle,

Een van mijn meest persoonlijke artikels. Een brief aan mijn zus die plots geen contact meer wilde met zowel mijn ouders als met mij. Ik schreef een brief, op mijn blog. Voor ik het wist werd deze brief door tientallen mensen gedeeld, zelfs door onbekende. Ik kreeg veel mailtjes van mensen die hetzelfde mee maakten op het moment. Doordat deze brief zo veel was gedeeld is deze uiteindelijk ook bij mijn zus terecht gekomen.

#4 Dus, ben ik een slechte blogger?

In dit artikel was ik erg pissig om het feit dat ik niet goed genoeg ben voor PR-bureaus. Natuurlijk snap ik wel dat het voor een groot deel draait om cijfertjes, maar goede content is toch ook wel belangrijk. Er zijn bepaalde blogs waarvan ik de foto’s echt ruk vind, maar zelfs die krijgen de tofste samenwerkingen. Is dit dan ook een vorm van vriendjespolitiek? Of hebben ze echt zo veel bezoekers? Maar waarom dan maar 5 reacties per artikel? Ohhhh de frustraties komen gewoon weer naar boven, haha.

* De reacties die ik op dit artikel kreeg waren soms best hard, maar toch heb ik er erg veel van geleerd. Er zaten ook een boel mega lieve reacties tussen en dat deed mij erg goed.

Guhl color forming mousse

#5 Van blond naar ‘bruin’ haar

Ik kreeg mousse thuis gestuurd van Guhl, waarmee ik ‘tijdelijk’ mijn haar kon kleuren. Dit leek mij erg leuk om op beeld te laten zien. Het tijdelijke kon er beter niet bijgezegd worden want ik heb minstens 5 maanden met worteltjes haar gelopen. Toch valt deze video nog steeds erg in de smaak en krijg ik er nog steeds erg veel reacties op via Youtube. Leuk voor een keer, maar dit doe ik echt nooit meer.

acht vragen aan mijn moeder..

#6 Acht vragen aan mijn moeder

Ohh wat viel deze video van mij en mijn moeder in de smaak. Wij kregen er zulke positieve reacties op en dat terwijl mijn moeder stiekem hartstikke zenuwachtig was. Ik stelde acht vragen aan mijn moeder die zij van te voren niet wist. Dit moest zij beantwoorden op video. We hadden de grootste lol, maar mams wilt het niet gauw nog eens doen haha.

Nadelen werken in winkel

#7 Ergernissen van werken in een winkel

Na het artikel over de Action kleding, is dit mijn meest gelezen blogpost. Ook weer een artikel waar ik erg veel leuke reacties op heb gekregen. Ik denk dat dit kwam omdat dit voor veel mensen ontzettend herkenbaar is en dat het fijn is om te lezen dat andere hier ook last van hebben. Werken in een winkel is namelijk echt topsport.

my boyfriend does my makeup 2016

#8 My boyfriend does my make-up challenge!

YES! Eindelijk had ik mijn vriend zo ver gekregen om samen met mij een video op te nemen. Het leek mij zo ontzettend leuk om deze challenge op te nemen. Zijn hele familie reageerde er ontzettend leuk op en werd zelfs door meerdere gedeeld. Ik had nog niet echt verteld dat ik aan youtube deed dus dit was een echte vuurdoop. Gelukkig vind iedereen het leuk en is het nu geen geheim meer. De video is zeker een aanrader om te bekijken. Eyebrows on fleeeek!

#9 De Yoga Challenge

Deze video bekijk ik op z’n tijd nog eens als ik echt een chagrijnige bui heb of er eventjes door heen zit. Een challenge waarbij je verschillende yoga oefeningen moet uitvoeren. Bij het uitvoeren hier van kwamen we niet bij en bij het editten begon het gewoon weer opnieuw. Een echt feel good filmpje samen met mijn blogzus Sharmaine.

#10 Jij kan maar beter stoppen met bloggen met die spelling van jou

Een vrij recent artikel, maar zeker het lezen waard. Ik kreeg deze reactie (anoniem uiteraard) op een artikel van mij dat ik maar beter kon stoppen omdat mijn grammatica verschrikkelijk is. Ik weet dat mijn Nederlands echt niet oké is, maar om dan gelijk te moeten stoppen met bloggen? Really? In de tijd dat ik blog heb ik niet vaak negatieve of nare reacties gehad, maar deze vond ik toch niet zo aardig.

