Lush Ultrabland gezichtsreiniger | Musthave voor de winter!

Lush Ultrabland gezichtsreiniger

Op het gebied van gezichtsreinigers ben ik best wel kieskeurig. In de negen jaar dat ik make-up draag, gebruik ik nog maar één remover en dat is die van de Aldi. Deze gebruik ik voor mijn ogen omdat ik verder (bijna) niks anders kan hebben. Gelukkig kan ik voor de rest van mijn gezicht wel een heleboel hebben, maar toch ben ik wel voorzichtig. Toen ik een tijdje geleden onverwachts bij een vriendin bleef slapen moest ik andere producten gebruiken. Zo vond ik snel een nieuwe liefde.

Lush ultrabland review

De eerste ontmoeting

Het was totaal niet de bedoeling om bij een vriendin van mij te blijven slapen. Ik had helemaal niks mee op het gebied van verzorging, want zo vaak heb ik dat nou ook weer niet bij me. Gelukkig is Kim ook altijd heel veel bezig met haar huid en heeft ze genoeg in huis. Onderweg naar huis vertelde ze al iets over haar reiniger van Lush, waarvan ze zeker wist dat ik deze fijn zou vinden. Ze had zó veel heerlijke producten in huis, maar toch ging ik veilig voor Lush. Ik heb geen lastige huid, maar het word wel snel heel erg droog. Ik las dat deze reiniger op oliebasis is, dus deze reiniger durfde ik wel aan. Uiteindelijk beviel deze zo goed dat ik de Lush Ultrabland gezichtsreiniger gelijk de volgende dag heb gekocht.

”Gemaakt op basis van zalige amandelolie verwijdert deze reiniger make-up en vuil en laat een heerlijk gevoede huid achter. Het is zacht, maar dankzij de diepreinigende oliën verdwijnen vuil en make-up als sneeuw voor de zon.”

Ultrabland gezichtsreiniger Lush reviewUltrabland Lush review gezichtreiniger

In het gebruik

Het gebruik van deze reiniger is heel eenvoudig. Je brengt een beetje aan op je huid en ogen en laat dit even intrekken. Zodra je merkt dat het een beetje opdroogt, verwijder je het weer met een washandje en warm water. Ik merk dat ik het fijner vind met een watje, omdat dit net wat zachter te werk gaat. Door de verzachtende rozenwater, honing & bijenwas word je huid heel erg zacht.

Zoals te zien op de foto is de Ultrabland gezichtsreiniger een vrij dikke substantie. Zodra de reiniger een beetje wrijving krijgt van je handen word deze soepel en kun je het makkelijk verdelen over je gezicht. Ik laat het ongeveer twee minuten zitten en haal het dan weg met een watje. In eerste instantie dacht ik dat het onder de douche wel zonder kon, maar dat is zeker niet zo. Als je de Ultrabland alleen verwijderd met water, blijft er een flinke olie laag achter op je huid. That ain’t nice.

Lush Ultrabland review gezichtsreiniger

Als je op dit moment opzoek bent naar een reiniger die je huid héél goed voedt, dan raad ik je zeker de Lush Ultrabland gezichtsreiniger aan. In deze koude dagen met het gure weer, heeft je huid zo veel meer verzorging nodig. Vooral rond het gebied van mij wenkbrauwen en voorhoofd is mijn huid erg droog. Bij het gebruik van mijn andere reinigers word het er niet beter op, maar de Ultrabland doet heel veel goeds bij die plekjes. Mocht je een vette huid hebben, dan raad ik dit niet helemaal aan. Het hoofd ingrediënt is amandelolie en de reiniger laat wel een klein olie laagje achter.

Een klein potje (45 gram) is te koop voor €10,95 & een grote pot (1oo gram) is te koop voor €17,95 bij de Lush of online.  Ik kocht het potje van 45 gram en ik denk dat ik hier mega lang mee ga doen.

Liefs,
Rebecca

28 Reacties

  1. 10 februari 2017 / 07:07

    Deze klinkt echt heel erg fijn! Ik ben toevallig nog op zoek naar een gezichtsreiniger die dierproefvrij is, dus dit klinkt zeker als een goede optie. Grappig ook hoe je met de gezichtsreiniger in aanraking bent gekomen 🙂

  2. 10 februari 2017 / 07:31

    Oew klinkt heel goed! Dat kan mijn droge huid wel gebruiken ^^

  3. 10 februari 2017 / 08:09

    Deze zou ik ook willen, zeker nu het zo koud is kan mijn huid wel wat extra’s gebruiken. Ik gebruik nu producten van Ganier maar denk dat dit nét wat intensievere verzorging geeft.

