Pijn bij Trind Nail Repair Natural

Pijn Trind nail repair natural

Op het moment dat ik wist dat ik langere tijd thuis kwam te zitten –waarom lees je hier– wist ik dat ik dan eindelijk eens wat tijd kon besteden aan mijn nagels. Mijn nagels zijn namelijk zwak en laat ik gewoon heel eerlijk zijn, lelijk. Deukjes, scheurtjes en droge nagelriemen.. ik heb het allemaal. Tijd dus om mijn nagels eens goed te verzorgen en dat begint natuurlijk met een nagel verhard kuur.

Het product wat ik mee naar huis nam is de Trind Nail Repair Natural, wat een extra sterkte nagelversteviger is. Laat ik dat nou net nodig hebben, omdat mijn nagels extra slap zijn en dus het onderdeel ‘extra’ heel goed kon gebruiken. Al meerdere keren had ik gelezen dat de producten van Trind nogal pijnlijk kunnen zijn tijdens het gebruik maar dat dit volkomen normaal is. Op de achterkant staat dat je je nagelriemen even moet beschermen met een creme en dan is het lakje klaar om te gebruiken. Je brengt een laagje aan, de volgende dag haal je die eraf en brengt weer een opnieuw laagje aan. Dit herhaal je twee weken lang.

De eerste dag dat ik dit product gebruikte merkte ik de eerste tien minuten niet zoveel. De lichte druk begon ongeveer na een kwartier en deze werd steeds heftiger. Het voelde een beetje als iets wat ik vroeger voor de gein deed, ik probeer het uit te leggen zodat je het eens zou kunnen doen om te voelen wat ik voelde. Je houd je pink nagels ongeveer 10 seconde tussen je kiezen en drukt daarbij je kaken zoveel mogelijk op elkaar. Daarna doe je een soort pinky promise met jezelf, maar dan alleen met je bovenste vingerkootjes en je trekt je vingers uit elkaar, de druk die je dan voelt is precies wat ik voelde met deze lak op.

De pijn was heftig, maar nog wel te doen. Dit herhaalde ik vier dagen met telkens weer die vervelende pijn die ruim een half uur aan hield. Vaak wist ik gewoon niet wat ik met mijn handen moest doen zo een pijn deed het. Ik had mezelf voorgenomen gewoon door te gaan en dat ik er maar doorheen moest bijten, maar eenmaal na de eerste week kon ik echt niet meer. De pijn werd zo heftig dat wanneer ik met mijn nagel ergens tegen aankwam, ik wel kon huilen. Zelfs als ik buiten was met mijn hond en de wind kwam ‘op’ mijn nagel, was de pijn ondragelijk. Wanneer ik dan de lak er af moest halen om het volgende laagje vervolgens aan te brengen kon ik niet eens kracht met mijn watje zetten.

Ik wilde stug door gaan, maar toen ik eenmaal zag dat ik een stuk nagel miste, wist ik zeker dat dit spul niks voor mij was. Alsnog breekt het af en heb dus pijn voor niks. Het voelde alsof er constant iemand op mijn nagels aan het springen was. Jammer van de €13,00 maar nee, Trind nail care is niks voor mij!
[spacer height=”20px”]

Nu ben ik natuurlijk benieuwd of iemand anders ervaring heeft met dit product?
Of dat iemand een ander product weet wat ik zou kunnen proberen, zonder zo veel pijn.

Liefs,
Rebecca

30 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 06:40

  Oef, wat klinkt dit heel vervelend. Zo’n druk op je nagel is niet fijn.. Nee , ik zou dit product nu niet zo snel proberen!

 2. 29 februari 2016 / 08:19

  Het schijnt te maken te hebben met de intensiteit van de nagelverharder. Als je van jezelf broze nagels hebt, en je gebruikt een extra sterke nagelversterker dan kan dit pijn gaan doen. Mijn tip is een wat mildere versie te gebruiken. Daar worden je nagels ook echt wel sterker van maar dit doet als het goed is geen pijn. Vaak zijn je nagels ook zo broos door vocht tekort. Ik gebruik dan een gel die hydrateert (heeft Trind ook wel) en dat werkt bij mij prima 🙂

 3. 29 februari 2016 / 08:29

  Oh, wat balen zeg, dat je er zo veel pijn van had en dat het niet eens hielp! Best gek ook, dat een nagellak zo’n effect kan hebben. Ik ben héél erg blij dat ik van nature sterke nagels heb.

 4. 29 februari 2016 / 08:41

  No girl, luister! Niet weggooien, ik ken dit van een collega van mij. Het kan zijn dat je nagels zo droog en zwak zijn, dat je eerst een ander product van Trind moet gebruiken om dat te herstellen. Dan kan je vervolgens dit gebruiken om ze sterker te maken. Vraag even advies aan Trind, ze willen je vast helpen 🙂

  • Trind Cosmetics BV
   29 februari 2016 / 20:39

   Hoi, dank voor je bericht Mariëlle. We helpen inderdaad graag! Fijne avond, groetjes Trind

  • 1 maart 2016 / 19:56

   Dankjewel!
   Inderdaad gelijk contact opgenomen en ben erg benieuwd of mijn nagels nog te redden zijn haha

 5. 29 februari 2016 / 09:47

  Last van je nagels is echt een van de mindere dingen, vooral als het begint te drukken. Als je dan ook nog resultaat ziet uiteindelijk, heb je die pijn er wel voor over.. Jammer dat dat ook nog tegenviel. Ik heb ook ontzettend slechte nagels en zoek ook altijd nog iets wat mijn nagels beter maakt, hmm dan toch maar op zoek naar iets anders dan deze Trind Nail Care.

