De mooie dingen van februari

mooie dingen februari

Februari is voor mij een hele belangrijke maand geweest. Het was een maand waar ik echt naar toe leefde en waar ik oprecht naar uit keek. Er zijn leuke dingen gebeurd, dingen waar ik dankbaar voor ben en dingen waar ik ontzettend blij van werd. Ik zou deze maand zo weer over doen. Het is ontzettend lang geleden dat ik mijn mooie momenten heb gedeeld, maar deze maand moest ik het gewoon doen.

Valentijnsdag 2016Mijn eerste Valentijn
Februari was natuurlijk de maand van Valentijn. Zelf heb ik hier nooit wat mee gehad, ik ben tenslotte altijd single geweest rond deze periode en ja, dan is er niet heel veel boeiends aan. Sinds een paar maanden heb ik een vriend en eigenlijk wilde wij niks aan deze commerciële dag doen. Toch dacht ik later hm, het is wel ons eerste Valentijn samen en dan is het best leuk om iets kleins te doen. Zonder cadeautjes want dat is nergens voor nodig. Wel kreeg ik een onwijs mooie bos bloemen met een paar heerlijke bonbons. Ik had allemaal leuke dingen gehaald voor een brunch en mijn vriend had hele lekkere (en mooie) champagne. In de avond zijn we uiteten geweest en zo heb ik mijn eerste Valentijn gevierd waarin ik niet single ben hihi.

You are sweet like pineapple

Dag stom litteken!
De dag na Valentijnsdag was het dan ein-de-lijk tijd voor mijn operatie! De operatie waar ik al ZO lang naar uit heb gekeken. Mijn litteken werd verwijderd en nu kan ik dus eindelijk een beetje aan de toekomst denken. Zou ik dan weer in bikini durven? Ik kreeg onwijs veel lieve berichtjes op mijn blog, op mijn instagram, maar ook thuis via kaartjes inclusief leuke fruitmand! Expres niet gevraagd om chocolade en dat soort dingen, aangezien ik lange tijd ‘niks’ mag doen. Op mijn voeding letten is daarom extra belangrijk want in aankomen heb ik geen zin.

operatie update nieuw begin

Nieuwe blog
Kort daarna ging mijn nieuwe blog online. Doei Living a Lie & hallo byRebeccaDenise! De reacties kwamen van alle kanten en ik kreeg niets anders dan lieve complimenten. Zelf was ik natuurlijk al ontzettend trots op mijn nieuwe lay-out, maar door alle reacties en bezoekers is dit toch echt wel bevestigd en kan ik nu zeggen dat ik écht heel erg trots ben op mijn nieuwe blog en tot nu toe geen moment spijt gehad. Ook komen er binnenkort erg leuke samenwerkingen aan, waar ik natuurlijk erg benieuwd naar ben.

Welsh Corgi strand

Uitwaaien op het strand
Als je zo weinig naar buiten mag, ga je de kleine dingen extra waarderen. Omdat ik lichamelijk nog niet heel veel kan ben ik nooit heel lang buiten. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en ineens had ik zin om naar het strand te gaan. Nina is nog nooit op het strand geweest en daarom namen we die lekker mee. Er was niemand op het strand dus we lieten haar eens los. Ze had de tijd van haar leven en ik leek net een trotse moeder toen ik haar zo lekker zag rennen. We bleven iets langer dan een half uur en samen met mijn moeder hebben we heerlijk uitgewaaid. De kleine draak ging, ondanks dat het super koud was, zo het water in.

Mijn februari was top & ik hoop die van jullie ook!

Liefs,
Rebecca

45 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 06:44

  Wat een fijne, mooie dingen. Ja, je mag absoluut trots zijn op je nieuwe site. Hij is prachtig :-)!

 2. 2 maart 2016 / 08:34

  Leuke, mooie, loeve momenten allemaal weer! Ik ben supertrots op je en ik hoop echt dat je na de volgende operatie helemaal lekker in je vel zal zitten! Dat verdien je.

