Laatste dag in Lissabon & een stom idee! | Vlog #22

Laatste dag in Lissabon & een stom idee! | Vlog #22

Helaas komt er aan elke vakantie weer een eind, en zo ook aan deze vijfdaagse trip naar Lissabon. Via srprs.me zijn wij hiernaartoe gestuurd en wauw, wat hebben wij het leuk gehad. Alle dagen zou het weer niet best zijn, maar gelukkig viel het ontzettend mee. Dat we dan ook de laatste dag wakker werden met stromende regen was jammer, maar klagen mochten we niet. Bij deze, de vlog van ons laatste dag in het mooie Lissabon.

Wij met ons ideeΓ«n..

Mede doordat het zulk slecht weer was en ontzettend koud dachten we een grandioos idee te hebben. In de vlog zie je hoe doordrenkt Mitchell zijn schoenen waren en beide hadden we het erg koud. De mensen die wel eens in Lissabon zijn geweest, die weten wat voor stenen daar liggen. Door de regen werden die steentjes ontzettend glad en zo liepen wij niet heel relaxt door de stad. We kwamen daardoor met een heel goed idee. Althans, dat dachten we. We waren er van overtuigd dat we slim bezig waren, maar helaas. Dit en ons thuiskomst bij de katjes zie je in deze vlog.

Laatste dag in Lissabon & een stom idee! | Vlog #22

Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken naar het kijken van al de vlogs in Portugal. Ik merk wel dat de eerste heel goed bekeken werden en het daarna erg naar beneden zakte. Ik denk dat het dan iets teveel video’s achter elkaar zijn waardoor ik niet meer ‘interessant’ genoeg ben. Na deze vlog komen er gewoon weer artikels online en daarbij af en toe weer een video. Toch vond ik het erg leuk om de vlogs te maken & hoop ik dat jullie dat ook vonden. Abonneren kun je hier doen, alvast bedankt ^^

Liefs,
Rebecca

11 Reacties

 1. 3 februari 2017 / 10:04

  Oh jeetje, wat balen van jullie laatste dag! πŸ™ Vervelend dat het ook zo erg heeft geregend. Ik haat regen haha! (al is het natuurlijk wel goed voor de plantjes). Trouwens, ik wou dat ik er ook zo goed uit zag zonder make-up hihi!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 2. 3 februari 2017 / 16:21

  Wat jammer van de laatste dagje. Maar gelukkig zijn jullie weer gezellig thuis. Na zo een heerlijke vakantie.

 3. 3 februari 2017 / 21:22

  Balen dat jullie zolang uiteindelijk moesten wachten en kan me voorstellen dat het heerlijk was om weer thuis te komen. Ik ga nu nog even je andere vlogs bekijken!

 4. 4 februari 2017 / 12:00

  Lissabon staat al een poosje op mijn verlanglijstje, ziet er een heel fijne plek uit! Vervelend wel van jullie laatste dag, maar ach: nu ben je weer gezellig thuis πŸ™‚

 5. 4 februari 2017 / 19:54

  Ah jammer zeg! Ik vind Lissabon er wel heel mooi uitzien! Geniet van je vlogs x

 6. 4 februari 2017 / 22:18

  Oh wat naar dat het zulk slecht weer was! En inderdaad niet slim te vroeg naar het vliegveld te gaan. Dan is schiphol toch een stuk beter. Ik klaagde er ook laatst over tegen mijn vriend, maar blijkbaar vinden ze het in Portugal heel normaal dat het vliegveld zo is..

 7. 6 februari 2017 / 18:12

  Leuke vlog!! Ik ga nu onder het genot van een kopje thee je andere vlogs bekijken.

 8. 6 februari 2017 / 18:30

  Wat een leuk filmpje zeg! Als jij zegt dat de eerste vlogs beter bekeken werden ga ik die zo ook nog even bekijken want vind deze al super leuk! Wel balen zeg zo op je laatste dag πŸ™

 9. 6 februari 2017 / 23:21

  Wat balen van die regen zeg. En dan ook nog een teleurstelling op het vliegveld.

 10. 7 februari 2017 / 11:56

  Ik heb gister avond al je vlogs achter elkaar gekeken, super leuk om te zien. Heb het al vaker gezegd, maar vind het zo leuk dat jij en je vriend, je ouders, allemaal in beeld komen. Soms zou ik willen dat mijn vriend ook eens in beeld kwam maar respecteer zijn privacy. Jullie maffe dansjes samen in de hotelkamer, lol!
  Lijkt me trouwens echt gaaf om zo eens op een stedentrip reisje te gaan met surpriseme, ik ga het in ieder geval onthouden voor.. ooit πŸ˜€ Zolang Bink nog bij ons is gaan we niet meer op vakantie.
  Het hotelontbijt zag er trouwens ook erg goed uit en lijkt me erg leuk om eens met een segway op stap te gaan al lijkt het me ook een beetje eng πŸ˜€ Balen van die uren op het vliegveld en dat het regende de laatste dag maar toch was het zo te zien een top reisje!

 11. 8 februari 2017 / 13:49

  Denk er ook al een poosje over na om zo’n ‘surprise’ tripje te boeken maar langs de andere kant vind ik het ook een tikkeltje tΓ© spannend, haha! Ik hou van controle en zou heel bang zijn ergens heel rot terecht te komen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video