Guhl color forming mousse | Van blond naar bruin

Guhl color forming mousse | Van blond naar bruin

Ik ben zo een persoon die al jaren lang roept dat ik mijn haar een ander kleurtje wil geven, maar het uiteindelijk nooit doe. Blond is namelijk gewoon echt mijn ding en ben altijd onwijs bang dat het tegenvalt. Toch durfde ik het dan eindelijk eens aan met de Guhl color forming mousseaangezien je kleurtje er zo weer uit te wassen is.

Guhl color forming mousse | Van blond naar bruin

De Guhl color forming mousse waar ik voor ging was in de kleur middenbruin. Dit zou op licht haar uit moeten komen als donkerblond. Buiten een paar minpuntjes om, vond ik het wel leuk om een keer te hebben geprobeerd. Ik hoop dat je iets aan deze review zult hebben. Dit product is te koop bij de drogisterij voor ongeveer 6 euro. Dus heb jij binnenkort een feestje, of wil je ook gewoon eens voor de grap kijken hoe een ander haarkleurtje je staat, dan is de mousse zeker iets voor jou!

Ik hoop natuurlijk dat je de video leuk vond, maar nog leuker als je abonneert op mijn kanaal, hihi. Bedankt voor het kijken. Welke haarkleur zou jij wel eens willen proberen?

Liefs,
Rebecca

22 Reacties

 1. 4 maart 2016 / 06:31

  Dat effect van die kleur.. ik weet het niet want midden bruin is natuurlijk wel echt heel anders! Zou dat effect niet komen omdat je het op geblondeerd (toch?!) haar hebt aangebracht?!

  • Rebecca
   Auteur
   4 maart 2016 / 09:41

   Nooo het is niet geblondeerd, hoe durf je hihih. Maar sowieso pakt alles natuurlijk wel anders op blond haar. Altijd heftiger dan normaal..

 2. Dieuwertje
  4 maart 2016 / 08:29

  Hoop voor je dat het eruit is, maar wel een super manier om te zien of een kleur bij je past. Hoe reageerde ze beneden?? Kleur vond ik je wel goed staan, maar later snap ik het idee van truttig wel. Leuk om zelf te proberen !

 3. 4 maart 2016 / 09:46

  Zoals het in eerste instantie uitviel vond ik het nog best leuk staan, maar toen het oranje werd.. ja ik snap wel dat je dat niet wilt. Ik ben ook nog wel benieuwd wat je familie er van vond, haha.

 4. 4 maart 2016 / 10:00

  oh dat je dit durft??? ik zou dit never doen, omdat ik bang ben dat het er toch niet helemaal uit zou gaan! ik vind de kleur ook totaal niet bruin, echt wel slecht, maar ik vind de kleur je wel heel mooi staan. je bent een echte blondine, maar die koperkleur past ook super goed bij je!

 5. 4 maart 2016 / 10:07

  Jammer dat je het resultaat niet leuk vond, maar het was wel een goede manier om te proberen hoe donkerder haar je staat! Dat het dan niet echt bruin werd is jammer… Hopelijk is de kleur snel uit je haar verdwenen!
  Liefs XXX

 6. 4 maart 2016 / 10:12

  Wow, heftig! Ik heb zelf ook blond haar maar dit ga ik echt niet proberen whaha! Vind het heel stoer van je!

 7. 4 maart 2016 / 11:52

  Ik vind de kleur jou eigenlijk best wel leuk staan, hoewel het niet helemaal bruin/bruin is.

 8. sabrina
  4 maart 2016 / 12:27

  Dat was een hele transformatie! En eigenlijk vind ik het best mooi 🙂

 9. 4 maart 2016 / 13:24

  Oeh zo stoer dat je dit durft proberen. Ik denk zelf dat chocoladebruin je goed zou staan. Zelf vind ik van dat paarsrood haar heel erg mooi

 10. 4 maart 2016 / 13:34

  Wow respect dat je dit durft. Ik zou het niet durven maar deze kleur deed me onmiddellijk ook denken aan koper. Jammer dat het geen bruin was.

 11. 4 maart 2016 / 16:28

  Middenbruin is het niet echt, maar ik vind het wel erg mooi! Eigenlijk misschien ook wel bijzonderder dan middenbruin 🙂 Ik las trouwens net je comment op mijn blog over de sesamballetjes. Heb je ze zelf ook wel eens geprobeerd te maken? Want ik ben heel benieuwd naar een recept!

 12. 4 maart 2016 / 20:26

  Wat eng hihi, en balen dat het zo anders is als hoe je het wilde hebben 🙁 Hopelijk is het inmiddels wel weer zoals je het hebben wil.

 13. 4 maart 2016 / 21:13

  Jammer dat het niet zo is als je het had gewild! Maar alsnog die eerste foto is echt wauwie!

 14. Martine
  5 maart 2016 / 00:01

  Toen je het net had geverfd vond ik het je wel heel leuk staan, maar toen de kleur oranje/rood uitviel vond ik hef ook niet meer zo leuk. Maar wel een leuke video!

 15. 5 maart 2016 / 10:20

  Dat is inderdaad niet hoe middenbruin eruit zou moeten zien, maar ik vond het niet persé slecht bij je staan. Het belangrijkste is dat jíj het mooi vindt en ik hoop dan ook voor jou dat je je eigen mooie haarkleur netjes terugkrijgt!

 16. 5 maart 2016 / 18:18

  Jammer dat het niet de kleur is geworden die je had verwacht! Ik vond de kleur toen het net gekleurd was wel mooi, maar hoe het later meer oranje werd vind ik minder. Wel leuk om eens geprobeerd te hebben! Ik houd zelf ook wel van experimenteren met haarkleuren haha

 17. 5 maart 2016 / 22:00

  Super stoer van je! Jammer dat het anders uitviel dan de bedoeling <3

 18. 6 maart 2016 / 14:00

  Wow, zoveel respect dat je dit durft! In het begin vond ik de kleur je best leuk staan, maar na 2 weken werd het inderdaad meer oranje, zo jammer! Ik zeg doe maar weer dat blonde koppie, staat je goed!

 19. 8 maart 2016 / 09:51

  Hele fijne review! Tof dat het zo goed werkt, maar het lijkt me echt niet fijn dat je haar voelt alsof er heel veel lak in zit. Ook wel balen dat de kleur totaal niet lijkt op wat er werd beloofd! Ik vind de kleur je in het begin niet lelijk staan, maar blond staat je toch beter vind ik! XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video