Een hele grote teleurstelling & heerlijke cocktails! | Vlog #20

Een hele grote teleurstelling & heerlijke cocktails! | Vlog #20

Op ons derde dag van de srprs trip naar Lissabon, besloten we om eens lekker toeristisch te doen. In elke grote stad zie je telkens weer die grote touringbussen die je langs alle highlights brengen. Omdat dit nou eenmaal een hele makkelijke manier is om de stad te ontdekken namen we de bus voor twee dagen. De planning was om naar the food market te gaan, maar uiteindelijk liep het zoals altijd weer helemaal anders.

Een hele grote teleurstelling & heerlijke cocktails! | Vlog #20

In plaats van dat we naar de food market gingen, besloten we om naar een reuze shoppingmall te gaan. Mitchell had er over gelezen en het scheen er echt heel gaaf te zijn. We besloten overdag wat leuke plekjes te bezoeken en dan richting de avond pas naar de mall te gaan. Alles in Lissabon is tot ongeveer tien uur ‘s avonds open en daarom leek het ons leuk om eerste de hele tour af te maken. De bus stopte namelijk rond vijf uur. We pakte de laatste bus richting de mall en zo kon ons shoppingsessie beginnen. Of toch niet…..

Al met al hebben wij het erg gezellig gehad vandaag en mocht je naar Lissabon gaan, dan raad ik je zeker het bakkerijtje in Belém aan. De pasteitjes waren echt té lekker en nu heb ik spijt dat ik er niet nog meer heb gegeten, haha. Denk wel even drie keer na voordat je naar een mall gaat, zodat je niet hetzelfde overkomt als bij ons.

Thank you for watching!

Dat was dan alweer dag drie van ons stedentrip in Portugal. We hadden onwijs veel geluk met het weer, want het zou bijna de hele week bewolkt worden. Gelukkig was dit zeker niet het geval en hebben wij boven in de bus in het zonnetje gezeten. Ik ben blij dat mijn vakantievlogs bevallen en wil jullie daarom bedanken voor het kijken en voor de leuke reacties! Als je wilt abonneren kun je dat hier doen, zodat je op de hoogte blijft wanneer ik een video upload. De vlog van de heenreis kun je hier bekijken. Dag twee brachten wij door op een Segway, die vlog kun je hier bekijken.

Liefs,
Rebecca

18 Reacties

 1. 30 januari 2017 / 09:33

  Aah wat zonde van de teleurstelling 🙁 Wat een grappige scène met je vriend die gek doet in de hotel kamer hihi! Maar goed om te weten dus, ik wil namelijk zeker nog naar deze mooie stad!

  • Rebecca
   Auteur
   2 februari 2017 / 13:35

   Haha hij kan soms zó vervelend zijn! Maar gelukkig is het maar af en toe.

 2. 30 januari 2017 / 11:03

  Jammer dat die mall voor jou zo tegenviel. Mijn ding zou het ook niet zijn, maar mijn moeder zou er bijvoorbeeld helemaal uit haar dak gaan, haha. Ik ben nog nooit in Portugal geweest, misschien de zoveelste plek voor op het lijstje. 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   2 februari 2017 / 13:35

   Het was inderdaad heel erg jammer. Vriendinnen van mij zouden hier de hele dag kunnen rondlopen maar dat lukt mij echt niet.

 3. 30 januari 2017 / 11:55

  Dat is het mooie van een vlog dat je ons ook meteen meeneemt op je vakantie. Wat leuk om te kunnen zien wat jullie ook zien.

 4. 30 januari 2017 / 14:12

  Jammer van die teleurstelling. Maar het ziet er allemaal wel mooi uit daar! Leuk filmpje weer!

 5. 30 januari 2017 / 14:34

  Ooh Lissabon, ik heb zo genoten van die stad! Wij vonden Alfama heel leuk! We liepen daar de hele avond doorheen steeds 🙂 En het eten! Yum! 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   2 februari 2017 / 13:36

   Ohh daar zijn wij helaas niet geweest. Misschien dan toch nog een keertje terug ^^

 6. 30 januari 2017 / 17:51

  Aaah superjammer dat Colombo zo tegenviel! Die cocktails zijn trouwens echt yummy <3

 7. 31 januari 2017 / 10:59

  wat jammer! En dat het overal sale was, ben het met je eens. Bij de sale zijn alle leuke dingen toch al weg. Gelukkig was de rest wel heel leuk 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   2 februari 2017 / 13:37

   Klopt, en als er dan wel wat leuks is dan vind je je maat ook niet meer ertussen. Ik ben echt niet van de sale haha

 8. 31 januari 2017 / 11:22

  Jammer van dat winkelcentrum. Het zag er ook echt gigantisch uit. Tegenwoordig is dat ook niet echt meer iets voor mij. Ben nog nooit in Lissabon geweest maar het ziet er wel een leuke stad uit! 🙂

 9. 31 januari 2017 / 19:52

  Vind het zo leuk om je vakantievlogs te zien! Jullie zijn echt leuk samen!

 10. 31 januari 2017 / 22:43

  Ah zo leuk om te zien! Volgens mij is Lissabon zo mooi, ik kan niet wachten om er heen te gaan binnenkort 🙂

 11. 1 februari 2017 / 13:23

  Wat een mooi uitzicht is het daar. Jammer van het winkelcentrum.

 12. 3 februari 2017 / 22:25

  Zo’n mall is ook niets voor mij, ik zie liever andere dingen. Goed dat jullie echt zoveel mogelijk geprobeerd hebben te doen. Die badkamer is goed hoor, heerlijk!

 13. 4 februari 2017 / 22:11

  Colombo is inderdaad zoo groot!! Ik ben in de zomer nog geweest en je hebt echt gelijk. Niet de moeite waard. Ik kom er meestal met hoofdpijn uit en geen tassen. Toch wil ik er altijd weer heen..Er is een Sephora en dat kan ik dan toch weer niet weerstaan hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video