  4. 10 februari 2017 / 08:23

    Hier heb ik al veel positieve verhalen over gehoord!

  5. 10 februari 2017 / 08:32

    Dat klinkt als een erg fijn product! Het spreekt me erg aan, ook omdat het niet ontzettend duur is. Mooie foto’s heb je gemaakt Rebecca!
    Liefs,
    Elles

  6. 10 februari 2017 / 09:35

    Fijn dat deze goed bevalt en je huid er tegen kan. Is toch altijd maar weer afwachten met iets nieuws.

  7. 10 februari 2017 / 11:09

    Lijkt mij interessante reiniging. Lush is een merk wat ik durf te proberen. Al ben ik de laatste tijd erg voorzichtig met gezichtsverzorging.

  8. 10 februari 2017 / 11:35

    Ik zweer bij Ultrabland voor het verwijderen van m’n (oog)make-up. Zelfs de hardnekkigste waterproof mascara smelt weg. Ik heb noodgedwongen een nieuwe pot gekocht in Amerika – degene die ik mee had genomen, was op… – en daar was het echt onzettend duur vergeleken met hier in Europa, maar ik kon er niet omheen, want ik wil niet anders meer. 🙂

    • Rebecca
      Auteur
      10 februari 2017 / 14:32

      Oeh dat zegt dus wel hoe goed je Ultrabland vind. Dat je er zelfs meer voor betaald, hihi. Mascara heb ik nog niet geprobeerd, maar dat ga ik ook maar eens doen.

  9. 10 februari 2017 / 12:35

    oh die ziet er goed uit zeg! lijkt mij heel fijn!

  10. 10 februari 2017 / 13:17

    Jaaa, deze is idd echt zalig! De 9 To 5 reiniger van Lush is ook erg fijn

    • Rebecca
      Auteur
      10 februari 2017 / 14:31

      Daar hoor ik inderdaad ook mega veel goeds over. Die wil ik zeker nog eens proberen.

  11. 10 februari 2017 / 15:43

    Ondanks dat ik een vette huid heb en je hem dan juist niet zou aanraden lijkt deze reiniger me toch erg fijn. Ik heb na het douchen toch altijd een beetje last van droogte. Misschien zou dit dat gevoel tegen kunnen gaan!

    • Rebecca
      Auteur
      12 februari 2017 / 16:19

      Oh dan ben ik heel benieuwd hoe deze zou zijn op jouw huid!

  12. Wendy (B)
    10 februari 2017 / 16:58

    Ik gebruik deze in combinatie met 9 to 5.

  13. 10 februari 2017 / 18:58

    Klinkt echt heel fijn!! Je hebt ook echt hele mooie foto’s gemaakt!!

  14. 10 februari 2017 / 20:23

    Als mijn lush producten op zijn wil ik deze graag eens proberen. Hier heb ik veel goede verhalen over gelezen

  15. 10 februari 2017 / 21:32

    Deze is echt fijn ja! Maar dat vette laagje vind ik nooit zo lekker, daarom gebruik ik liever 9to5 van Lush 🙂

  16. 11 februari 2017 / 14:13

    Oh dit lijkt me een hele fijne reiniger! Misschien moet ik hier maar eens naar gaan kijken!

  17. 11 februari 2017 / 14:22

    Ik heb hier ook wel veel goede verhalen over gehoord, maar zelf nooit gebruikt. Zelf gebruik ik het micellaire water van Garnier met arganolie.

  18. 12 februari 2017 / 11:26

    Ik heb deze ook geprobeerd! Ik vind hem fijn maar wel echt een item voor de winter. Hij maakt je huid zo zacht!

  19. 12 februari 2017 / 16:52

    Ik ben vrijwel altijd tevreden over de Lush, dus ik denk dat ik deze gezichtsreiniger ook maar eens ga proberen! X

  20. 13 februari 2017 / 19:38

    Ik gebruik altijd AOBS van Lush maar deze heeft ook mijn interesse gewekt! Denk dat ik bij mijn volgende bezoekje aan Lush maar een klein potje koop om te testen. xx

  21. 14 februari 2017 / 12:02

    Dit product klinkt heerlijk voor mijn droge huidje! Ik ga hem zeker even onthouden, hihi. Fijne review!

  22. 14 februari 2017 / 22:09

    Wat jammer dat hij niet onder de douche werkt. Ik ben zelf niet zo van de watjes hihi. Maar ondanks dat lijkt hij me wel heel erg fijn. Ik heb momenteel echt een droge huid en dit zou misschien wel helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *