Het bloggen gaat echt even niet meer..

Het bloggen gaat echt even niet meer..

Soms heb ik van die momenten dat het bloggen echt even niet gaat. De ene keer is dat omdat ik geen motivatie heb om nieuwe artikels te schrijven, de andere keer is het weer het licht dat niet mee werkt. Ik heb niet de luxe van studiolampen en daardoor ben ik erg afhankelijk van daglicht. Ook kan het simpelweg wel eens voorkomen dat ik te lui ben of echt geen tijd heb. Dit keer is het geen van alle, maar is het een hele andere reden. Kan jij al raden wat het probleem is?

Obstakel tijdens het bloggen

Obstakel tijdens het bloggen

Om blogposts te maken, heb je foto’s nodig. Foto’s maken kun je het best doen zonder obstakels, maar laat ik nou net een erg aanwezig obstakel hebben. Mijn obstakel heet Mia en is er elke dag weer bij aanwezig. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben dol op haar en zou Mia voor geen goud meer weg doen. Maar is het heel praktisch tijdens foto’s maken? Nee, dat zeker niet. Ze is onwijs nieuwsgierig en loopt het liefst overal in de weg.

Britse korthaar Mia

Zo denk ik vaak het perfecte plaatje te hebben, maar blijkt er toch ineens een hoofd in beeld te zijn..

problemen bij het bloggen

Of ziet ze alles dat op de foto moet als een speeltje en ben ik ineens een onderdeel kwijt. Die blijkt dan aan de andere kant van de kamer te liggen.

niet meer bloggen

Of denkt ze slim te zijn en op deze manier toch stiekem in beeld te komen.

Mia Britse Korthaar

Nieuwe setting? Oké, ik verhuis gewoon mee hoor.

Mia Britse korthaar

”Oh hi, was jij hier bezig?”

Mia

……

Britse korthaar kitten Mia

Uiteindelijk geeft Mia het dan toch maar op en besluit te gaan slapen. Uiteraard wel tegen de producten aan die ik moet fotograferen voor de blog. Toch kan ik het altijd zo bewerken dat het niet te zien is en ben ik blij dat ze het heeft opgegeven om in de weg te liggen..

Mia Britse korthaar

Helaas is ze het na 10 minuten zat en besluit ze toch dat het veel lekkerder is om bij/op mij te liggen. Hierin word het behoorlijk beperkt hoe ik mij kan bewegen. Haar weghalen heeft geen zin, want ze komt net zo hard terug. De deur dicht doen terwijl ik foto’s maak? Dan ben ik bang dat ik de dierenbescherming aan de deur krijg zo hard miauwt ze. Zeker geen optie. Uiteindelijk wint ze en besluit ik lekker met haar te knuffelen en de foto’s maar even te laten voor wat het is. Ze is gewoon té schattig om nee tegen te zeggen. Uiteraard blijven er gewoon artikelen online komen hoor, het duurt alleen even iets langer. Zie hier de reden waardoor er al bijna een week niks online is gekomen.

Liefs,
Rebecca

53 Reacties

 1. 20 januari 2017 / 07:18

  Haha, geweldig om te zien! Wat een lief, eigenwijs beestje! En ook heel herkenbaar! Onze kat komt ook altijd graag even kijken naar wat ik aan het doen ben.

 2. 20 januari 2017 / 09:35

  hahah ik ga stuk hier wat een ondeugd zeg maar wel zo schattig.

 3. 20 januari 2017 / 09:54

  Oké, dit is officieel de schattige reden ooit. Dat koppie! 😀 ♥

 4. 20 januari 2017 / 10:07

  Wat een prachtige kat! Mij stoort het niet op de foto’s, maar kan me voorstellen dat het niet altijd zo handig is haha.