 3. 2 maart 2016 / 09:38

  Wat een prachtige maand heb jij gehad zeg en wat leuk dat je Valentijn niet voor het eerst single hebt gevierd. Ik begrijp dat dit toch een andere dimensie dan voor je krijgt: jeej daarvoor! En je blog is echt prachtig: een lust voor het oog om zo maar te zeggen haha 😉 Wat fijn trouwens van je operatie en het litteken: ik hoop dat je super zelfverzekerd de zomer tegemoet gaat <3

  • 3 maart 2016 / 20:46

   Ah wat ontzettend leuk om te horen, ben er ook nog steeds elke dag blij mee!
   Het is inderdaad een heel andere dimensie om het ook eens via deze kant mee te maken hihi

 4. 2 maart 2016 / 09:39

  Ah wat een heerlijke dingen, hoe gaat je herstel? Hopelijk kun je gauw weer er op uit:)

 5. 2 maart 2016 / 09:50

  Ik ben het helemaal met Deisy eens, je blog is echt prachtig geworden en de naam natuurlijk ook een vooruitgang. Volgens mij mag jij hartstikke trots zijn op jezelf en je blog 🙂 Je hebt een mooie maand gehad, als ik het zo lees.

 6. 2 maart 2016 / 09:59

  Wat een heerlijk artikel! Ik begrijp maar al te goed dat dit een wel hele mooie en bijzondere maand voor je geweest moet zijn! Hopelijk komen er nog meer jaren dat jullie samen kunnen genieten van Valentijnsdag. 🙂 Ik hoop dat je nu na de operatie zelfverzekerd de zomer in zal gaan! Rock your body! <3

  • 3 maart 2016 / 20:47

   Wat lief, dankjewel! Daar ga ik natuurlijk wel voor.
   Zowel samen valentijn vieren als zelfverzekerd de zomer in.. Goals! haha

 7. 2 maart 2016 / 11:24

  Wat een mooie dingen, inderdaad!! Hoop zo dat je blij bent met het resultaat van je operatie! X

 8. 2 maart 2016 / 11:25

  Wat een positief artikel! Je heb zeker een prachtige blog en super fijn voor je dat je litteken helemaal weg is, yeah!!

 9. 2 maart 2016 / 11:26

  Die eerste Valentijn klinkt bijzonder goed! Lekker eten ook op de foto’s 🙂
  Oh die rechter foto van Nina, geweldig! Heerlijk koppie 🙂 Heerlijk om zo samen even lekker uit te waaien 🙂

  • 3 maart 2016 / 20:47

   Jaaa lief is ze he! Ze vond het echt geweldig!
   Mijn eerste valentijn is inderdaad heel bijzonder geweest.

 10. 2 maart 2016 / 11:49

  Wat een fijne maand heb je gehad zeg. Wat fijn dat je litteken weg is, ik denk dat je je bikini sowieso wel had aangekunnen je bent een mooie meid, met of zonder litteken

  • 3 maart 2016 / 20:48

   Ah dit is echt een heel mooie reactie, dankjewel. Ben er helemaal stil van <3

 11. 2 maart 2016 / 12:40

  Oh, fijn op het strand rennen! Dat wil ik ook snel nog met onze kleine Chi doen. Ook nog nooit de zee gezien 🙂 Veel eerste keren, deze maand 🙂 Da’s altijd bijzonder. Hoop dat maart je ook fijne dingen brengt!

  • 3 maart 2016 / 20:49

   Zeker een keertje doen! Al zou ik wel wachten tot het iets lekkerder weer is met een Chi.. Zijn natuurlijk iets vatbaarder voor kou.

 12. 2 maart 2016 / 13:09

  Hele mooie momenten! Ik hoop dat jij en je vriend enorm hebben genoten op Valentijnsdag. Je blog is echt prachtig geworden!

 13. 2 maart 2016 / 16:03

  Dat zijn inderdaad allemaal hele mooie dingen 🙂 Toch leuk dat jullie toch nog een beetje Valentijn hebben gevierd samen. Dat gevoel van je blije hond te zien rennen ken ik, heerlijk hé?! Hopelijk knap je snel op en wordt maart net zo fijn als februari.

  • 3 maart 2016 / 20:50

   Hihi ja, voelde me echt trots toen ik naar haar keek, zo gek is dat niet dus?
   Dankjewel!