 6. 29 februari 2016 / 10:06

  Jeetje, dit klinkt inderdaad heftig. Als het echt zo’n pijn doet is de Trind Nailcare ook zeker niets voor mij!

 7. 29 februari 2016 / 13:08

  O my god..dat is echt niet goed inderdaad.
  Kon trind je niet vertellen waar dit door zou kunnen komen?

 8. 29 februari 2016 / 13:16

  Wat enorm vreemd! Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Goed dat je ons even waarschuwt. Ik ga toch liever voor de producten van O.P.I!

 9. 29 februari 2016 / 13:36

  Heftig spulletje!! Misschien later nog eens proberen, je nagels zijn momenteel wel erg beschadigd!

 10. 29 februari 2016 / 14:07

  Dat lijkt me echt niet normaal hoor, er is iets goed mis als het zo’n pijn doet. Volgens mij reageer je allergisch op een bestanddeel van de lak.

 11. 29 februari 2016 / 15:55

  Ik ben zelf ook best laks als het gaat om de verzorging van mijn nagels, maar dit klinkt niet bepaalt goed. Lijkt mij dat het niet zo veel pijn hoort te doen. Jammer!

 12. 29 februari 2016 / 20:07

  Huh, wat raar zeg, dat het bij jou pijn doet! Dat lijkt me niet de bedoeling..

 13. 29 februari 2016 / 20:33

  Ik heb deze al bijna opgemaakt en heb helemaal geen last van pijn.

 14. Denise
  29 februari 2016 / 20:33

  Ik heb een jaar geleden dit gekocht en de 1e kuur niks gemerkt alleen toen ik het een paar weken geleden probeerde had ik ook z’n pijn dus ben ik ook gestopt

 15. Trind Cosmetics BV
  29 februari 2016 / 20:43

  Goedenavond, dit vinden wij natuurlijk niet fijn om te lezen. Onze Nail Care mag absoluut geen pijn doen! Wij vermoeden dat de Keratin Restorer en Keratin Protector betere producten zijn voor jouw nagels. Zou je je gegevens willen sturen naar info@trind.com, dan nemen we contact met je op. Groetjes en fijne avond van Trind

 16. 29 februari 2016 / 21:34

  Lijkt me geen pretje dat het zo pijn doet. Ik lees al dat Trind hier ook gereageerd heeft en je wil helpen. Dat is nog eens goede service 🙂 Hopelijk kun je na een andere kuur deze alsnog gebruiken.

 17. 1 maart 2016 / 01:06

  Jeetje, wat heftig! Ik gebruik het al jaren en heb dit zelf gelukkig niet! Misschien is er iets met de inhoud van het flesje wat niet goed is?

 18. 1 maart 2016 / 12:16

  Jeetje, wat vervelend dat het zoveel pijn deed! Dat moet natuurlijk niet. Ik zie wel in de reacties dat ze hebben gereageerd, dat vind ik wel erg netjes! Goede service. Ik weet niet of dit iets voor mij zou zijn nu het zo lees, misschien eerst even andere reviews lezen. Ik heb namelijk ook best zwakke nagels van mijzelf, dus hoop niet dat zo’n product pijn zou doen bij mij.

 19. 1 maart 2016 / 14:26

  Ahh jeetje, dit lijkt mij geen fijn product. Ook al schijnt het “normaal” te zijn dat het pijn doet. Voor mij werkt de nagelverharder van Kruidvat eigen merk heel goed! Ik gebruik de extra strong variant en hij kost maar ongeveer €3,00. Misschien heb je hier iets aan. 🙂

 20. 1 maart 2016 / 19:47

  Oh bah! dat lijkt me niet zoals het hoort te zijn! Weg met dat spul dus!

 21. 1 maart 2016 / 20:05

  Wauw wat ontzettend heftig, lijkt me echt niet goed ! Terwijl ik er zoveel goeds over heb gelezen. Nu durf ik het eerlijk gezegd ook niet zo aan

 22. 1 maart 2016 / 21:43

  Dat is echt heel heftig! Heb wel redelijk pijn gehad van een ander merk, maar niet zo erg als jij.

 23. 2 maart 2016 / 12:12

  Ik ben er niet bekend mee maar het klinkt het echt lekker nee!

 24. 4 maart 2016 / 22:35

  Huh! Dat is zo gek en ook wel een beetje eng eigenlijk! Dat je het nog zo lang vol hebt weten te houden. Wel netjes dat Trind heeft gereageerd. Maar toch, aiii.

 25. Anke
  11 juni 2017 / 01:53

  Ik heb precies hetzelfde, maar daarnij kleuren mijn nagels ook geel.
  Nooit meer formaldehyde in cosmetica voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video