 5. 20 januari 2017 / 10:09

  Awww, zo een cutie kan je moeilijk negeren he. Komt goed! Een kitten vraagt enorm veel tijd, maar dat groeit er gelukkig uit 😉

 6. 20 januari 2017 / 10:16

  Aaaw, te schattig gewoon. Ook herkenbaar want onze katten lopen ook altijd ‘in de weg’. Haha 🙂

 7. 20 januari 2017 / 10:23

  Hahahah ik heb echt moeten lachen om dit artikel; wat een cutie

 8. 20 januari 2017 / 10:36

  Aaaaah wat is Mia toch een schatje <3 Je hebt gewoon je persoonlijke blog assistent, ook al werkt het uiteindelijk averechts, hihi. Geweldig artikel Rebecca!

 9. 20 januari 2017 / 11:18

  Hahah ze wil ook bloggen 😉 Mijn hond gaat ook altijd met z’n dikke kop in beeld zitten.

 10. 20 januari 2017 / 12:24

  Hahaha! Deze fotos zijn echt te schattig! Misschien moet ze haar eigen blog beginnen?

 11. 20 januari 2017 / 13:21

  Hahahah sorry maar ik vind dit echt heel cute/grappig/schattig! Wat een poepie hoor. Maar ik snap je heel goed! De afgelopen maanden waren voor mij ook er moeilijk om te bloggen, met name door het licht.

 12. Farah
  20 januari 2017 / 13:27

  Omg wat een schattie

 13. 20 januari 2017 / 13:31

  Hihi wat een schatje is het toch! Mijn kat heeft hier ook een handje van maar doordat ze ouder is houdt ze gelukkig op een gegeven moment ook weer op, haha

 14. 20 januari 2017 / 14:04

  Haha schat toch 😛 Wat dacht je van productfoto’s met dit schatje? Ik weet zeker dat je veel harten verovert 😉 En dan ben je onderscheidend hihi!

  • Rebecca
   Auteur
   20 januari 2017 / 18:03

   Hahah ik denk dat ik daar maar eens over na moet gaan denken. Uniek is het zeker.

 15. 20 januari 2017 / 14:16

  En ik was even geschrokken. 😉 Maar Mia is echt schattig. Zo’n snottebel wil ik wel de hele dag blijven knuffelen.

 16. 20 januari 2017 / 16:20

  Haha hoe je dit ook hebt geschreven, Mia is ook echt een schatje!! hehe dat koppie op alle foto’s

 17. 20 januari 2017 / 17:34

  Hahaha, misschien is het wel extra origineel. Standaard productfoto’s met je kat erbij. Ik vind het wel schattig, ik ben voor! x

 18. 20 januari 2017 / 18:08

  Aaaah wat een knapperd! Snap dat het heel lastig is om zo te bloggen, maar zo’n schatje kan je toch ook niet weerstaan?

 19. 20 januari 2017 / 19:22

  Dat heb ik ook altijd met mijn kat. Die vraagt ook altijd aandacht op momenten dat het even niet kan. Maar dan ben ik ook weer veel te lief voor haar 🙂 en geef ik me over.

 20. 20 januari 2017 / 19:59

  Haha, wel erg leuk vind ik ook weer. Zelf heb ik er dus ook mee te maken op dit moment, al is het nog niet zo enorm erg haha

 21. 20 januari 2017 / 20:05

  Hahah ahhh wat een droppie. Lekker veel kroelen dan maar!

 22. 20 januari 2017 / 20:08

  Aaahhh wat een mega schattig artikel! En Mia is zo’n popje, geweldig. Ik vind het echt heel leuk om te zien hoe nieuwsgierig ze is, zelfs ik als ultiem hondenmens smelt helemaal! Malou x

 23. 20 januari 2017 / 22:20

  Wat schattig!! Je partner in crime!? Ze wil je gewoon heel graag helpen! ?

 24. 20 januari 2017 / 23:01

  Oh ze is zo mooi! Laat haar gewoon shinen op de foto’s haha. Wat een prachtig beest en je hebt echt mooie foto’s gemaakt.

  Ik heb ook geen studiolampen en moet het ook met het daglicht doen. Ik heb geen kat meer, wel twee kinderen die tijdens de “fotoshoot” 290 x mama roepen 😉

 25. 21 januari 2017 / 13:13

  Hahaha wat een heerlijk koppie heeft ze toch! Sommige foto’s met Mia op de achtergrond vind ik juist superschattig en helemaal niet storend! Snap wel dat je het vervelend vindt als ze met je spullen ervan door gaat, haha.

