My boyfriend does my voiceover

My boyfriend does my voiceover

Heer-lijk vind ik de video’s waarin iemand anders de voiceover inspreekt bij een video. Helaas is het bij mij het geval dat ik niet erg goed ben in het opmaken voor een camera. Nee, beter gezegd ben ik helemaal niet goed in mijn make-up doen. Negen van de tien keer doe ik maar wat en vrijwel elke dag doe ik hetzelfde. Toch was ik enorm benieuwd wat Mitchell er van zou maken wanneer hij mijn voiceover zou doen. Daarom ging ik er voor en nam ik de video op! Ik ben niet teleurgesteld, haha.

Na bijna een uur te hebben gefilmd en veel lastig te zijn gevallen door Mia, is het toch nog gelukt. Thank god voor het bestaan van editten. Ik nam de video op en gelijk toen Mitchell thuis kwam vertelde ik wat hij moest doen. Gelukkig zag hij het al aankomen en werd er totaal niet tegengestribbeld. Na een hele korte uitleg liet ik hem alleen met mijn video. Ik wilde er zelf niet bij zijn zodat het voor mij ook een verrassing zou zijn. Ik heb het inmiddels al gehoord en nu is het de beurt aan jullie!

My boyfriend does my voiceover

En? Hoe vinden jullie dat Mitchell het heeft gedaan? Heeft hij mijn make-up tutorial een beetje goed uitgelegd? Volgens mij moeten jullie nu met deze stapjes mijn -oh zo moeilijke- look makkelijk na kunnen maken. Mocht je willen abonneren op mijn kanaal en mij een stukje dichterbij de 2000 abonnees willen krijgen.. dan kan dat door hier te klikken! Bedankt voor het kijken en mocht je leuke ideeën hebben voor videos, laat ze dan zeker achter in de reacties! Excuus, ik had beloofd eventjes geen video’s meer, maar ik vind het iets te leuk..

Liefs,
Mitchell & Rebecca

14 Reacties

 1. Rianne
  12 februari 2017 / 09:53

  Super goed,leuk en grappig gedaan door Mitchell. Ik zeg vaker doen. Maar ook jij en mia doen het goed hoor in de video.

 2. 12 februari 2017 / 14:29

  Leuk dat je vriend een voice over heeft gedaan. Ik vind het altijd wel grappig. Hij heeft het goed gedaan!

 3. 12 februari 2017 / 19:34

  Whahahhaha, geweldig!! Goed gedaan hoor Mitchell! ?

 4. 13 februari 2017 / 09:44

  Leuk, ik weet niet wat ik kan verwachten met een mannelijke stem. Het verrast mij, hij doet het heel professioneel en zijn stem is zeker prachtig om te horen. Het past goed bij het plaatje. Knap gedaan.

 5. 13 februari 2017 / 09:47

  Wat een fijne video. haha hij heeft dat heel goed gedaan.

 6. 13 februari 2017 / 16:27

  HAHAHAHA. Geniaal! Echt ontzettend leuk dit! Ik had het nog nooit gezien maarre, talentje hoor die Mitchell 😉

 7. 13 februari 2017 / 21:03

  Heel leuk filmpje 😀 Mia lijkt op mijn kat, zij zit ook altijd in de weg 😛

 8. 14 februari 2017 / 00:19

  haha wat leuk dat hij je helpt met je blog en de voiceover wilde doen! ‘beetje smeren’

 9. 14 februari 2017 / 22:11

  Whahaha het is zo raar om dit te zien met een mannenstem. Echt geniaal bedacht! Ik ging echt stuk! Je hoort gewoon de onwetendheid in zijn stem. En wat hij zegt hahah, zo hoor je echt hoe mannen het zouden beschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video