Het valt mij ontzettend op dat de meest gelezen artikels allemaal persoonlijke artikels zijn. Oké hier en daar een leuke video, maar over het algemeen is het allemaal heel persoonlijk. Zelf vind ik dat ook erg leuk om te lezen en gelukkig ook om te schrijven. Heb jij al deze artikels ook al gelezen? Zo niet, dan lijkt het me erg leuk als je een kijkje neemt ^^

Liefs,
Rebecca

27 Reacties

 1. 20 december 2016 / 07:15

  Leuk! Ik kende ze nog niet allemaal, dus ga er een paar lezen vandaag.

 2. 20 december 2016 / 08:30

  Wat een leuk overzichtje! Ik kende sommige van deze artikelen nog niet, maar ga meteen even verder lezen! Wat heftig dat je je zus niet meer ziet, maar wel heel bijzonder dat de brief uiteindelijk je zus heeft bereikt. Hopelijk heeft je openheid haar ook aan het denken gezet.

 3. 20 december 2016 / 09:47

  Grappig om ze zo op een rijtje te zien. Ik heb nog niet alles gelezen dus ga even doorklikken!

 4. 20 december 2016 / 09:59

  Leuk om te zien wat het meest gelezen is, de meeste artikelen kan ik me nog wel herinneren! Ik ga binnenkort ook eens kijken wat het meest gelezen is dit jaar, ben wel benieuwd.

 5. 20 december 2016 / 10:34

  Natuurlijk heb ik ze allemaal gelezen en ik vond ze stuk voor stuk allemaal erg leuk! En die frustraties van PR bureaus snap ik wel haha, sommige blogs vind ik zoooo sterk qua content maar doen haast geen samenwerkingen en andere hebben hele zwakke content maar welk elke keer een samenwerking. Hoe dan?!

 6. 20 december 2016 / 10:51

  Leuk, deze top 10. Vooral de Yoga challenge vond ik hilarisch!

 7. 20 december 2016 / 11:25

  OMG draag jij kleding van de Action? Dat vind ik een leuk artikel. Dus, ben ik een slechte blogger? Ik heb het net gelezen en ik snap wat je bedoelt. Zo te lezen krijg je echt genoeg support en leuk reacties. Laat andere ( PR bureau) ons niet onzeker maken. WIj blog toch voor onszelf en je hebt een leuk blog wat ik zeker graag bezoek! 😉

 8. 20 december 2016 / 12:05

  Wat een leuke top 10! Ik heb ze bijna allemaal gelezen!

 9. 20 december 2016 / 12:16

  Ik heb ze allemaal even gelezen! Ik begrijp je frustraties met PR-bureaus =D

 10. 20 december 2016 / 12:33

  Oeeh ik merk nu pas dat ik er een stuk of 5 nog nooit heb gelezen. Toen volgde ik je denk nog niet? Ik ga dus even rondneuzen. Wel heftig van die brief aan je zus, die ga ik nu als eerst aanklikken.

 11. 20 december 2016 / 12:48

  Ah wat een leuke lijst! Ik ga er nog eens op doorklikken, ben benieuwd:)

 12. 20 december 2016 / 15:03

  Ik heb nog lang niet alles gelezen! Ik vind boyfriend-does-makeup altijd echt hilarisch. Zo te zein is het ook een echt kunstwerk geworden woehahahahaha! Leuk ook met je mams! 🙂 ik ga nog ff wat lezen en bekijken!

 13. Rianne
  20 december 2016 / 15:51

  Hardlopen met je hond staat voor mij op nummer 1 wat heb ik hier om gelachen. Maar vind al je blogs/ vlogs leuk om te lezen of te kijken.

  Ik hoop op heel veel artikelen in 2017 van jou te lezen.
  Maar hoop ook stiekem op een vlog van jou met de kerst.

 14. 20 december 2016 / 19:34

  Erg leuk zo’n overzicht en kan me de artikelen nog wel allemaal herinnering. Hoe is het afgelopen met je zus? Hebben jullie weer contact?

