Mijn liefde voor overhemden + Win een Calvin Klein overhemd

Mijn liefde voor overhemden + Win een Calvin Klein overhemd

Het moment dat we uiteten gaan of een leuk uitje op de planning hebben. Dat is het moment dat ik weet dat mijn vriend weer in een overhemd gaat. Ik weet niet hoe dat bij de meeste dames zit, maar ik ben er echt dol op wanneer mijn vriend in een overhemd verschijnt. Het doet zo veel goeds met een man en het is ook nog eens op zo onwijs veel mogelijkheden te stijlen en te combineren. Ik heb er echt een beetje een zwak voor.

De eerste date

Bij de allereerste ‘echte’ date die ik samen met Mitchell had, gingen wij uiteten en daarna naar de bioscoop. Hij deed net alsof hij dol was op sushi, omdat hij wist dat ik er nog net niet elke nacht over droomde. Het tegendeel was waar en hij had het nog nooit gegeten en was dit ook eigenlijk helemaal niet van plan. Hij bestelde alleen maar dingen zonder vis, tot dat ik het door had. Ik vroeg of hij toch maar eens een stukje wilde proberen en gek genoeg vond hij het toch nog lekker. Dit had ik niet verwacht aangezien het niet echt een vis liefhebber is. Nu gaan wij regelmatig sushi eten en bestellen wij veel gerechtjes met vis. Ik merk dat ik helemaal afdwaal van het onderwerp, maar dat gebeurt nou eenmaal wanneer ik aan sushi denk.

Mitchell kwam mij ophalen met de auto om zo richting het restaurant te gaan. Ik deed een simpel jurkje aan met mooie sandaaltjes (oh zomer, waar blijf je?) en ik was er helemaal klaar voor. Natuurlijk hartstikke zenuwachtig en erg benieuwd of ik uberhaupt in het date wereldje paste. Want ja, ik ben zo iemand die in haar 23 jarige bestaan bewust nog nooit gedate had. Hij kwam aangelopen in een lichte spijkerbroek met daarop een mooi, lichtblauw overhemd. Na hem voornamelijk alleen maar in sportkleding gezien te hebben, was dit een hele verrassing.

win Calvin Klein

Niet zomaar een overhemd

Oké dat ik dol ben op een man in overhemd is nu wel duidelijk. Maar toch is het belangrijk om als man zijnde niet zomaar een overhemd aan te trekken. Mijn persoonlijke favoriet zijn de slim fit overhemden omdat deze, als je de juiste maat hebt, precies goed om je lichaam zitten en deze mooi afkleden. That’s how I like it. Het mooist vind ik een overhemd zonder iets gecombineerd, gewoon een hemd en niets anders.  Een simpele spijkerbroek en mooie schoenen doen voor mij al genoeg. Toch vind ik het op z’n tijd heel leuk wanneer Mitchell het styled met een blazer of een mooie trui. Van mij mag hij elke dag een overhemd aan.

Een Calvin Klein overhemd winnen?

Voor alle dames die graag haar man/vriend in een overhemd zien, heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk een prachtig Calvin Klein overhemd naar keuze weggeven aan één van mijn volgers. Uiteraard mag dit ook voor je vader, opa, buurman of wie dan ook zijn. Als je nou een man bent en dit toevallig leest, mag je natuurlijk ook meedoen voor jezelf. Calvin Klein overhemden zijn prachtig en er is een ruime keuze. Je hoeft niet veel te doen om deel te nemen aan deze winactie.

* Laat in een reactie achter dat je mee doet met daarin welk overhemd je zou willen winnen. Op de pagina met de Calvin Klein overhemden kun je een keuze maken en die link in een reactie achterlaten.
* Vergeet in de reactie ook niet een geldig email achter te laten. Dit mag gewoon in het daarvoor bestemde email vakje, deze hoef je dus niet openbaar neer te zetten.

Daarbij lijkt het me natuurlijk erg leuk als je mij volgt op bloglovin’ en Instagram. De linkjes daarvoor vind je boven aan mijn pagina zodat je gelijk naar de juiste social media gaat. Ik neem zelf contact op met de winnaar/winnares. Succes met meedoen!

Liefs,
Rebecca

*Betreft een samenwerking

28 Reacties

 1. 5 februari 2017 / 09:54

  Ja, jongens in overhemden: daar heb ik ook echt een zwak voor! Superleuk dat je een overhemd mag weggeven! Ik heb geen vriend, maar zou graag mijn vader met een mooi overhemd verrassen. Hij koopt zelf bijna nooit nieuwe overhemden en ik vind dat het wel eens tijd is voor iets nieuws in zijn kledingkast. Ik denk dat hij dit overhemd wel mooi vindt: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-licht-blauw

 2. 5 februari 2017 / 10:11

  Hihi overhemden kunnen inderdaad heel wat doen met een man!

 3. 6 februari 2017 / 18:35

  Ik vind het op zich wel wat hebben, maar eigenlijk alleen als ze zwart zijn of wit! En dan wel altijd met lange mouwen haha. Maar ik vind de casual stijl veel leuker!

 4. 6 februari 2017 / 20:29

  Ohhh ja die mooie witte (middel strak) in maat 43.
  We hadden het er net over dat mijn mannetje heel graag een mooi wit overhemd zou willen hebben!

 5. 6 februari 2017 / 22:00

  Wat een leuke winactie! Mijn vriend en ik gaan binnenkort naar een bruiloft, een nieuw overhemd zou dan super zijn! Ik zou het witte overhemd Bari kiezen (slim fit) 🙂

 6. 6 februari 2017 / 22:18

  Jaaa of course doe ik mee, ik zou mijn vriend het liefst in de slim fit Bari in het nachtblauw zien!

 7. 7 februari 2017 / 20:51

  Ik snap wel wat je bedoeld hoor. Ik bedoel wat is er nou beter dan een knappe vent in overhemd in combinatie met sushi? Precies, niks. Ik zou voor mijn vriend een zwart overhemd kiezen, want dat is altijd goed. Niet te strak, want dan is het net een worstje. =) Ik zou kiezen voor deze: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-zwart
  Leuk dat je dit mag weggeven!

 8. 8 februari 2017 / 09:04

  Aaah je sushi date is zo herkenbaar! Mijn vriend vond sushi in het begint ook niet lekker (dacht hij) totdat ik hem aanspoorde het te proberen, en sindsdien vind hij het gelukkig ook heerlijk. En jay, wat een leuke winactie. ik waag ook een kansje mee voor mijn lieve vriend, hihi! Ik vind het ook altijd erg mooi als mijn vriend een overhemd aan heeft. Voor zijn werk doet hij dat altijd, maar in zijn vrije tijd wat minder, wat ik stiekem eigenlijk wel jammer vind!

  Ik zou voor dit model gaan: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-fitted-overhemd-cannes-frosted-lilac-k30k300411-533 Lekker fris kleurtje voor de lente!

 9. Jolijn
  12 februari 2017 / 14:56

  Wat een leuke actie! Ik maak graag kans op het overhemd Rome Blue.
  Liefs, Jolijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video