 14. 2 maart 2016 / 18:16

  Wat een super mooie foto’s maak je! <3

 15. 2 maart 2016 / 18:26

  Wat een fijne momenten Rebecca. Ik ben heel blij voor je dat je geholpen bent aan je litteken en ik vind het super fijn dat wij een leuk gesprek hebben gehad. Je foto’s zijn echt prachtig.. <3

  • 3 maart 2016 / 20:50

   Dat heeft mij inderdaad ook erg goed gedaan, fijn om iemand te hebben waarmee je over alles kunt praten zonder veroordeeld te worden. Heeft een mens ook wel eens nodig <3

 16. 2 maart 2016 / 18:59

  Wat een fijne momenten! leuk om te lezen Rebecca 🙂

 17. 2 maart 2016 / 19:22

  Ik vind je blog ook echt heel mooi! Ik weet niet hoe je oude blog was, maar ik vind dit een hele fijne lay-out

 18. 2 maart 2016 / 19:28

  Mooie momenten en wat ziet die champagne er gaaf uit! ♥ xx Liefs

 19. 2 maart 2016 / 19:48

  Ik vind je nieuwe site echt super mooi! Daar mag je zeker trots op zijn:-) Oh en ik vind dat je prachtige foto’s maakt, een complimentje dat ik toch een keer moet geven<3

 20. 2 maart 2016 / 19:53

  Wat een heerlijke blogje Rebecca! 🙂 Super leuk dat je je eerste valentijn hebt gevierd. Ik kan me nog goed een blogje herinneren waarin je schreef over dat je nooit verliefd werd oid. Zo leuk dat je nu wel een vriend hebt, haha! 😀 Je operatie en nieuwe blog zijn ook echt hele gave hoogtepunten 🙂 ben benieuwd naar je leuke samenwerkingen! En aaah, Ninaaa, smelt!

  • 3 maart 2016 / 20:52

   Haha ik vind het ZO super leuk dat je dat artikel nog kent! Dat betekend dat het artikel dus wel indruk heeft gemaakt hihi

 21. 2 maart 2016 / 20:20

  Je blog is echt heel erg mooi geworden en je gaat grote stappen vooruit op alle gebieden! Dagje uitwaaien op het strand kan ook heel lekker en ontspannen zijn.

 22. 3 maart 2016 / 00:23

  Wat een mooie hoogtepuntjes! Je blog is inderdaad heel erg mooi geworden, super gaaf! Mag ik vragen of je de website met wordpress hebt gemaakt? Ik ben heel nieuwsgierig! Ik zie namelijk steeds meer dat mensen overstappen van Blogger naar WordPress. Volgens mede bloggers is WordPress net iets handiger. Had jij dat ook?

  Aahw, wat lief! Super leuk dat je Valentijnsdag nu een keer anders hebt gevierd. Wel op een hele speciale manier. 🙂

 23. 3 maart 2016 / 08:10

  Wat een prachtige foto’s, en aawh je hond! Die vind ik echt te leuk. Ik vind je blog zo nog leuker, nu je je naam/layout hebt aangepast!

 24. 3 maart 2016 / 10:20

  Jammer dat je niet zo lang naar buiten kunt, Wel goed dat je dat toch doet. Dan is het wel extra te waarderen zeker. Samenwerking, ik ben benieuwd.

 25. 3 maart 2016 / 12:10

  Dat zijn een hoop leuke dingen meid, wat leuk ook je valentijn hihi, dat is je gegund!

 26. 3 maart 2016 / 20:37

  Wat een leuke momenten! Je Valentijnsdag zag er heel leuk en gezellig uit! En wat heb je een lieve hond!!

 27. Dieuwertje
  4 maart 2016 / 08:21

  Dit zijn de leukste, dankbaar voor de mooie momenten. Echt een super lieve vriend en een hond die blij is met alles. Geniet nog maar even verder !

 28. 5 maart 2016 / 13:08

  Wat een fijne dingen! Super cute jullie eerste valentijn samen!

 29. 6 maart 2016 / 22:01

  Super fijne en mooie dingen om bij stil te staan en er natuurlijk een artikel over te maken! Heel erg leuk!

  -x- Sabrina

 30. 9 maart 2016 / 12:02

  Goed dat je bij de mooie dingen stilstaat! Fijn dat februari zo’n mooie maand voor je is geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video