 15. 20 december 2016 / 20:01

  Die eerste artikel was echt geweldig ja! Ook al vond ik die met je moeder ook erg leuk!

 16. 20 december 2016 / 20:57

  Ontzettend leuk, en ontroerend! Mooi om te zien dat je lezers ook houden van de veelzijdigheid die jij kunt bieden. Er zit echt alles in. En nummer 9 is natuurlijk mijn favoriet haha! <3

 17. 20 december 2016 / 21:13

  Wat mij nog was bij gebleven is inderdaad de brief die je aan je zus schreef. Het raakte mij zo mooi en eerlijk geschreven. Leuk om zo weer wat artikel terug te zien van je.

 18. 20 december 2016 / 21:28

  Leuk overzicht! Nummer 4 kan ik me soms ook ontzettend over frustreren en de yoga challenge video was erg leuk om te zien. Ik heb niet alle artikels gezien, maar ga ze zeker alsnog lezen. xx

 19. 20 december 2016 / 21:36

  Leuk om te zien voor jezelf ook wat het goed doet toch? Vind ik altijd wel, dus heb zelf ook al een overzichtje gemaakt voor volgende week. Ik vind het tof dat mensen je persoonlijke artikelen zo goed ontvangen, dat heb ik ook bij mij en dat doet toch wel wat. Omdat je daar wel echt iets deelt wat dicht bij je staat en misschien niet altijd even makkelijk is!

 20. 21 december 2016 / 09:24

  Leuk overzicht 🙂 Ik kan ze nog bijna allemaal herinneren dus dan doe je wat goed meid 🙂

 21. 21 december 2016 / 10:04

  Ik vind het altijd zo leuk om te zien! Grappig welke artikelen uiteindelijk het meeste worden gelezen toch? Ik weet dat bij mij een artikel over de high tea bij de Intratuin heel veel gevonden en gelezen wordt en het shoppen in Essen artikel ook.
  Erg tof om zo terug te kijken op je blog jaar! Ga vooral zo door!

 22. 21 december 2016 / 12:18

  Ik had ze bijna allemaal al gelezen, vooral die van Action, spelling en werken in een winkel zijn blijven hangen. Waarschijnlijk omdat die het meest herkenbaar waren voor mij.

 23. Kim
  21 december 2016 / 19:51

  Hey meid, ik heb het artikel over je zus gelezen (alle andere natuurlijk ook haha) en ik vind het echt heel erg verdrietig voor je! Heeft je zus eigenlijk gereageerd op je brief? Of heeft ze helemaal niks erover gezegd? Xx Kim

 24. 21 december 2016 / 21:34

  Leuk overzicht! Ik ga je best gelezen artikels teruglezen 😀 Ik snap dat die van de Action bovenaan staat, vind het een onwijs gaaf artikel.

 25. 22 december 2016 / 17:13

  Leuk overzicht van je best gelezen artikelen. Ik heb echt heel toevallig een brief naar een oude vriendin geschreven, omdat ze geen contact meer wilde. En nu lees ik dat jij precies hetzelfde gedaan hebt naar je zus. Toevallig!

 26. 22 december 2016 / 22:01

  Wat leuk! Sommigen had ik nog niet gelezen en nu wel;) Vooral de blog over je zus vond ik echt heftig. Ik heb zelf ook een zus en voelde echt met je mee. Super mooi geschreven. Ook de blog over of je een slechte bloggers was, was heel herkenbaar. Ik ben nog steeds zoekende. Zoals je hebt kunnen zien wordt ik de laatste tijd ineens uitgenodigd voor hele gave events. Dit is totaal onverwacht en ik heb geen idee, waarom dat nu allemaal gebeurt. Andere pr bureaus hebben echt bijna geen interesse. Het blijft me een raadsel waar ze mee meten en het zijn naar mijn idee ook zeker niet alleen bezoekers. Sorry lange reactie haha. Ik vind je blog altijd zo leuk om te lezen en je vlogs ook!

 27. 29 december 2016 / 10:05

  Wat leuk zo`n overzicht! De meeste ken ik nog niet, maar ik volg je ook nog niet zo heel lang. Ik ga ze even lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video