 26. 21 januari 2017 / 18:54

  Oooh wat schattig! Ik zou ook gewoon product foto’s met haar koppie erbij online zetten, haha! Te lief 🙂

 27. 21 januari 2017 / 20:46

  Aaaawh wat een ongelofelijk schatje! Ze is ook zo ontzettend mooi. Zo’n lieverd kun je gewoon niet wegsturen. Dan maar wat minder artikelen hihi!

 28. 21 januari 2017 / 22:42

  Haha, leuk geschreven. Ze is wel echt een beauty om te zien, word er zo verliefd op! Schattig!

 29. 21 januari 2017 / 23:03

  Ik zou die kat gewoon onderdeel maken van je foto’s ! Hoe grappig is dit. Laat haar gewoon lekker een achtergrond item zijn. Ben jij de blogger met productfoto’s met een kat ergens verstopt. Haha , heerlijk artikel dit.

 30. 21 januari 2017 / 23:10

  Haha, ik dacht dat er iets minder tofs met je aan de hand zou zijn joh! Maar ik moest net wel even lachen om je post hoor. Elke keer Mia in beeld bij je foto’s, haha. Wat een schatje is het zeg, én een beauty!

 31. 21 januari 2017 / 23:14

  Och, wat een schatje! Het is dat we hier in dit huurhuis geen huisdieren mogen, maar ik wil ook zo zo zoooo graag een katje!

 32. 21 januari 2017 / 23:22

  Hahaha aaah wat een lief katje <3 Ik snap wel dat het bloggen dan wat langer duurt haha.

 33. 21 januari 2017 / 23:48

  Maar wat een snoezig bekkie heeft Mia! En nog fotogeniek ook hihi

 34. 22 januari 2017 / 00:32

  Hahaha, heel herkenbaar. Heb hier ook 2 van die draken zitten. Willen constant in beeld. Soms laat ik het ook gewoon toe. Want stiekem zijn ze best leuk op de foto’s.

 35. 22 januari 2017 / 08:48

  Hahah ik herken dit zo! Zoë mijn hondje staat ook altijd erbij. En negen van de tien keer op de foto. Ze gaat er dan ook echt mooi voor zitten hahah. Wat ik vaak doe tegenwoordig is het op een verhoging leggen dat ze er net net bij kan. Dat werkt beter hihi. In het begin heb jk trouwens ook foto’s erop gezet met Zoë in beeld hoor haha juist grappig

 36. 22 januari 2017 / 17:11

  Super schattig! In sommige foto’s vind ik het niet eens storend om zo’n katje in beeld te zien. Maar ik kan begrijpen dat het wel lastig is.

 37. 22 januari 2017 / 20:51

  Ze is zo schattig!! Ik kan me voostellen dat bloggen met haar lastig is hihi. Volgens mij is het helemaal niet erg als ze af en toe in beeld verschijnt!

 38. 22 januari 2017 / 21:46

  Awwww wat een schatje!! Haha en heel herkenbaar. Mijn kat kruipt ook overal bij. waar ik maar ook mee bezig ben.

 39. 24 januari 2017 / 14:52

  Hahahaha, wat een lieverd! Die foto dat ze naast die vaas op het tafeltje zit, OMG, wat is ze knap! Ik herken het, ik heb ook een kat die, vooral wanneer ik flatlays op de grond maak, daar dwars doorheen loopt gewoon…heel irritant…maar ook weer zo grappig. Ook heel herkenbaar: dat winterlicht, of beter, welk licht…ik heb ook geen studiolampen. Soms moet ik voor een make up look zelfs naar buiten whahaha!

 40. 30 januari 2017 / 14:18

  Ik moet zeggen ik heb ook vaak geen motivatie (en ben druk met mijn baan dus vaak ook geen tijd), maar ik heb dan weer geen obstakel die in de weg zit bij foto’s maken. Al moet ik zeggen die foto’s met Mia erbij zijn wel erg schattig hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video