Mooi uitzicht over Lissabon & best. steak. ever! | Vlog #21

Het aller mooiste uitzicht & best. steak. ever! | Vlog #21

Vandaag zien jullie in deze vlog ons vierde dag van ons stedentrip naar Lissabon. Deze dag werden we wakker met een weersverwachting die ontstond van veel wolkjes en een paar regendruppels. We besloten daarom te kiezen om iets te doen dat overdekt was. Omdat we nog steeds niet bij de food market geweest waren, was dit een perfecte dag. Ook deden we nog een lijn van de bustour, maar dit was achteraf niet echt verstandig.

Nooit een dag met planning

Wij zijn allebei lekker besluiteloos en vinden al snel alles prima. Niet dat we echt plannen hadden, want we wisten niet eens waar we naar toe zouden gaan voor ons stedentrip. We doen gewoon wat de ander wilt, maar als de ander niks wilt loop je gewoon wat rondjes. Onderweg kom je op die manier genoeg dingen tegen en zo kwamen we ook terecht bij een hele hoge toren. Drie dagen lang stond er een rij tot aan de straat, tot dat wij er een keer voorbij liepen. Het was rustig en er stond maar een handje vol mensen. Voor die vijf euro besloten we in de toren te gaan die ons met een grote lift en een heel stijl trappetje naar onwijs mooi uitzicht bracht. Achteraf kregen wij ook de tip om te eten bij het restaurantje wat ‘bij de lift hoort’, maar daarvoor was het te laat. We hadden namelijk een ander tentje op het oog en wauuuw, wat ben ik blij dat we daar naartoe zijn gegaan.

Het aller mooiste uitzicht & best. steak. ever! | Vlog #21

Thank you for watching!

En en en, hoe jaloers ben je nu op hoe goed het eten er uit zag? Als ik iets moest aanraden om te gaan eten in Lissabon is het dat restaurant. Het was ons duurste avond tot nu toe, mede doordat we wijntjes, cocktails en een toetje + koffie namen. Het voelde echt een beetje als een culinair restaurant en we hebben een heerlijke avond gehad. Helaas was dit ons laatste volle dag en hoop ik dat jullie deze vlog weer leuk vonden om te bekijken. Overmorgen de laatste dag & daarna verschijnen er ook gewoon weer artikels online. Het leek me alleen leuk om deze vakantie vlogs allemaal achter elkaar te laten zien.

Liefs,
Rebecca

12 Reacties

 1. 1 februari 2017 / 12:13

  Lissabon is zo mooi! Ik zag in een flits ook het hotel waar ik ooit verbleef voorbijkomen! Ik wil weer terug. Wat een uitzicht daar trouwens!

 2. 1 februari 2017 / 12:57

  Wat een ontzettend leuk filmpje! Ik krijg al bijna rillingen als ik zie hoe jullie op dat balkon stonden.. ZO HOOG! Ik heb hoogtevrees, haha. Ik ben nog niet naar Lissabon geweest, maar wil dat wel eens doen. Het is immers de stad waar Cristiano Ronaldo zijn carrière is begonnen.

  • Rebecca
   Auteur
   2 februari 2017 / 13:34

   Hihi ja, we liepen volgens mij nog langs zijn restaurant.. Als het die was iniedergeval. Het was inderdaad heel hoog en zelfs voor iemand zonder hoogtevrees was het best eng hihi.

 3. 1 februari 2017 / 13:41

  Wat een fijne dagje heb je weer gehad. Wel jammer van die 2u verloren ritje. Wauw wel super leuk van die eten. allemaal leuke eet tentjes samen. Wat een mooie uit dicht van boven.

  • Rebecca
   Auteur
   2 februari 2017 / 13:33

   Dat was inderdaad erg jammer, maar gelukkig was de rest van de dag erg leuk.

 4. 1 februari 2017 / 17:08

  GEEF HAAR KOFFIE!!!!!!!!! hahahaha Lissabon lijkt me wel heel erg mooi

 5. 1 februari 2017 / 21:23

  Wat een lekkere dingen allemaal en wat een gaaf uitzicht!!

 6. Rianne
  1 februari 2017 / 23:10

  Super leuk filmpje weer, en wat een mooi uitzicht. En dat eten wat ziet dat er lekker uit.

 7. 3 februari 2017 / 22:39

  Dat restaurant ziet er goed uit zeg en de foodhall zou ook echt iets voor ons zijn. Hele leuke vlogs en ook mooi voor jullie op hier zo op terug te kijken.

 8. 4 februari 2017 / 22:13

  Sorry voor al mij daar ben ik ook vaak comments haha. Het is gewoon zo leuk om dit te zien en hoe jij het ervaart. Deze foodmarket vond ik ook heel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video